Da. Dar gasesc doar idioti care nu stiu sa le pretuiasca. pana acum 3 luni nu am avut prea mare noroc la baieti. In cele din urma am intalnit pe cineva care s-a dovedit sa aiba toate calitatile de care eu aveam nevoie. Ne intelegem de minune. Ma sprijina in tot ceea ce fac si ai mei il iubesc!
Frate pierzi timpul cautand atsfel de specii pe cale de disparitie, mai bine te-ai bucura de sex cat mai poti
Nimeni nu iti va da inapoi anii tineretii distractiei si iresponsabilitatii gandeste-te bine timpul trece in defavoarea noastra
Fa ordine in gandurile tale inainte sa te agati de o fata si sa te vaicaresti apoi ca asa si ca pe dincolo. Pana nu o sa cazi la pace cu tine si nu o sa treci de toate depresiile si anxietatile tale nu vei reusi sa gasesti pe cineva ok...pentru ca tu la randul tu nu esti ok.
Suntem oamenii, baieti cuminti exista? fete cuminti? suntem imperfecti, asa cu defecte mergem inainte
90 % dintre ele, insa se multumesc si ele cu ce primesc pentru ca cei sensibili nu au curaj sa le salute.
Nu exista fete rele si fete cuminte..iti garantez eu ca orice fata e atrasa de comportamentul si de personalitatea baiatului, daca o fata vede ceva intr-un baiat, ceva mai "special" pur si simplu devine...el )) suna un pic ciudat dar daca fata e atrasa de un baiat "cuminte" si aceasta va fi...si invers. In cazul meu..sunt atrasa de unul mai rau decat bun dar nici prea rau., pervers. dragut, care e in lumea lui si..cam asa ma face si pe mine sa fiu ) si de aceea fetele zic "esti/nu esti genul meu" adica vede sau nu in tine o parte din cum ar vrea ea sa fie Si la faza cu "iubire" ...toti au nevoie de asta.dar nu toti o stiu.
Mhm, prefer baietii rai
Bananacantareata87 întreabă: