| AlexandraTecsan13 a întrebat:

Mai există pe lumea asta băieți sensibili, profunzi și respectuoși cu fetele?

Răspuns Câştigător
| SunsetTrance a răspuns:

Pe scurt: da, exista, dar nu sunt usor de gasit

multi cred ca nu sunt suficient de buni atunci cand vad pe cei care reusesc prin tupeu si nesimtire - si ajung sa nu fie capabili sa abordeze (la nivel conversational minim uneori) femeile de care se simt atrasi

lasa garda jos din prima tipul de baieti de care vorbesti, deoarece se gandesc ca vor fi respinsi vehement, umiliti, se va rade de ei, sau chiar isi vor lua bataie ("am prieten" e un exemplu)

in rest, baietii buni si fetele bune se gasesc mai greu unii pe altii, dar interesele comune pot apropia astfel de oameni happy

sper sa iti gasesti pe cineva cu interese ca ale tale, care sa te implineasca

| AlexandraTecsan13 explică (pentru SunsetTrance):

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru mesaj, tot din suflet. Și mulțumesc că mi-ați urat de bine. Vă doresc o seară frumoasă!

| anonim_4396 a răspuns (pentru SunsetTrance):

Inca un om siner, ma bucur!

27 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu sant in stare sa isi aleaga oamenii si nu sant greu de gasit, invers se aplica situatia ele cautand damblagiti cu creier defect care le trateaza prost

| AlexandraTecsan13 explică (pentru mgtow):

Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră. Aveți dreptate într-o oarecare măsură, cel puțin în cazul meu. Nici dacă îl alegeam cu ochii închiși dintr-o mie de băieți adunați de pretutindeni nu puteam să aleg mai prost. Însă te mai și păcălești, fie tu femeie sau bărbat, când îți alegi un potențial partener pentru că poți să dai de un ipocrit sau ipocrită cum mi s-a întâmplat mie. Dacă știam că e așa de la bun început nu vorbeam cu el deloc. Dar aveți și dreptate pentru că noi fetele și femeile tinere( nu toate fetele subliniez, mai sunt și fete mature emoțional care știu să își aleagă un iubit bun) alegem să ne îndrăgostim de cei care arată mai drăguț ca față /fizic, sunt artiști sau bogați, în loc să ne întoarcem privirea spre cei muncitori, sinceri și inteligenți, dar care nu au mușchi, nu sunt bogați sau nu sunt cântăreți, fotbaliști etc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pe lume, da.

| SilentRain a răspuns:

Da, exista mulți frustrați cu respect de sine 0 care se consideră așa big grin fara sa vadă ce rahaturi de lepre sunt
Undeva pe suprafața pământului mai sunt și băieți care își merită "bărbația ", dar sunt foarte rari aproape pe cale de dispariție

| Goete a răspuns:

Nu ma mai lasa sa iti scriu...

| Robert2526 a răspuns:

Imi place cum te exprimi, iti exprimi ideile coerent si cu respect.Asta inseamna ca esti o fata buna! Imi dau seama daca cineva este un om ok din modul in care se exprima.De regula insa fetele bune pica in "bratele" baietilor mai putin buni,pentru ca fetele bune sunt si cele mai bune "victime".
De dezamagiri probabil o sa mai ai parte ok? Dezamagirile trebuie sa existe in viata asta,baietii/fetele naspa trebuie sa existe. Daca nu ar fi si baieti naspa cum ai putea sa il apreciezi pe cel bun ( pentru tine) la momentul in care il vei gasi?
Esti o fata speciala cu siguranta dar esti inca foarte naiva si foarte imatura cel mai probabil. Ai multe de invatat si ceea ce a fost pana acum,e doar inceputul. Incearca sa te bucuri de fiecare experienta si sa inveti din toate ( stii si tu ca experientele negative ne sunt lectii importante). Ai mare incredere in tine, ai grija de tine si sunt sigur ca o sa apara persoana potrivita curand.
Si nu te teme sa cunosti lume noua, undeva acolo, este ascuns bine, fix acel baiat de care ai nevoie

| AlexandraTecsan13 explică (pentru Robert2526):

Bună ziua! Nu pot să nu vă mulțumesc și dumneavoastră pentru mesaj pentru că acest mesaj mi-a fost foarte util. Chiar am avut ce învăța din el. Sincer, da, sunt imatură, deoarece an reușit să mă îndrăgostesc de un băiat fără să îi cunosc adevarata față și, da, sunt naivă fiindcă am crezut în el.( E vorba despre un băiat talentat la desen pe care îl credeam sensibil și bun... însă imediat m-a lovit realitatea ca un tir ) A fost oribilă experiența. El m-a mințit, manipulat și ignorat în aceleași timp. Am mai vorbit cu un băiat înaintea lui tot student la arte dar cu totul un alt comportament: a fost extrem de bun și sincer cu mine și mi-a recunoscut că își dorește să rămânem doar prieteni. Altceva. Altă educație de acasă, alt comportament. Amandoi de 19-20 de ani, amândoi studenți la aceea facultate dar foarte diferiți în ceea ce privește caracterul și felul de a se purta cu o fată..Se pare că artiștii sunt oameni și ei și oamenii pot fi ori buni, ori răi.

| Robert2526 a răspuns (pentru AlexandraTecsan13):

Uite sesizez o alta greseala,ai un tipar anume de baieti care te intereseaza, am vazut si intrebarile anterioare si nu pot sa nu remarc acest lucru. Probabil te si indragostesti destul de usor si te indragostesti mai ales de aparente. Plus ca pare usor fortat ceea ce faci, iti doresti un iubit si pe langa asta deja iti doresti de la el anumite calitati ( sa fie talentat la desen). Esti destul de perfectionista probabil si destul de anxioasa, nu vrei sa iesi din bula ta. Nu zic ca e rau, Doamne fereste! dar categoric iti limitezi sansele de a gasi baiatul potrivit. Ar trebui sa lucrezi mult mai mult la ceea ce esti tu si sa te deschizi mai mult. Sunt sigur ca o sa reusesti, esti un om frumos!
Iti tin pumnii sa stii, iar daca ai intrebari/nelamuriri, poti sa apelezi si printr-un mesaj privat. Nu stiu cat mai pricep sa te ajut dar promit sa fac tot ce pot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte mulți.

| AlexandraTecsan13 explică (pentru anonim_4396):

Bună ziua! Vă mulțumesc foarte mult pentru un răspuns util și foarte bun. Mă bucur din toată inima să aud că mai există. În inima mea ați reușit să" plantați" o "sămânță de speranță." Din nefericire, am pus această întrebare deoarece chiar am dat de un student la arte care nu era cum părea. Nu era sensibil, nu era profund. Era doar talentat. Era mai mult genul de artist superficial și nu credeam că există un astfel de tip de artist. Și-a bătut joc de sentimentele mele și cam atât. Nici măcar nu mi-a zis că nu mă place de la bun început, ci m-a amăgit în ultimul hal. Mi-a zis că-i sunt dragă... că vrea să vorbim prin mesaje când vine de la facultate și, seara, îmi dădea seen și îmi răspundea numai ironic. Pe urmă, că să obțină poze indecente devenea romantic( dragă/ scumpo). Când îl întrebam de artă, dacă a aflat ceva nou la cursuri, dacă a mâncat sau dacă e ok, îmi răspundea ironic sau nu răspundea deloc.Nu are rost să mai povestesc. Nu doresc nimănui (băiat/fată) să treacă prin ce am trecut eu. O să mai analizez și alte răspunsuri astăzi și dacă doar răspunsul acesta rămâne corespunzător întrebării mele, va primi fundă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexandraTecsan13):

Poate o să găsești unul până la urmă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista, ma numar printre ei, nu stau ore intregi pe retele sociale, sunt foarte rusinos, sunt tacut, nu stau pe telefon mult timp ca si ceilalti, merg la munca si la scoala. Societatea din ziua de azi este total distrusa de toate aceste retele sociale si jocuri care tin lumea cu ochii in telefon ore intregi, fac lucru calitativ, pe mine daca ma respecta fetele le respect si eu pe ele.

| AlexandraTecsan13 explică (pentru anonim_4396):

În primul rând, vă mulțumesc mult pentru răspuns. În al doilea rând, nu înțeleg cum de ați avut tăria de caracter să rămâneți așa de diferit de majoritatea oamenilor. Dar vă felicit din tot sufletul că nu v-ați luat după cârd și că ați rămas alături de alte puține persoane "un strop de lumină intr-o mare de întuneric" Nu știu dacă am zis ceva deștept cu figura aia de stil sau m-am făcut de râs, dar am încercat să zic că într-o lume plină de oameni falși e greu să rămâi autentic, dar nu imposibil Vă mai mulțumesc o dată pentru răspuns.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexandraTecsan13):

Rare ori se mai gasesc oameni sinceri in aceasta societate sau lume, toti sunt lacomi, egoisti, rai, vulgari, lenosi, nerusinati. Astia nu sunt oameni sanatosi la cap, asta e de vina TELEFONUL! eu folosesc telefonul l-a sunat si Youtube si ATAT, nici-un joc sau o alta retea sociala in afara de Youtube dar cel mai mare inamic al meu e TIKTOKUL si INSTAGRAMUL, tiktokul strica oamenii la cap si ii face sa se comporte ca oamenii de acolo care stau si se fotografiaza in chiloti si in sutien fara NICI UN SENS, oameni care nu au ce face cu viata lor, care nu au o ocupatie utila. Vreau sa mai vorbesc despre toti copii care pierd viata lor in toate aceste retele sociale fara motiv. Atatea ocupatii interesante au la aceasta varsta si cand vor creste mari vor regreta ca au stat cu ochii in telefon si nu au facut nimic in copilarie.
Vreau sa vorbesc si despre altceva, merg normal pe strada si vad un baiat cu parul roz si lung, asa ceva e normal? sau si asta a uitat sa isi puna alarma la ce ora merge la psiholog? Toata aceasta chestie trebuie OPRITA! Ce va fi mai incolo prin 2030 sau 2100 nici nu veau sa imi imaginez. Eu raman la normal si ma starui sa ma feresc de toti acesti oameni, asa ar trebui sa faci si tu si ceilalti care citesc acest mesaj.

O zi buna

| Danny28 a răspuns:

Există, dar nu sunt doriți fiindcă sunt mai urâței din punct de vedere fizic. De obicei genul de băieți sunt mereu băgați în friendzone.

| AlexandraTecsan13 explică (pentru Danny28):

Vă mulțumesc mult pentru răspuns. Mai bagă și ei( băieții inteligenți și sensibili) fete în friendzone, o spun pentru că am fost băgată într-o relație platonică de către doi băieți deștepți. Nu sunt supărată pe ei deoarece nu m-au plăcut pentru că nici mie nu îmi place de oricine. Asta este. Chestia este că nu erau urâți deloc. În schimb, nu am vorbit niciodată cu un băiat urațel și deștept pentru că nu am avut ocazia să îl întâlnesc, dar nu cred că l-aș fi băgat în friendzone. În plus, la rândul meu, am prins frica de a mai vorbi cu băieți inteligenți de teama de a nu fi respinsă. Dar încerc să îmi fac curaj să îi abordez pentru că ăla e genul meu de băieți. Problema este că sunt destul de greu de găsit băieții deștepți și sensibili fiindcă pe ei nu îi vezi decât la facultate sau la job( dacă si-au finalizat studiile). Nu sunt ca alții să colinde cluburile și mall-urile. Deși nici eu nu le frecventez. Mulțumesc din nou pentru raspunsul și părerea dumneavoastră. O să mai citesc o dată raspunsurile și voi da fundă celui mai bun acum, că să nu mai țin în suspans pe nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
| shookdazed a răspuns:

Exista insa unii s-au săturat sa fie buni cu fetele deoarece au fost batjocoriti si aleg sa fie singuri asta e cazul meu...

| AlexandraTecsan13 explică (pentru shookdazed):

Mulțumesc mult pentru răspunsul diferit de celelalte. Există și fete, și băieți răi. Nu zic eu că fetele sunt toate niște "îngerași fără aripi". Dar asta este lumea-formată din oameni de toate felurile, nu putem să o schimbăm. Sincer mai bine singur decât cu cineva care îți face rău. Dar sunt sigură că există destule fete bune pentru băieții buni, doar nu plac toate băieți răi, nu? Oricum, mi se pare că sunt mai multe fete /femei decât băieți/bărbați în țara noastră și nu doar în țara noastră ci și în alte state ale lumii.

| shookdazed a răspuns (pentru AlexandraTecsan13):

Daca vezi una buna sa ma suni laughing)

| Cristi9997 a răspuns:

Nu cred. laughing
Era un citat din ala pe curierul cum ca o fata nu o sa spuna niciodata ca si-o batut joc de un baiat. Si e pur si simplu un adevar. Degeaba te victimizezi. Pana nu iti dai seama de defectele tale si le analizezi amanuntit si nu esti 100% sigura de ce a reactionat omul ala cum a reactionat cand a vorbit cu tine. O sa ramai la fel. Asta e ideea mea. Eu recunosc ba. Mi-am batut joc de toate, efectiv de toate femeile cu care am vorbit si sunt singurul reponsabil pentru care sunt singur si cum sunt
nu e vina nimanui, nici a societatii, nici a fostului/fostei )) clar a nimanui.

Eu iti zic chestiile astea deoarece se poate sa treci peste ala mai usor, acum degeaba incepi sa arunci cu rahat in el. Orice ti-ar fi facut? Pana la urma ce vrei? Atentie? E absolut normal e firea umana. Altceva ce?
Ca site-ul asta oricum e plin de disperati, mai au unpic si s-ar pe tine sa simt miros de la o posta.

| Tactuecelmaitare a răspuns:

Foarte profunzi: 30cm

| Alissia97 a răspuns:

Exista dar nu sunt usor de gasit, majoritatea sunt luati, fie sunt prea timizi.

| cristinabab a răspuns:

Buna! Sigur ca exista dar sunt mai rari pentru ca nu e exact ceea ce se cauta, ca sa zic asa. Tu probabil iti doresti un astfel de baiat si te inteleg perfect pentru ca si eu vreau unul.
In esenta toate vrem un baiat bun dar suntem mai mult atrase de baietii rai.
Eu am dat acum putin timp de un baiat extraordinar, inteligent, sensibil respectuos si frumos. Stii ce am facut? Am sfarsit prin a ma desparti de el pentru ca ma tot batea la cap cu facultatea. Dar ma sustinea si ma simteam foarte iubita. Acum fara el ma simt pierduta desi am alt iubit regret enorm ca l am suparat.
sfat? Ai grija de tine si cauta bine acel baiat potrivit tie iar cand il gasesti, ai grija de el.

Exista ceva baieti buni, dar e drept majoritatea sunt deja luati...

| AlexandraTecsan13 explică (pentru cristinabab):

Vă mulțumesc enorm pentru răspuns. Frumos zis " ai grijă de el".