La aceasta varsta sunt virgine majoritatea fetelor. Si stii de ce? Pentru ca exista prea putini baieti, de varsta aceasta, capabili de fapte mari.
Exist eu, care nici macar nu a avut parte de o prietena...si am 18 ani
Ești primul care mi-a zis asta.Foarte tare bro
Nu e nimic tare in a fi deconectat de societate, ma exceel...tocmai asta e problema mea...
Unele nu sunt, unele sunt prostite și pe cale de a se prosti...și puținele care au mai rămas, sunt în banca lor și se bucură de părinți, de copilărie.
DA! Mai sunt. Sora mea are 16 ani si e virgina, am fost cu ea la doctor pentru ca avea un iubit care mie nu imi placea deloc si mai sunt si alte fete care au capu' pe umeri
Doar pentru ca stii cateva fete care au 16 ani sau intre 12-15 ani care nu mai sunt, asta nu inseamna ca sunt toate la fel.Eu mai am putin si implinesc 17 si inca sunt virgina si chiar ma mandresc cu asta, nu e rusine sa fii. Si cele care au scris pana acum aici au vrut sa-ti demonstreze ca si ele sunt. DA ai dreptate. Multe peste 16 ani nu mai sunt, dar nu e bine sa le cataloghezi pe toate, doar pentru ca majoritatea nu mai sunt. Exista exceptii.
Am 13 si inca sunt si asa voi fi pana cand vreau eu nu altcineva.Viata unei femei nu poate fi decisa de un trend.
Daca ma crezi am 17 si inca mai sunt virgina ..insa prietena mea cea mai buna care are 15 nu mai ii )