Nu.Eu in liceu mi-am inselat iubita care acum imi e sotie de 4 ori, si in facultate la fel, dar de 3 ani de cand ne-am casatorit nu am mai inselat-o. Ce stiu e ca si ea m-a inselat pe mine, si nu ma simt groaznic pentru ce am facut pentru ca ea m-a inselat cu cel mai bun prieten al meu, am stiut asta, banuiam, si nu i-am zis nimci nici acum, au trecut 5 ani de atunci.
Da. Azi poate nu stiu sigur, dar "ieri", categoric. 100%. E cam rar ce-i drept.
Ba exista! Cand te dedici trup si suflet unui om, cu singuranta nu iti sta gandul la infidelitate!
Cred ca la gay sau lesbi probabil ca nu-s asa multe optiuni si raman fideli, in rest... 1 din 1560 este fidel 100%
Eu cred ca da daca vrei cu toti am putea fi fi fideli parerea mhea. da acum toti s-au facut smecheri
Nu.Imposibil.daca e 100% e fidelitate intr-u totul.Macar odata sa se gandeasca la "bordul" alteia si tot se face din 100 99%. Si prin ganduri poti si infidel.
Suntem de 3 ani impreuna si avem o relatie foarte frumoasa...nu s-a pus niciodata problema de inselat... avem tot ce ne dorim impreuna.
Da! Atunci cand exista dragoste adevarat exosta si fidelitate 100%. Iti spun eu sigur ca exista.
Exista daca iubesti cu adevarat, vreai ceva serios, nu-ti trebuie nimeni in afara de persoana draga, si daca sincer prietenul e peste hotare dar nu vreau sa-l insel, pentru ca nimeni nu il inlocuieste...nu mi-as imagina sa ai ceva cu o persoana care nu o iubesti, e dezgustator, sa promiti cumva, persoana draga sa aiba incredere si dupa un moment dat se afla adevarul si pierzi totul sau raul pe care l-ai facut ti se intoarce inapoi, e stupida situatia cind afli ca persoana cea mai draga care aveai cea mai mare incredere ti-a facut asa ceva.
SparklingAngel întreabă:
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: