Cred ca ti s-a spus de nenumarate ori ca online-ul NU este pentru relatii, ci minciuna, flirt si pierdere inutila de vreme!
Ori esti prea mic de varsta ori incapabil sa intelegi acest lucru, ca altfel nu stiu de ce ai trimite sute de mesaje acolo unde toata lume aiti spune ca NU este posibils a ai relatii normale si reale, cu cineva online.
Poate intr-o zi vei lua in serios si sfaturile oamenilor nromali, care-ti spun ca poti gasi fete in viata reala, in orasul tau, la scoala, la munca, la cumpaarturi, oriunde in orasul tau, dar nu le mai cauta online, ca acolo nu vei gasi niciodta, nimic.
Vara mea s-a maritat cu unul de pe joc )) el 20.
Asta este o exceptie, poate 1 caz la un milion sau chiar mai putin.
Relatiile online nu sunt menite sa fie relatii adevarate, fiindca online omul face ce vrea si se preinta cum vrea el, de cele mai multe ori cum nu este in realitate.
Te contrazic doamna Violleta cu acest raspuns, majoritatea cuplurilor se cunosc online si incet progreseaza. Cunosc multe persoane.
Tu esti prea micut ca sa stii, dar online-ul asta este de numai 10 ani incoace si pentru mii de ani oamenii s-au cunsocut in viata reala si tot in viata reala ajung si azi.
Online-ul este pentru flirt ieftin si multa minciuna, ca relatiile nu se cimenteaza si nici nu se incheie cu vreo casatorie, din "online".
Strabunicamiu si cunoscut prima nevasta care era femeie pe fortnite
Da, sigur, era in pivnita la ora cand a cunsoscut-o, nu?
Nunu, cand a ajuns in pivnita deja se despartisera
Poti incerca un speed dating.
Unele cauta barbati inalti altele nu au preferinte
Ai incredere-n tine si poarta-te ca atare.
Cum adica speed dating? Da mai multe detalii
Este ca o întâlnire de câteva minute 5-10 cu mai multe fete pe rand . Și ele se întâlnesc cu mai mulți băieți pe rand, tu fiind unul dintre ei
Cauta pe Google. Nu știu unde stai. În București e sigur.
Bafta și fii optimist.
Pana si bunicu de era muma paduri avea rizz mai bun ca tine ) Recomand sa inveti sa vorbesti.
Ma inveti tu domnule profesor?
Te invat fiul meu, daca imi poti da un raspuns de ce intrebi o fata de inaltime.
linarkfts întreabă: