| Dragosdoar a întrebat:

Mai fetelor,lamuriti-ma si pe mine cu o chestie.
Cum arata mai un fund de barbat atragator? Ca am tot auzit ca,conteaza si aspectul asta printre preferinte? Sa fie mai bombat, mai patratos sau cum?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Contează sufletul,nu contează cum arăți, noi fetele suntem detectoare de suflete, de asta alegem tocilari și nu tipi frumoși, carismatici, populari, alegem pe cei virgini și urâți

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca am tot auzit ca, conteaza si aspectul asta printre preferinte?
Cum ai tot auzit? Cine spunea, unde, când?

| Mosotti a răspuns:

Sa fie putin mai musculos ca asta denota forta.

| SharpEagle a răspuns:

Nu-s femeie, dar iti povestesc din ce am aflat si ce pot rationa.
Sa fie mai musculos. Semn ca poate face fata unui "du-te, vino" mai prelungit laughing
Sa fie mai mic in latime decat latimea umerilor si usor curbat din profil.

| FredericChopin a răspuns:

Nu s femeie dar un fund atragator e un fund lucrat la SALA (desi asta cu un fund atragator era valabila pentru femei dar acum...)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru FredericChopin):

Unii au fundul de o forma diferita fara sa fie lucrat la sala. Tine un pic si de genetica.

| FredericChopin a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da asa e dar daca vrei sa ai un fund SEXY trebuie sa mergi la SALA doar la SALA (dar mie persobal mi se pare o peostie adica fund sexy parca aveau femeile nu )

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru FredericChopin):

E o obsesie asta cu sala. Poti sa faci bine-mersi calisthenics. Acasa sau unde-vrei-tu. https://musclesmagician.com/best-butt-exercises-for-men/

| BumiWolfie15 a răspuns:

Nu trebuie neapărat să meargă la sală,doar să nu fie obez sau prea slab. Sinceră să fiu, singura dată când am "admirat" fundul(era bombat, i se evidenția forma prin pantalonii ăluia de trening largi gri, era puțin "sexy") unui băiat a fost când mi-a și plăcut de el, nu așa random. Nu știam că există mai multe forme.(sunt femeie)

Trebuie operatii numai decat

| am2leisiponei a răspuns:

Cred ca trebuie sa fie paralelipipedic.