Bineinteles ca exista!
Uita-te in jur cati se casatoresc saptamanal si vei vedea ca o fac din dragoste, nu in gluma.
Da.Traiesc una.
Mai sunt doar trebuie sa le privesti ca si atare, ca daca mereu cand vezi un cuplu te gandesti ca el are bani si ea ii da... nu o sa ai niciodata o impresie buna despre relatii.
Dargostea e cauzata de aspect fizic, statut social, caracter, dimensiuni, satisfactie sexuala si probabil alte zeci de lucruri.
Stiu ca e greu de crezut dar mai sunt cupluri care se iubesc sincer si au o relatie solida bazata pe sentimente, respect si incredere. Eu una prefer sa stau singura decat sa mi pierd timpul cu cineva pentru care nu simt mare lucru. N ar fi corect nici fata de mine nici fata de persoana respectiva.
Întrebarea ta ar trebui să fie mai elaborată ca să poți primi un răspuns mai edificator (și să nu vorbim a pagubă).
Așa că, răspunsul meu e pe măsura întrebării: da, există!
Da, numai ca nu afli de ele. Relatiile alea profunde nu sunt alea unde se pun poze pe insta din 5 in 5 minute ca sa intretina falsa imagine a unei relatii mereu frumoase. Exista relatii bazate doar pe iubire, dar si acolo mai sunt neintegeri, mici certuri si impacari etc
anonim_4396 întreabă: