Baietii buni sunt luati de fraieri, se profita de ei si sunt considerat prosti.
Asta a zis-o un baiat bun.
O fata desteapta isi ia un baiat dur si rau.
Rare si pe cale de disparitie, ca si casetele si benzile de magnetofon, numai in muzee le m ai poti vedea
Eu apreciez baietii buni, de fapt, niciodata nu miau placut baietii rai, insa ma chinui cu unul prea bun deja de vreo 3ani...scuze de greselile gamaticale
Noi oamenii nu stim sa apreiem bunatatea despre ce vorbim, ipocrizia ne descrie specia si moralitatea noastra falsa
Inca mai sunt, evident nu in numar mare dar inca mai existe fete de genul acesta
Daca stam s ao luam asa...
Toti ar trebui sa ne respectam din punct de vedere fizic cat si moral.
Daca imi creezi antipatii nici nu vorbesc cu tine prin simplul fapt ca am impresia ca esti tampit/a si nimeni nu imi poate schimba parerea pentru ca eu asa te consider.
Da, exista. Nu mai sta aiurea si incearca sa cunosti si tu fel si fel de fete nu te astepta sa o gasesti pe facebook.
Mai sunt? Da, mai sunt, mai greu de gasit, dar sunt.
Majoritatea isi bat joc, il iau ca pe un catelus, de ce sa faci asta? Nimeni nu stie ce este in mintea lor.
Pentru fiecare persoana exista cate cineva, numai ca uneori isi face intarziata aparitia.
Sa speram ca fiecare va primi ce v-a merita.
Mai exista, dar nu multe... majoritatea prefer "golanii"("bad boys" cum li se spune).
Foarte rar gasesti, fetele nu se uita neaparat la bunatate, inteligenta si alte calitati ale baiatului, din pacate, aleg deseori badarani si prost crescuti,''bemveu"pe gpl sa aiba.Asta am vazut pana acum, dar nu toate sunt la fel, ci 98%.
Baiat bun in sensul de cuminte, destept, frumusel, putin timizi? Visez de mult la un asemenea baiat, si nu am gasit niciunul.
Ce e drept, e greu de gasit daca e putin timid pentru-ca fiind timid, nu iasa in evidenta si trece de multe ori neobservat.
Iti garantez ca mai sunt.
Da, adevarul e ca le gasesti cam rar... oricum cele care nu stiu sa aprecieze vor regreta mai tarziu
Îmi plac/apreciez băieţii buni, cei "răi","golani","şmecheri de şmecheri", "bulangii"(cum îşi mai spun ei) etc. nu îi suport pentru că sunt neserioşi, de obicei îi evit.
Lucrul acesta cu băieţii buni sau răi depinde de educaţia pe care o au.
După părerea mea, fetele aleg băieţii ăia mai duri şi răi pentru că se simt mai protejate de ei..domină superficialitatea în general.
PS: Depinde de fiecare cum înţelege cuvântul "protejare".
Ce sa zic,, cineva100"? Ele mai,, apreciaza" doar cand au nevoie de ceva care sa le amelioreze suferintele si apoi dupa ce se simt,, inflorite", uita de baietii buni, cica sunt,, plictisitori" si cauta ceva adrenalina. Eu zic ca nu mai sunt fete care sa aprecieze baietii buni.
Ilincamatei83881 întreabă: