Http://www.youtube.com/watch?v=HxyhTaU8zaI la asta m-am gandit cand am vazut intrebarea ta:)) dar sa-ti raspund serios acum.am vazut multe cupluri cu adevarat fericite, care se iubeau iar partenera era frumoasa.dar exista si exceptii in cazul tuturor genurilor, iar sub un "ambalaj" frumos nu inseamna ca o sa gasesti neaparat ceva bun, poti sa dai si peste un interior "stricat".la sensul figurat, daca intelegi:)
Din ce vedem la televizor Nu.
Dar sunt fetele astea de la ''tara'' care nu au atatea fite in cap si tot banii pe primul plan.
Sunt de la oras, dar recunosc ca mai mult de jumatate stau cu un baiat din interes.( pentru bani, cadouri, etc. ).
Daca cauti, da ai sa gasesti
Materialistele pot fi si urate. Stai linistit. Exista toate genurile de oameni deci vei gasi si femei frumoase si fara ifose mari.
Eu consider ca orice persoana e furmoasa in felul lui.
Si nu toate sunt materialiste.Nu le-ai gasit inca!
De existat exista, cum sa nu. dar intrebarea e: mai exista baieti in ziua de azi care sa nu se uite doar la cum arata o femeie?
Pai asta e, trebuie sa cautati fetele care au mult mai multe de oferit
Cred ca vad a 10-a oare intrebarea asta pe aici! Frate, daca vrei sa aflii? Cauta!
Nu astepta sa te caute ele pe tine! Nu exista fata careia sa nu'i placa dragostea, banii si toate lucrurile frumoase. Asa ca daca vrei o fata pe placul tau, exista! Caut-o! Noroc!
De ce nu.ce e mai bun e mai putin vazut.cauta cu atentie si sigur vei gasi.
Si acum viceversa! --> Mai exista in ziua de azi barbati care vor si alt ceva in afara de sex?
Exista dar nu sunt apreciate indeajuns, sau nu sunt in campul vizibil al majoritatii.
Steam321 întreabă: