| Sawarekh a întrebat:

Mai exista tipe care sa aprecieze baietii draguti, empatici, pasionali,sexy, smart si mai sensibili?
O sa spun din start, sunt un tip mai timid, si nu ma regasesc in a fi ''Bad boy''.
Insa, de alungul timpului, tipele care mi-au spus ca sunt dulce, dragut, frumos, adorabil,smart, etc. acelea nu au dorit sa se intample ceva, si multe m-au bagat in friend-zone.

Pe da celalata parte, cu tipele cu care am parut mai arogant, si un pic mai direct, cu acelea s-a intamplat ceva, din pacate...zic din pacate fiindca nu imi sta in fire sa fiu asa, si imi pare cumva anormal din punct de vedere uman.
E vina mea ca nu sunt ''bad boy'', sau nu am cunoscut eu femei normale care sa aprecieze genul meu de caracter?

Ce spuneti sa-mi schimb caracterul...si sa ma conformez cu ce creaza atractie in societatea asta nebuna in care traim, sau sa raman asa cum sunt?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu s-a schimbat nimic, creierul reptilian are aceleasi reguli ca atunci! Asa ca aia este, regulile se pastreaza si dupe ele mergem. Am evoluat educational si tehnologic doar.

Ca doar nu da barbatu cardul la femeile tinere si misto ca e aia desteapta si buna.
Sau si femeile nu da la barbat ca e ala destept si bun, ca alea care te plac mult, iti dau si ele tie ce ai nevoie daca au ele.

Nu vede nici o atractie in tipul ala mai urat, sau unu in tipa mai urata, vede nevoia, are parteneru frumos o hiba de nu-l suporta aia de nota lui/ei care pot gasi oricand pe altcineva.

De ex una urina imediat dupa orgasm, arata bine dar a luat unu mai naspet care saracu era innebunit si accepta sa faca sex in cada. Nu inseamna ca e si atractie daca cineva de nota 9 sta cu cineva de 4-5! Pot fi si alte motive pentru care stai.

Nu conteaza ca era gay, era masculin si atragea femeile.

22 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Dacă știi sa fi un gentleman cu o fata, adică sa achiți tu toate iesiriile în oraș fii sigur ca ea va aprecia. Nu fi papagal ca zgârie brânză aia care obliga fetele sa iei plătească consumația

| RAY a răspuns:

In secolul trecut era populara teoria cu maximizarea individului genetic,social,financiar,eu îți propun la fel fii tu însăți,mergi la sala,vezi de cariera ta, de mintea ta și învață înțelepciunea din cărții, primul impact îl are aspectul fizic, in câteva secunde știm ce ne atrage, dar daca îți maximizezi potențial vei avea mai mult succes

| Mosotti a răspuns:

Nu schimbi nimic, stai asa, ce o fi o fi, poate nu ai fizicul atractiv.
Ca ala e inceputul si eliminatoriu. Trebuie sa fi placut cum esti, daca nu, oricum nu merge si se duce totul dracu

Asa a fost atractia de cand e omul, nu de acum.

Femeile vor asa mai bad boy dar si atractiv la figura, de fapt atractiv la figura denota automat si ceva bad boy, deci nu prea corespunzi se pare.

Si ca sa intelegi de unde vine, am mai tot spus, dar cum pe topicuri diferite, nu se stie din alte parti ca am zis undeva, adica aia de acolo au citit, altii nu, si pe unde este subiectul, pentru ei scriu pentru prima data asta.
Se repeta doar pentru cei ce sunt vechi si stau pe multe topicuri deodata de mult. Dar aia nu mai pun intrebari din astea.

In trecutul indepartat barbatii rai supravietuiau, ca aparau femeia, copiii si hrana, daca nu erau bad boys, ii calca altii.
Asa ca aia s-au reprodus, femeile de aia au fost adaptate sa fie atrasi de aia, si anume ca sa recunoasca de dinainte femeia pe ala, natura a facut ca fizicul (figura sa emita daca are aceste calitati), asa ca il percep frumos pe cel ce are acele calitati, inconstientul lor declanseaza atractia.

Deci problema nu sta in societatea de azi! Genetic nu am evoluat, deci acum cred ca ai priceput.
Consoleaza-te cu asta, o sa gasesti tu pe una dar...aia e, ca toti gasesc, dar asta nu inseamna ca aia are prea multe pentru acela.

Tine de natura noastra. Nu parveni ca vei deveni penibil dupa scurt timp.
Vrei sa fi placut pentru ceva ce nu esti? Te simti bine asa?
Stai flex ca viata merge inainte oricum.

| Sawarekh explică (pentru Mosotti):

Hm, pe deoparte face sens ce spui! Practic, s-a impregnat in creier ideea ca barbatul masculin e cel care reuseste sa supravietuiasca si sa se descurce in orice situatie, acum faza e ca lucrurile s-au mai schimbat, oamenii nu mai vaneaza, etc.
Si ideea cu atractia cat de frumos/urat esti e subiectiva, uite ai intalnite vreodata un cuplu in care un tip e uratel si ea e frumoasa? eu vad des asta, ea vede atractie in tipul ala... daca imi zice o tipa ca sunt frumos, deja incep sa cred ca e o problema, si ca tipele nu sunt neeaprat atrase de fata de model, simetric si cute, n a la concluzia asta am ajuns.
Cred ca isi exprima cumva ideiile ciudat femeile, adica auzeam cand eram in liceu, ce atrase sunt femeile de coreeni ca au fata fina, si frumoasa, dar pe cat punem pariu ca nu s-ar **** cu unul din ala niciodata?
La fel si cu gay, pai am auzit o gramada de femei care spuneau ''ce dragut era tipu ala, si cand am aflat ca e gay, mi-a parut rau'' Pe cine pacalesc femeile astea? Noi stim adevarul...

| Mosotti a răspuns (pentru Sawarekh):

Nu s-a schimbat nimic, creierul reptilian are aceleasi reguli ca atunci! Asa ca aia este, regulile se pastreaza si dupe ele mergem. Am evoluat educational si tehnologic doar.

Ca doar nu da barbatu cardul la femeile tinere si misto ca e aia desteapta si buna.
Sau si femeile nu da la barbat ca e ala destept si bun, ca alea care te plac mult, iti dau si ele tie ce ai nevoie daca au ele.

Nu vede nici o atractie in tipul ala mai urat, sau unu in tipa mai urata, vede nevoia, are parteneru frumos o hiba de nu-l suporta aia de nota lui/ei care pot gasi oricand pe altcineva.

De ex una urina imediat dupa orgasm, arata bine dar a luat unu mai naspet care saracu era innebunit si accepta sa faca sex in cada. Nu inseamna ca e si atractie daca cineva de nota 9 sta cu cineva de 4-5! Pot fi si alte motive pentru care stai.

Nu conteaza ca era gay, era masculin si atragea femeile.

| LoveSleep a răspuns:

Daca tie iti plac fetele baietoase, rase in cap, cu muschi si care vorbesc cu "po a mea", nu te schimba, pentru ca problema nu e la tine.

Daca insa nu iti plac, intelege ca nici ele nu sunt atrase de pampalai. Tu poti fi cum vrei, nu te opreste nimeni. Dar nu te astepta sa te vrea foarte multe.

| Sawarekh explică (pentru LoveSleep):

Nu neeparat fetele baietoase, imi place sa fie si feminina dar sa aiba si atitudine, nu ma atrag femeile timide si obediente.
Cumva sa fie echilibrata.

| FreddieM a răspuns:

Doar tipele de calitate și inteligente prefera tipi ca tine. Dacă ai fost refuzat, înseamnă că fac parte din cealaltă categorie și ți-au făcut de fapt o favoare.
Deși cele care te prefera sunt mai rare, cu siguranță la un moment dat te vei intersecta cu cea aleasa.
Cheers

| Sawarekh explică (pentru FreddieM):

Foarte interesant ce spui, chiar ma incuraeaza happy
Merciiiii.

| MrAM a răspuns:

Majoritatea femeilor nu fac diferența intre un badaran arogant si un barbat cu incredere de sine crescuta. Din experienta iti spun 99% din femei prefera,, bad boy", de aici si violența domestica.

| Sawarekh explică (pentru MrAM):

Dap, confirm. asta mi se intampla si mie, asa am constatat si eu ca se intampla.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Pastreaza-ti caracterul tau, ești perfect! Daca dorești să îți găsești o fata potrivită pentru tine, să nu te gândești că o să te potrivești cu o fata care adora băieții șmecheri și care se uita doar la aceia, și o sa te potrivești cu o fata ce are același caracter ca și al tău! Pentru asta va trebui să aștepți puțin, doar daca dorești o relație perfecta și de lungă durată!

| Sawarekh explică (pentru DrMihailoviciS):

Multumesc pentru incurajare!
da, ma gandesc la faptul ca uneori persoana aceea apare cand nu te astepti practic.

Răspuns utilizator avertizat
| vasileparnaie a răspuns:

Nu stiu frate n-am auzit de femei care sa stea doar cu bad boy sau cum le zici tu, si nici cum zic astia in comentari de ''aspectu fizic'' cunosc persoane care nu au ''aspect fizic'' si au femei bomba

| Mda01 a răspuns:

Poate singurul tău defect e ca nu ai umblat cu persoanele potrivite? zic si eu.
Oricum ai spus ceva adevarat,e foarte usor sa intri in friend-zone dacă doar te comporti frumos cu o fata si nu incerci sa pluseszi pe parte de "mai mult", e o chestie ciudata, știu...
Caracterul de bad boy mi se pare eficient dacă urmărești sa bagi multe fete in pat, dar nu ca sa iti faci relatii de lunga durata, totusi adevarul iesie la suprafață cu timpul.

| Sawarekh explică (pentru Mda01):

Interesant ce spui si imi pare corect.

| MrTech1HD a răspuns:

Din ce spui tu problema nu e la tine, problema este la ele. Cunosc destul de multe femei și nici nu îți poți închipui cât de defecte sunt. Fără sa fac vreo aluzie sau jignire la adresa femeilor, ma refer stric la ceea ce am cunoscut eu. Prefera sa fi obraznic cu ele decât sa le dai flori.

| Sawarekh explică (pentru MrTech1HD):

Dap, la concluzia asta am ajuns si eu, chiar daca multe femei o sa se supere pe noi....nu contest ca sunt si femei oke, insa nu prea dam de ele laughing

| IstrateRaduMihai a răspuns:

Salut,
Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, fi doar tu, ai incredere in tine, cineva te va aprecia pentru asta.