Contează sufletul,nu contează cum arăți, noi fetele suntem detectoare de suflete, de asta alegem tocilari și nu tipi frumoși, carismatici, populari, alegem pe cei virgini și urâți
Ca am tot auzit ca, conteaza si aspectul asta printre preferinte?
Cum ai tot auzit? Cine spunea, unde, când?
Nu-s femeie, dar iti povestesc din ce am aflat si ce pot rationa.
Sa fie mai musculos. Semn ca poate face fata unui "du-te, vino" mai prelungit
Sa fie mai mic in latime decat latimea umerilor si usor curbat din profil.
Nu s femeie dar un fund atragator e un fund lucrat la SALA (desi asta cu un fund atragator era valabila pentru femei dar acum...)
Unii au fundul de o forma diferita fara sa fie lucrat la sala. Tine un pic si de genetica.
Da asa e dar daca vrei sa ai un fund SEXY trebuie sa mergi la SALA doar la SALA (dar mie persobal mi se pare o peostie adica fund sexy parca aveau femeile nu )
E o obsesie asta cu sala. Poti sa faci bine-mersi calisthenics. Acasa sau unde-vrei-tu. https://musclesmagician.com/best-butt-exercises-for-men/
Nu trebuie neapărat să meargă la sală,doar să nu fie obez sau prea slab. Sinceră să fiu, singura dată când am "admirat" fundul(era bombat, i se evidenția forma prin pantalonii ăluia de trening largi gri, era puțin "sexy") unui băiat a fost când mi-a și plăcut de el, nu așa random. Nu știam că există mai multe forme.(sunt femeie)
Ando1dul întreabă: