| Ionut_Ardelean_1985 a întrebat:

Mai exista fete care îsi doresc o relatie serioasa bazata pe încredere sinceritate fara sa puna situatia materiala si financiara? doresc sa cunosc daca mai exista asa ceva. mistocari sa se abtina si persoanele fara bun simt astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| NascutSaFiuTrist a răspuns:

Bai nepoate de mult au apus vremurile in care daca erai amuzant putin frumusel si destept futeai in prostie nu conta ca esti carpa-n cur, iar manelistul cu burta si bmw facea laba zi de zi, ehe ce mai vremuri tata te duceai cu bicicleta si o plimbai prin parc te frecai de ea pana iti venea rau apoi o ardeai dupa un copac 4free.

30 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Nu mai exista asa ceva de multi ani.
Daca nu ai masina, bani, si arati musculos nici nu se uita la tine.

Cate fete am auzit ca banii nu conteaza... si adoua zi se prefaceu ca ploua.

| Ionut_Ardelean_1985 explică (pentru Miauti):

Ai dreptate sunt egoiste si profitoare de sentimente nu le mai pasa

| mFlorian a răspuns (pentru Ionut_Ardelean_1985):

Sunt atatea care spun ca lor nu le pasa de bani,insa sa fim serios, nu vreau sa te dezamagesc dar acest gen de fata nu mai exista, banii vorbesc in zilele noastre, cum iti explici ca unu care nu stie sa lege doua vorbe, nu reuseste sa aduca nici macar un zambet pe fata unei fete are 50care stau dupa el.De ce?! Ca-l aduce tati cu x6-le,e imbracat super bine (scump)si are 10 telefoane de ultima generatie.Sunt materialiste toate, si chiar daca nu sunt din primele luni(asa ca prin minune) stau cu tine deoarece vor o schimbare, dar in final tot se despart de tine vina tot a ta fiind.

| Miauti a răspuns (pentru Ionut_Ardelean_1985):

Dar nici noi nu santem de nota 10 sa recunoastem... sex sex sex sex
poate mai exista 1% din oameni care chiar nu le pasa si isi accepta partenerul asa cum e.

| mirunanicole12345 a răspuns (pentru Miauti):

Tu comentezi, macar recunoști că toți vreți doar sex, atunci de ce va mai plângeți de unele femei și vreți relație, și mai și generalizați bagandu-le pe toate in aceași oală. Simplu, dacă credeți asta, decât să fiți niste misogini infecți că majoritatea bărbaților din Romania, mai bine renunțați la relații sau finalistele pe toate din toată lumea, și apoi da-ti cu parerea daca toate sunt pe interes sau nu. Chiar daca negați pentru toți oamenii indiferent de sex contează banii azi, pentru că fără bani nu poți trăi, ce mănânci, Mobila.In fine, Ipocrizia

| mirunanicole12345 a răspuns (pentru mFlorian):

Adevărul este că misoginismul domnește în România. Daca tot le bagi pe toate in aceași oală că sigur le cunoști pe toate din toată lumea ( chiar și pe maica-ta ) atunci de ce va mai plângeți pe internet și dați bani la prostituate că voi saracii vreți sex.Și pe voi vă interesează banul, stai liniștit, și asta nu tine cont de sex, tine cont de idiotenia din Romania.Ce mai căutați relații, daca toate sunt materialiste, ia numai căutați și voi decât sex, că chiar daca ipocrizia este mare în ziua de azi, toți sunteți după interest, că doar nu te hrănești cu sapun nu, îți trebuie și ceva bani, Lasă că femeile nu muncesc niciodată, daca stau pe interest că sunt niște leneșe, și voi puteți da banii pe ce vreți voi.In fine nu stau acum sa conving pe nimeni. Simplu : Decât sa fii un misogin scârbos, mai bine vez-i de viața ta, dar fara sex și alte lucruri materialiste, daca tot voi bărbații mai ales români vreți Dragoste și femeia vrea decât bani, chiar nu merita atenția, dar faptul că va plângeți prin comentarii este penibil

| Sabyynna a răspuns:

Da mai exista. Si ca sa nu comenteze nimeni exista 2 posibilitati: prima ar fi sa fie o fata bogata, dar nu cred ca asta te intereseaza pe tine. A doua ar fi sa fie ca mine laughing. Nu ca vreau sa ma laud sau ceva, dar personal nu ma uit cati bani are baiatul de langa mine si consider ca mult mai importanta este sinceritatea intr-o relatie decat bani. Dupa mine nu conteaza cati bani are cel de langa mine, atata timp cat ma iubeste asa cum sunt :X.

| quest_6999 a răspuns:

Ma,daca tu pana acum ai dat numai peste persoane de asemenea gen asta nu inseamna ca fetele care spui tu nu exista, ele exista dar trebuie cautate mai mult....nu una, doua ca e frumoasa si alte chestii din astea...cum si gentlemanii exista, asa exista si genul de fata pe care il cauti, eu iti sugerez sa mai cauti tongue si odata cu timpul ai sa o intalnesti

| alexa007 a răspuns:

Normal ca exista si astfel de fete, doar nu ai dat tu de eletongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,eu.Dar sunt "luata".hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa..si ca sa-ti raspund serios la intrebare: normal ca mai sunt! Dar normal ca nu le gasesti printre pitipoance, cum nici gentlemanii nu-i gasesti printre cocalari.Trebuie sa stii si unde sa cauti si cum sa "abordezi" genul asta de fete.Nu se lasa cucerite cu texte de 2 lei, pur si simplu fii tu si atat.winking

| Demonull a răspuns:

Exista,evident asa cum existra si baieti care nu se gandesc doar la sex.

| BiancaBaby a răspuns:

Da

| DaniAdrian a răspuns:

S-au dus de mult acele vremuri, dar fii sigur ca sunt si unele fete care stiu sa priveasca dincolo de haine, sau de aspectul fizic, pana acum 2 ani si eu imi puneam aceeasi intrebare ca tine, pana am cunoscut o fata care m-a iubit din prima pentru ceea ce sunt nu pentru ceea ce am vrut sa par. Sunt multe fete, sigur este pentru tine una acolo, care o sa te iubeasca asa cum esti tu.

| Alishia a răspuns:

Eu am stat cu unu care avea toate calitatite, un tip super de treaba, avea si posibilitati...nu pot nega, dar lipseau sentimentele, de aia ne-am si despartit

| Ionut_Ardelean_1985 explică (pentru Alishia):

Ce nu a mers bine la relatia voastra înafara de sentimente?

| Alishia a răspuns (pentru Ionut_Ardelean_1985):

Atata.faptul ca nu ne iubeam, sau mai bine zis el ma iubea si eu nu, ma ranise in trecut si imi pierdusem sentimentele pentru el

| INȚ a răspuns:

Nu cred ca mai gasim fete sincere da ca le pui sa faca ce va nu stiu sa faca un blid de mncare abar nu au si vor barbati cu bani si masini happy

| TomiiiTza a răspuns:

Da, mai exista, dar trebuie sa stii sa si cauti, nu te dai la una mama ce buna e aia... NU! Nu asa incep lucrurile, trebuie noroc si trebuie sa cauti perechea ta nu neaparat bunaciuni ca asa eram si eu. Pace!

| GuessWho95 a răspuns:

Da exista happy eu sunt cu prietenul meu de 8 luni numai pentru cine e el. pentru personalitatea lui, pentru sinceritatea lui.winking happy si nu e dala sa zici ca-l dau banii afara din casa. happy si chiar ma lasa rece situatia lui financiara laughing o sa-i fiu alaturi mereu oricum thinking

| mirunanicole12345 a răspuns:

Daca crezi asta, atunci de ce mai întrebi.Mi-a întâi cunoaștele pe toate din toată lumea și pe urmă comentează. Decât sa spui că toate sunt la fel, înseamna că ai bagat-o și pe maica-ta in aceași oală daca tot faci generalizări.Parcă nu v-au născut tot femei, ele sunt materialiste absolut toate dar voi vă gândiți la sex și prostituate, să știi că există și bărbați pe interes daca nu știai.Mai pe scurt dacă ești bun, ești luat de prost azi, indiferent ce sex ai.Așa că dacă vrei să spui că numai femeile sunt materialiste, asta nu demonstrează faptul că ești un mizerabil misogin, daca nu ați fii atât de obsedați de sex, nici nu ați avea nevoie de o relație, pentru ce, daca tot ai generalizat.In fine. Bărbații din Romania.Ce atâtea mașini, că nu are nimeni nevoie când accidentele sunt in floare?

| Ionut_Ardelean_1985 explică:

Nu vreau sa comentez la ce spun cei care ma jignesc sau vb la plesneala pentru ca ma cobor la nivelul lor va multumesc celor care stiti sa încurajati si sa dati un sfat ionutardelean709 id meu pentru fetele serioase care mai au un pic de rusine si bun simt

| ShadowPanda a răspuns:

Da mai exista si eu sunt una dintre ele ba chiar eu sunt cea ce ii face cadouri si cumpara chestii prietenului si nu ma astept sa primesc in schimb decat iubire si intelegere asta e tot ce conteaza intr-o relatie. Pentru mine cel mai frumos cadou ar fi sa ma cheme prietenul intr-un loc linistit doar noi doi nimic altceva... banii nu aduc fericireawinking Stai linistit sunt fete ce vor asa o relatie si iti vei gasi si tu una intr-o buna zi care sa te iubeasca si sa nu accepte decat iubire in schimbwinking Bafta!

| Ionut_Ardelean_1985 explică (pentru ShadowPanda):

Sincer m-am saturat de multe situatii în care am fost tinut de fraier nu sunt asa urît dar nici frumos nu ma astept la mis univers sunt o persoana simpla care cauta întelegere si dragoste si afectiune respect dar prea multa lume nu mai are bunul simt si cei 7 ani de acasa

| Mariia17 a răspuns:

Exista, doar ca trebuie sa stii unde sa cauti.

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns (pentru Mariia17):

Unde sa caut? spune-mi si mie. k as vrea si eu una de asta.

| Mariia17 a răspuns (pentru Viorel_Gabriel_1993):

Eu ar trebui sa-ti spun?laughing

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns (pentru Mariia17):

Pai daca stii.

| Preda_Alexandru_1987 a răspuns:

Caut o fata din Bucuresti relatie serioasa

| Sorin_Trif_1978 a răspuns:

S-ar putea sa mai fie