Buna dimi, sigur ca intelegi, ca oameni suntem, nimic din ceea cde este omenesc nu ar trebui sa ne fie strain. Sunt probleme, situatia e diversa, unii se cunosc prin prieteni, etc., altii online, daca e sa tina, tine! Putini de aici sunt la prima experienta, cred, asa ca eu nu mai vreau sa pierd timpul si sa folosesc orice ocazie mi se iveste, spre a recupera (sper eu, speram toti) ceva din timpul pierdut. Ma repet: sunt un om ok, zic eu, fara fite si altele, cu bune si rele, nu ma da frumusetea afara din casa... Da, ma poti ajuta, daca vrei. Hai sa vorbim in privat, daca vrei. Cum iti pot transmite un mesaj privat? Vreau ceva serios, insa, sigur ca dureaza pana cand voi intalni, din nou, pe cineva cu care sa raman. Multumesc, zi buna, scuze daca ai alte prioritati. Multumesc.
Hello, din nou. Stii cum e cand esti (mult mai) tanar, crezi ca toata lumea e a ta. Si este, doar o clipa, dupa care, realizezi ca totul este, mai mult sau mai putin, o iluzie, conteaza ce lasi dupa tine. La tinerete max, asta nu se pune, mai tarziiu, datele se schimba dramatic. Cei batrani de azi au fost candva tineri si calareau comete, acum, abia isi mai tarasc picioarele, suntem toti intr-un sir nesfarsit, ne asteptam randul, bun, rau, asta este... Din pacate, asa stau lucrurile dar exista cateva solutii bune, cu conditia sa-ti asumi si sa le adpoti la timp. Sunt din Bucuresti si vreau sa ma plimb pe strazi, sa beau un ceai, sa vad o piesa buna, sa merg la munte, sa simt ca traiesc cam ca la 18-20 de ani... da. Dar nu singur, cu cineva careia sa-i pese de mine. Si eu sa arat la fel. Doar asa. Ca d-asta am intrat pe TPU si nu la matrimoniale. Toate bune.
Desi sunt barbat, pot sa spun ca da. Nu e usor sa gasesti dar da, exista. Vad la prietenii mei si-ti spun ca da. Nu inceta sa cauti, asta voi face si eu. E da. Exista. Cat despre anxietate si alte probleme conexe, incearca sa le tii sub control. E plina lumea de asa ceva doar ca, unii recunosc si procedeaza in consecinta, altii, nu. Pe socotela lor. A spune in ziua de azi ca n-ai unele probleme e chiar hilar, ca sa nu spun ca multi mint de-a dreptul. Cauta fata cu o oarecare anxietate si o vei gasi. Nu e vreo boala extra daca ii dai toata atentia cuvenita. In lume, aia cu tupeu iau fata, in general, dar nu mereu. Gandeste-te cate lucruri super sunt inventate pentru noi, astea au fost facute de oameni educati, cu bun simt, raspundere, experienta, pasiune. Asa stau lucrurile, ceea ce vedem noi e, in fapt, o imagine distorsionata a lumii de langa noi, in care pierdem din vedere valoarea, ca si cum ar creste pe toate drumurile. Fals. Doar ca falsul e la moda. Atentie mare, zic eu. Parerea mea...
Hello, Alexia, Cred ca si tu ai dreptate. Poti sa fii super-super, daca stai mereu in banca ta, nu incerci sa iesi in evidenta (cu lucruri bune) si tot asa, trece tineretea, viata, etc. In principiu, multi din noi au un tipar de femeie/barbat, insa, cei care chiar doresc sa-si faca un drum in viata, lasa de la ei, altfel, ne-am cupla pe bune, 2 din 100. Daca e la caterinca atunci nu comentez. Cu cat ai mai multa incredere de saine, cu atat mai bine, asa e. Foarte frumos spus, dupa parerea mea: creierul e f bine sa-l ai la tine mereu, barbatul trebuie sa fie ceva mai frumos ca dracu' dar gusturile nu se discuta. Eu zic ca doi oameni cu creierul la ei pot face infinit ai multe, frumoase, durabile decat aia frumosi foc si cam atat. Asa ii spunea si Vrajitorul din Oz sperietoarei de ciori, parca: iti pot da o diploma dar nu pot sa-ti ofer un creier. Aia e. Mai departe, fiecare cu norocul si cu talentele sale.
Bună din păcate( sau din fericire daca e sa ii dau crezare soțului meu) eu nu sunt ceea ce cauți din mai multe motive pe care am sa ți-le înșir imediat dar mai întâi ma gândeam ce sa fac să fiu directa cu tine sau sa te iau pe ocolite și am decis să fiu directă deci iată și motivele:
1/ sunt o țâră măritată
2/ am un copil și drept vorbind bărbați ca tine nu prea sunt dispuși sa crească plozii altora
3/ ai 55 de ani tatăl meu e cu 2 ani mai tânăr ca tine cum crezi ca ar decurge cinele în familie când socru e mai mic ca ginerica
Am totuși un sfat trăieșteti viața asa cum vrei ieși afara din coconul tău și înfrunta în sfârșit viața călătorește vezi locuri noi fa lucruri care te fac pe tine fericit, as putea să-ți spun ca ai să-ți găsești pe cineva dar sincer cine sunt eu să știu asta!?
Hello, no problem, m-am cam prins. Ideea era doar asta, poate aveai ceva prietene, o intrebare nu strica. Dar din dar...
E ok ca ai fost directa, nu-ti face griji. Cat despre varsta, asta este, sa ma dau mai tanar nu merge. Ai dreptate, sunt prea batran pentru anumite situatii. Treaba cu "plozii altora" nu se aplica la mine. Ai fata?
Nu poti sti, nici eu, nimeni nu stie. Dar voi incerca mai departe. Multumesc pentru sfaturi si honesty, f importante pentru mine. Toate bune, scuze.
scarking12 întreabă: