| Untouchable a întrebat:

Mai fratilor, am o pustoaica de 13 ani care e innebunita dupa mine. asa, deci problema e ca ea vrea sa faca sex cu minehee hee mentionez ca nu e virgina din cate a spus eatongue Eu am 18. deci ce fac? Sincer eu nu vreau sa imi bat joc de un copil de 13 ani. Tu ce spui?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Esti inteligent omule sa stii ca faci un lucru foarte bun, stii ce ar fi bine sa faci? sa te intalnesti cu ea si sa mergi la ea acasa cand sunt parintii ei o faci tu cumva sa accepte sa mergeti amandoi si acolo ii spui lui maicasa sau taicasu de ce e in stare fiica lor spune-le ca pentru binele ei. Pa

24 răspunsuri:
| baiatulxboyx a răspuns:

Risti puscarie.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu esti pedofil, te potolesti. Mai ales ca este infractiune si poti face inchisoare (daca ea se duce la ginecolog, acesta va anunta procuratura, de asemenea, oricine ar anunta politia/procuratura, tu vei fi anchetat). Ea la 13 ani nu are discernamant, asa ca orice contact sexual cu ea este infractiune. In plus, este complet anormal pentru un barbat de 18 ani sa aiba relatii sexuale cu un copil de 13 ani. Este o deviatie sexuala numita pedofilie.

| FirstState a răspuns:

Eu spun ca nu, nu vei avea unde baga, imagineazati ce pasarica e are, si is sigur ca ii virgina

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te sfatuiesc sa te abtii. Conform art.198 Cod penal actul sexual cu un minor, care nu a implinit 15 ani, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 ani la 10 ani. Sper ca nu vrei sa-ti nenorocesti viata. Daca ea n-are minte, macar ai tu. Numai bine!

| Irinna a răspuns:

Pai spun sa nu o faci, doar daca vrei sa te trezesti cu politia la usa spunandu-ti ca ai abuzat un minor.
Deci stai in banca ta, spune-i ca nu vrei sa ai nimic deaface cu ea si gata.Cauta-ti una de cel putin 16 ani.

| LastChance a răspuns:

Daca are 13 ani nu pot sa faci sex cu ea? Trebuie sa iti placa de ea si sa nu o crezi "un copil" cum ai spus mai sus...Gandeste-te bine. Totusi te sfatuiesc sa iei o tipa de varsta apropiata de a ta. happy Sunt fata si stiu ca fetele sunt innebunite dupa baieti mai mari. Bafta!

| Lina_6169 a răspuns:

Refuz-o frate... eu am 14 ani marog diferenta nu e mare dar nici nu ma gindesc la asa ceva. Anunta-i parintii sa faca ceva cu ea isi va pierde viata sarmana fata.

| GoldenBrau a răspuns:

A innebunit lumea.i-auzi la 13 ani vrea sa faca sex. tu.cum filtrezi cu fete de asemenea fete? nici tu nu stai bine. ce sa faci? spune-o lu' tasu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine faci ca nu vrei sa-ti bati joc de un copil. Eu spun sa-i dai de inteles ca nu vrei sa fi cu ea si nici sa nu faci nimic cu ea. Mai bine vorbiti numa voi 2 in particular chiar daca ti se pare ca e un copil. O sa inteleaga e destul de mare la 13 ani pentru a intelege chestii din astea.

| Krystiana a răspuns:

Iti spun simplu nu o face

| claudia_6048 a răspuns:

straight face toata lumea e impotriva laughing) eu sunt proo dc nuh? am inteles ca pustoaicele astea mici ofera satisfacii marilaughing) asta e daca are 13 ani ce? mik curvulita cunosc fete care vor sa faca sex constant au 15 16 nu inteleg care ar fi problema laughing) e alegerea fiecaruia ...stii cum se va simti tipa va crede ca esti fraier tonguelaughing) pardoon atunci cand iti apar astfel de ocazii trebuie sa profiti din plin indiferent de ce spun ceilalti tongue parerea lor comunista straight face desi poate ca ar fi mai mult decat incantati sa primeasca o astfell de veste laughing) deci tine minte fiecare isi controleaza viata dupa bunul plac ca doar e democratie ce naiba laughing) soo treci la treaba si arata-i fetitei cnei taticu laughing))

| DenisaAbdn a răspuns:

Cred ca a citit si ea intrebarea ta despre cei "16 cm " si de asta. Stai linistit, fata glumea.
@claudia, valea la teme ca ramai iar corigenta!

| Untouchable explică:

Nu e ma virgina. cica a facut-o de la 12 ani, si tot o face cand are ocazia. A spus ca s-a saturat de astia de seama ei, vrea ceva mai mare.whistling Si ok, asa am sa fac. am sa ma duc la parintii ei si ii pun sa o duca la ginecolog

| Untouchable explică:

@duchess: nu fi ba nesimtit. chill. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba fa da sa nu afle nimeni

| AleeeeeE a răspuns:

Stai in banca ta laughing) Las-o sa ramana cu fanteziile ei copilaresti.

| Tiberius a răspuns:

Ia-o la produs in Spania. => profit

| anca13 a răspuns:

Cred ca nici tu nu esti convins de toata povestea asta!

| DenisaAbdn a răspuns:

@Untouchable ( laughing rolling on the floor ) te iert.

| claudia_6048 a răspuns:

Duchess maaahh asta sau ce *** esti u numi zici uh mie valea ...si nu te legi in nici un caz de raspunsul meu ...veziti naibii de treaba ta si nu te mai baga in seama cu mine tonguetonguetongue ma oripilezii baaai asta straight face ce te **** grija pe tine de ce fac eu la mate vezi-ti drek de viata ta mizerabila

| MariusB12 a răspuns:

Intri la corupere de minori nene...

| DareDevils a răspuns:

Lolz laughing e de-o seama cu pedeapsa tongue
RIsca-te. dar sa o rogi inainte sa iti aduca si chiftele cu prastia big grin

| gylson a răspuns:

Stai linistit, mai bine tragi o laba ca daca te dai la ea si se afla o sa faci puscarie garantat si acolo vei fi u fetiza la altii si nu cred ca ti-ar conveni sa te dezverginege toti aia anal. Abtinete

| Rotaru_Costinel_1998 a răspuns:

Deci de unde esti si in al doilea rand daca tu ai 18 tia da seama ce s-ar intampla daca ar afla parintii ei ca ai facut cu ea si e si varsta cam inaintata la tine deci maii bine las-o si dai id asta ca vb eu cu ea,, bosscostinel99'' si se rezolva ok
?