Buna!
"ca astea de 16 sau mai mari, nu mai sunt de mult timp"
Scuza-ma, dar nu ti se pare ca generalizezi?
Eu am 16 ani si sunt virgina, si cunosc multe alte fete de aceiasi varsta sau chiar mai mari care inca nu si-au inceput viata sexuala. Daca oamenii in general se ghideaza in viata dupa ce fac altii, asta nu inseamna ca nu exista si persoane care au curajul sa fie diferite, si care din pacate sunt luate in ras. Si, scuza-ma din nou, dar nu ti se ca esti un pic misogin? Adica te intrebi daca mai exista fete virgine in ziua de azi, dar nu te intrebi daca mai exista baieti virgini in ziua de azi. Mereu citesc intrebari gen " mai exista fete virgine", insa niciodata despre virginitatea baietilor sau a celor doua parti. De ce atata discriminare? Nu vreau sa se inteleaga ca sunt in favoarea pierderii virginitatii la varste fragede, dar hai sa nu taram prin noroi imaginea tuturor fetelor doar pentru ca majoritatea fac ceva, in timp ce imagini baietilor nu e criticata! De ce nu te intrebi de ce nu mai exista fete virgine intre 12-15 ani? Pai, hai sa iti zic unul dintre motive: relatia cu un baiat mai mare de varsta decat fata. Baiatul vrea sa intretina relatii sexuale cu ea, fara sa se gandeasca la consecinte si fara sa ii pese de ea, ea ca sa nu-si piarda "iubirea vietii" ei accepta. Si uite asa instinctul de turma isi joaca rolul si ce face unul/una fac si ceilalti, si cine nu urmeaza exemplul este considerat fraier(a) si incepe sa fie exclus. Mai gandeste-te si ce se intampla in mintea baietiilor, nu doar a fetelor, de virginitatea a devenit o povara, de care trebuie sa scapi cat mai repede.
O seara placuta!
Cu virginitatea la baieti? virginitatea la baieti e mai bine asociata cu lipsa contactului sexual, ca de la gioco di mano un baiat nu mai e virgin dupa ce incearca a treia sau a patra oara...si la fete exista sanse de astea, de rupere a himenului=> nu mai sunt virgine, dar daca nu a fost contact sexual, e virginitate in continuare.
Dar nu la asta ma refeream eu, generalizam pentru ca vad ce dezmat e si pe site-ul asta, dar si prin zona Piatra Neamt- Bacau, e teroare de fete minore care intretin relatii intime pe bani, si la minore ma refer la care nici nu au terminat-o cu Danonino si papusile(12, 13 poate 14 si 15) se lasa convinse mai repede... daca au peste adica vreo 16-17 cer parale mai multe ca le calculeaza altfel cortexul, si ciumpalacii n-au de unde da
Acum: exemplu tau cu turma...aici sunt incadrat eu si sunt de accord cu tine, pentru ca nu umblu in anturaje de astea cu smecheri si prostituate minore(nu generalizez, dar pe aici unde locuiesc parca e bordel, sa-mi bag ****) si sunt luat de fraier…de asta ma si intreb daca mai exista asa ceva
Gandeste-te putin sa fii in locul meu si sa fii dat la o parte pentru ca nu faci parte din anturaje dubioase si nu faci ce fac ei, si nici sa nu fii baiatul care da fetele pe spate: adica am grija de mine sa nu vina mustele in spatele meu de la transpiratie, ma barbieresc etc…dar nu e de ajuns. Nu am servici, deci nici o caruta de parale sa ies in cluburi de orice fel, o data la 2 luni mai ies dar daca nu fac impresie, degeaba mai ies
PS: complimentele mele pentru ca nu esti uzata, nici nu te lasa dusa de val prea repede, important e sa merite, dar numai de tine depinde sa faci alegerea potrivita
merci de comentariu, a fost cel mai complet, ai funda
Buna!
Eu nu stiu in ce masura zona ta a devenit un bordel, nu stiu prea multe despre ce se intampla in tara(sunt plecata de un an), dar site-ul acesta ma tine, cat de cat, in legatura cu realitatea. Stai linistit ca nu esti singurul exclus, mai exista si alte persoane care nu au viata sociala pentru ca nu au acelasi punct de vedere cu tanara societate. Si nu inteleg un lucru incerci sa gasesti fete la locul lor, dar esti preocupat ca nu faci impresie buna in cluburi, te contrazici un pic. Nu prea gasesti genul de fete pe care il cauti tu, in cluburi, asa ca nu mai incerca sa faci impresie buna acolo, ca te fortezi degeaba. Nu cauti fete cuminti prin cluburi ca nu prea o sa gasesti. Incearca sa faci impresie buna in viata de zi cu zi indiferent de locul in care te afli, asa ai sanse sa gasesti persoana potrivita.
Multumesc pentru funda, grija si complimente!
Pa-pa!
Si in alta tare este la fel ca in Romania ma refer la panarame sau oamenii sunt mai cu capul pe umeri.
Buna!
Scuze, de-abia acum am vazut intrebarea/afirmatia ta.
Pot spune ca unde sunt eu oamenii sunt mult mai civilizati, adolescentii sunt mult mai educati, se bucura mai mult de copilarie, au alte idei in ce priveste o relatie, baietii au mai mult respect pentru fete, au o relatie mult mai deschisa cu parintii lor, etc. Societatea se implica mult in educareea lor. Nu zic ca nu exista si exceptii, insa exceptiile de aici nu se pot compara cu normalitatea de la noi.
O seara frumoasa!
Sigur ca exista. Nu trebuie sa te simti ciudat ca esti virgina. Pastreaza-te asa pana la casatorie si nu lasa "vedetele" de la televizor sau de la scoala sa te influenteze.
Nu stiu de ce naiba toti cred ca sunt fata...
Daca tu ai dat doar peste c***e nu e vina noastra Da mai sunt fete chiar si de 16 care sunt virgine. Eu am 16 ani si nu ma gandesc inca la inceperea vietii sexuale toate prietenele mele sunt apropiate de varsta mea sau chiar mai mari si sunt virgine... Suntem pe cale de disparitie dar da inca existam