Nu e bolnav, e tipul de tânăr din ziua de azi la care nu se uită nici o fată sau femeie.
Ca să fie văzut altfel începe să îi copieze pe alții care au femei.
Poate să fie și 1 între 100 că imediat se vede că el e diferit.
Nu mai există de mulți ani copii de evrei născuți în România.
Nu mai sunt pentru ca majoritatea evreilor au plecat când au avut ocazia
Mai sunt câțiva și copii dar nu de evrei născuți în România.
Stii engleza? Uite o melodie destul de populara zilele astea, scrisa pentru femeile care au tot fost abuzate, si sunt in continuare de cei cu aceeasi mentalitate ca tine.
https://www.youtube.com/watch?v=jvU4xWsN7-A
O relatie sanatoasa implica respect si egalitate relativa(pentru ca niciodata nu va fi perfecta) in luarea deciziilor, si sa primesti fix cat dai. Ai pretentii enorme avand in vedere ca tu nu esti capabil sa oferi tot ce ceri de la o femeie.Cand unul trage mai tare decat celalalt intr-o directie, balanta se inclina si amandoi cad. Din ce ai descris tu, vrei sa fii Dumenzeu in relatie.Nu stiu cum ai ajuns aici, daca ai fost crescut intr-un anume fel care te-a influentat sa ai asemenea gandire, insa nu e deloc normal.
Si sa stii ca daca nu esti in stare sa ai grija de tine si astepti femeia sa se ocupe de toate in casa, pe cand ai tu doar un job de 8-10 ore, atractia aia infinita si iubirea vor scadea inevitabil la un moment dat.Deoarece tu termini serviciul si ajungi acasa sa te relaxezi, pe cand ea dupa ce iese, ajunge acasa la al 2-lea job de bucatareasa, al 3-lea de menajera, al 4-lea de mama si asa mai departe. In ochii ei vei decadea din pozitia de partener, in cea de copil. O sotie nu e mama pentrru tine, e mama doar pentru copilul vostru. Sper sa-ti vina mintea la cap inainte sa faci unul (aia specifica secolului actual, deoarece esti blocat cu cel putin un secol in trecut ca gandire), fiindca daca va fi fata, deja imi este mila de ea.
Ultima propoziție mi se pare absurda. Tu de fapt nu înțelegi cum funcționează iubirea. În primul rand trebuie sa fie reciproca, când iubești nu înseamnă că trebui sa fii un fel de sclav ci înseamnă că trebuie să iubești pur și simplu cu toată ființa. Poți iubi copilul necondiționat, poți iubi partenerul pe viata dar dacă pui problema asa cum o pui tu, pare mai degrabă obsesie, teama de singurătate, lipsa de personalitate.
Buna, Andrusca69! da, pot sa te asigur de asta. Eu sunt una dintre femeile astea, daca vrei sa ne cunoastem am un grup de whatsapp cu niste baieti care alearga cu sapca. Eu nu alerg cu sapca, dar le sunt foarte dedicata si ii iubesc mai mult decat propria-mi viata. Te rog sa-mi lasi un mesaj sau o cerere de prietenie daca vrei sa ne cunoastem. Te pup! :*