anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai exista fete virgine in ziua de azi? ma refer intre 12-15 ani, ca astea de 16 sau mai mari, nu mai sunt de mult timp
Astept raspunsuri de la persoane curajoase, in special fete...

17 răspunsuri:
| oLeNNNao a răspuns:

Am 18 anii si mi-am inceput-o acum 2 luni happy deci... existawinking

| neutrino a răspuns:

La aceasta varsta sunt virgine majoritatea fetelor. Si stii de ce? Pentru ca exista prea putini baieti, de varsta aceasta, capabili de fapte mari.

| єχcєєℓ a răspuns:

Mai există băieți cuminți în ziua de azi? Adică cei care nu violează...

| MasterMirror a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Exist eu, care nici macar nu a avut parte de o prietena...si am 18 ani

| єχcєєℓ a răspuns (pentru MasterMirror):

Ești primul care mi-a zis asta.Foarte tare brohee hee

| MasterMirror a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Nu e nimic tare in a fi deconectat de societate, ma exceel...tocmai asta e problema mea...

| h3r a răspuns:

Unele nu sunt, unele sunt prostite și pe cale de a se prosti...și puținele care au mai rămas, sunt în banca lor și se bucură de părinți, de copilărie.

| Yhugato a răspuns:

Da mai sunt, doar excetii!

| Geezgirl a răspuns:

Am 17 ani si 9 luni si inca sunt!

| foreveryou a răspuns:

Am 15 si inca sunt :p!

| secret093 a răspuns:

DA! Mai sunt. big grin Sora mea are 16 ani si e virgina, am fost cu ea la doctor pentru ca avea un iubit care mie nu imi placea deloc si mai sunt si alte fete care au capu' pe umeri big grin

| yloveyou1 a răspuns:

Doar pentru ca stii cateva fete care au 16 ani sau intre 12-15 ani care nu mai sunt, asta nu inseamna ca sunt toate la fel.Eu mai am putin si implinesc 17 si inca sunt virgina si chiar ma mandresc cu asta, nu e rusine sa fii. Si cele care au scris pana acum aici au vrut sa-ti demonstreze ca si ele sunt. DA ai dreptate. Multe peste 16 ani nu mai sunt, dar nu e bine sa le cataloghezi pe toate, doar pentru ca majoritatea nu mai sunt. Exista exceptii.

| CodrinaVladiana16 a răspuns:

Am 13 si inca sunt si asa voi fi pana cand vreau eu nu altcineva.Viata unei femei nu poate fi decisa de un trend.

| Dixiclart a răspuns:

Daca ma crezi am 17 si inca mai sunt virgina ..insa prietena mea cea mai buna care are 15 nu mai ii laughing)

| CosminaVaneeee189 a răspuns:

Exista,foarte multe!

| Izza98 a răspuns:

Eu sunt! Si sunt mandra!

Întrebări similare