N-am mai auzit ca, cineva să facă asta, deși mi se pare un gest atât de gingaș. Adică, e ceva ce poți păstra, nu ca un simplu mesaj pe care în cele din urmă îl ștergi. Și da e romantic, aș vrea să primesc una, dar nu știu dacă or mai fi băieți așa romantici și sensibili, pentru că îți trebuie sensibilitate să-ți pui toate sentimentele pe o foaie.
Mai exista barbati romantici, chiar exista. Nu trebuie sa te demoralizezi. Niciodata sa nu spui niciodata. Din pacate, acum numai scrisori oficiale se mai trimit prin intermediul postei.
Poți să-i oferi o scrisoare și fără poștă, așa simbolic.
Ce frumos e cand primesti o scrisoare pe care stii ca a atins-o persoana iubita, si poate are si un parfum aparte. Chiar niciodata nu ai avut sansa de a primi o scrisoare de acest gen?
Nu, doar mesaje. Tu ai primit?
Nu am primit, dar mi-ar placea sa primesc. Eu sunt genul retro, adept al daruirii trandafirilor si al sarutului pe mana. Imi pare rau pentru intarziere, insa doar acum am gasit raspunsul tau.
E mai frumos prin posta, are alt farmec. Esti in suspans cand sti ca esti pe cale sa primesti respectiva scrisoare, e emotie.
Inițial crezusem că o fată a pus întrebarea. E frumos că și un băiat/bărbat ar fi impresionat de acest gest.
Multumesc pentru consideratie. Cand e vorba de persoana iubita, nu cred ca ai putea refuza, mai ales ceva de genul asta. Acum toata lumea e cu Fb-ul si cu What's up-ul. Se schimba timpurile, insa o schimbare nu inseamna neaparat mai bine, vorba aia.
Crezi ca o fata chiar ar aprecia daca as face asta? Chiar sunt o persoana foarte emotiva.
Depinde de fată, nu pot să generalizez.
Da, ai dreptate.
Eu am ținut legătura o perioadă de timp atât pe internet cât și prin scrisori cu o fată aflată la o distanță de 93 de km față de mine cu care nu m-am văzut niciodată. Aceste mesaje valoreaza mai mult decât orice mesaj text virtual și rămân cu siguranță o amintire plăcută
Imi place raspunsul tau. De ce nu v.ati intalnit niciodata? Macar mai pastrati legatura?
Nu ne-am întâlnit la acea vreme fiindcă eram niște puștani. Comunicarea prin scrisori am întrerupt-o fiindcă au aflat ai mei și au fost supărați că vorbeam cu o persoană necunoscută astfel, bineînțeles a văzut și ce vorbeam. Legătura am mai păstrat-o o perioadă de timp prin internet iar după nu am mai vorbit fiindcă fata și-a găsit un iubit cu care este și acum și a ajuns faimoasă și apare la TV, fapt pentru care eu am fost uitat.
Imi pare rau. Inseamna ca nu te.a iubit cu adevarat daca a renuntat la tine pentru altul. O sa gasesti alta mai buna, daca nu ai gasit deja. Doar postarea mea te.a facut sa iti aduci aminte de ea, sau te gandeai si in alte dati?
Da foarte romantic ai dreptate, eu imi trimit divortul prin posta de frica soacrei, nevestei
Pai de ce? Esti barbat, doar nu te lasi la doua femei.
Salut!
In zilele noastre, romantismul e demodat. Vorbeam cu niste amici si discutam genul asta de gest. Am ajuns la concluzia ca unii se tem sa faca astfel de gesturi din pricina reactiilor si a judecatii total gresite.
Replici de genul ''Vrajeala ieftina''.
Uneori am asa impresia ca fetele nu mai vor gesturi romantice. Desi, paradoxal, toate spun ca vor asta. Curios, nu?
Si ca sa raman pe subiect, era o perioada in liceu cand facem si ''treburi'' din astea. Abia il asteptam pe Nea Costel sa vina cu facturile si sa ii dau plicul magic.
O zi buna!
Mutubal întreabă: