| SalamSasesc a întrebat:

Mai fetelor, am si eu o intrebare. Daca si voua va place sexul la fel de mult ca si noua, cate dintre voi pe buna dreptate au curajul sa o recunoasca? De ce sunteti retinute cand vine vorba despre acest subiect, totusi

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Normal ca si fetelor le place sexul. Dar cum vrei sa recunoasca asta cand sunt facute curve daca vor sex?

| SalamSasesc explică (pentru Oana92):

Uite eu nu sunt de parere ca daca o fata isi traieste viata inseamna ca e neaparat curva, sincer atata timp cat nu intretine relatia sexuala pentru un castig personal, de ce sa fie jignita?

| Girly111 a răspuns (pentru Oana92):

Oana,imi plac raspunsurile tale.Ma bucur ca am gasit aici o fata ca mine mai indrazneata si mai open-minded. Tine-o tot asa!

| Oana92 a răspuns (pentru SalamSasesc):

Asta am zis si eu. Plus ca nu e drept, barbatii care au avut n femei sunt barbati adevarati, iar femeile care au fost cu mai multi barbati sunt curva!

| Oana92 a răspuns (pentru Girly111):

happy Sexualitatea e ceva normal si ar fi cazul ca toate femeile sa inteleaga asta si sa se bucure de ea.

| Girly111 a răspuns (pentru Oana92):

Niciodata nu cred ca o sa inteleaga toate oh go on

Daca ar fi toate la fel de luminate ca tine poate nu am mai suferi majoritatea baietilor de lipsa de sex... adica serios. ce e intr'un cuplu ramane in acel cuplu, nu?

| Oana92 a răspuns (pentru SalamSasesc):

Cam asa cevahappy

Daca vorbea face2face cu tine bateam CUBA acum laughing)

18 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Numai obsedatelor şi obsedaţilor de sex ca tine le place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu sunt retinute fetele, dar ce te intereseaza pe tine ce-i place la fiecare, ce intrebare e asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu: mentalitatea impusa de secole unde barbatul e domn daca are mai multe relatii, vb deschis-pe cand femeia este numita curva, femeie usuratica i lista e lunga. de asta femeile sunt mai retinute la acest capitol. seara buna.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Eu nu prea cred ca fetele sunt retinute cu privire la subiectul "sex". Mai ales daca stai vreo 2 zile sa "cercetezi" categoria "Dragoste si sex"

| sensualus a răspuns:

No... stii bancu cu gaina care prefera sa se impiedice decat sa fie prinsalaughing)

| Unicubeii a răspuns:

Pai, nu ca as fi făcut vreodată sex dar. hai sa recunoastem. Sexul este un subiect tabu in România. Pana si fetitele de 8-10 ani se simt atrase de sex. Nu ca ar vrea sa facă asta, dar se simt atrase de aceasta curiozitate. Deci, fetele care vorbesc despre sex sau îl practica cu iubitii lor de la 17 -18 ani sunt curioase, nu curve! Iar cele ce nu vorbesc si nu prea practica sex sunt ori prea timide ori prea mici, deci sa curga replicile!

| Girly111 a răspuns:

Ne place sexul evident, dar majoritatea nu recunosc pentru ca-s timide sau le e frica fie judecate de cei cu mentalitate din aia mai inapoiata.Rar o sa gasesti o fata cu care porti sa vorbesti deschis despre sex.Eu am curajul sa recunosc, e ceva firesc. happy

| Ronny22 a răspuns:

Nu vorbiti mai urat! unelor le place altele nu(asta nu am vazut-o) tu ai 14 ani din cate am inteles inca nu intelegi ce e aia "sex" cand cresti mai mare ai sa intelegi. (sperlaughing)

| SalamSasesc explică (pentru Ronny22):

Ti s-a mai spus ca umorul este o dovada clara de inteligenta? e clar ca dupa raspunsul tau si presupunerile facute de cata materie cenusie dispui, daca tot ti'ai dat seama asa dupa ce am scris cati ani am, spune'mi acum si ce zodie sunt :*

| HideAndSeek a răspuns:

Nu îmi place sexul, iac. poate obsedaţilor ca tine, ai grijă poate deveni şi dependenţă.