In ultima vreme doar asta conteaza pentru o relatie : Masina, Lovele si O moaca de trotineta da mai sunt si fete calumea si de treaba care la care nu prea le pasa de lucruri si detalii tampite, da totusi
ReginaZambetului a dat un raspuns foarte destept.Tu ai putea sa te indragostesti de un baiat stirb si dinti cariati care sa fie foarte gras? Normal ca iti doresti ca prietenul tau sa se imbrace bine si sa aiba cat de cat un fizic dragut. Da sunt fete care sunt indragostite. Daca are sansa 1 baiat ca o fata sa-i spuna ca e indragostita de el pentru ceea ce este nu ca are bani ar trebui sa tina foarte mult la ea. Fete de genu gasesti rar..RAR.
Si dupa ce vezi ca ii creste si parul si portofelu parca ai cam sta pe langa el, nu?
Pentru unii da pentru altii nu, daca te saturi sa speri poti sa-ti iubesti meseria care o vei practica in viitor.
Si monstrul ala, e tot om, tot un suflet.
Si oamenii urati fac sex.
Sa stii ca alea care iubesc de-a binelea au un defect de sanatate sau nu arata bine, daca as da de una frumoasa fara o mana si un picior as lua-o de nevasta. Daca e frumoasa si intreaga nu e deloc sfanta.
Prietene conteaza daca o iubesti pe acea persoana, nu conteaza cum e, daca tie iti place nu iti poate face nimeni nimic.
Dragostea va exista intotdeauna, indiferent de vremuri si de imprejurari.Nu prea mai stim s-o observam, dar e acolo, undeva, pentru fiecare.
Dar astea normale cu maini si picioare care arata bine numai la prostii le duce capul, aia cu discapacitati stie ce e sa treci prin viata dura si pune suflet cand iubeste dar sa fie frumoasa ca daca e urata atunci nu ma bag.
Taci dracu, esti tu vreun perfect si cu "fizic dragut" Marsh acas.
Atunci cum explici in cazul meu dragostea catre autotrenuri? Dar nu mi-am gasit-o pentru ca nu m-am angajat de moment.
Mda normal cum sa nu iti placa sa mai vezi un bulan frumos daca ma intelegi
Adevaru e ca ne indragostim de aspectul fizic apui vedem cine e cu adevarat partenerul S@L!
Ziceam ca ai drepatate in privinta cu faptul ca ti-ar placea de o fata care ar avea discapacitati si care ar fi frumoasa. Eu ziceam ca mai multi barbati se asteapta de la o fata care le place sa fie frumoasa, dar majoritatea parte a barbatilor ca si noua le place si sa arate cat de cat bine. Parerea mea.
Sunt 2 feluri de fete. Cele care stau cu baietii ca arata bine si cele care mint.
Cu siguranta exista si genul asta de fete. Insa acestea nu sunt observate pentru ca nu cauta sa iasa in evienta. Ele isi vad de treaba si le e mult mai bine asa. Restul nu stiu cum sa faca sa se dea pe langa barbati doar pentru a pune mana pe portofel sau mai stiu eu ce. Puteti gasi si fete pentru care se merita sa oferi tot, iar ele sa nu va ceara nimic. Trebuie doar sa cautati si sa nu va opriti la prima care va iese in cale
Pai exista . Eu sunt una dintre ele Nu pot zice ca iubitul meu arata rau dar chiar sunt indragostita de el, si nu pot sta fara el, deci, nu stau cu el doar ca arata bine Depinde si de persoana .
@Walker4 rullllzzzzz.
@Spetsnaz, chiar m-ai lăsat fără cuvinte.
Rar,majoritatea se cred îndrăgostite chiar dacă nu sunt, asta e dureros.Pentru că așa se strică dragostea adevărată.
Da,mai exista. Oricum degeaba exista pentru ca sunt lasate pentru prima care ofera mai mult!
George0197 întreabă: