| Newk a întrebat:

Mai intai as vrea sa va salut. Ma cheama Marius si am o nelamurire : sunt cu o fata care sta prin cartierul bunicilor...si pe acolo mai am cativa prieteni.Cam in fiecare seara stateam la scara si la un moment dat am pus ochii pe o fata. M-am combinat cu ea si am observat ca de fiecare data cand ieseam cu ea numai eu plateam, plus ca vroia si tigari...intr-o seara un prieten m-a sunat si mi-a spus : "Vezi ca prietena ta se mozoleste cu unu la coltul blocului". Atunci am zis ca nu e adevarat. dar peste catva timp m-a mai sunat unul si mi-a zis acelasi lucru.Eu am sunat-o si am intrebat-o daca e adevarat, dar era mi-a spus ca nu.Asa, am zis hai sa trec si peste asta. Dupa mi-a spus un fost prieten de-al ei ca e doar pentru bani fata si ca are cate 10 deodata. ce sa fac? sa ma despart sau sa vad daca e adevarat?

Răspuns Câştigător
| freehugs a răspuns:

Daca ti-au spus pana acum3 persoane eu cred ca ar fi cazul sa faci ceva
daca insa nu crezi urmareste-o si vezi ce face, atunci o sa te convingi happy

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai, ai vazut si tu ca este numai pentru bani, nu? Ia o pauza si vezi cum reactioneaza ea, daca nu cauta sa vada ce-ai patit in 2-3 zile atunci este clar, nici nu trebuie sa te vezi cu ea sa-i spui ca nu mai vrei cu ea. happy

| Dan a răspuns:

Interesanta intrebare? Ai grija cu fete din astea care fumeaza si consuma pe banii altuia.Noroc! happy

| mihai_2762 a răspuns:

Salut!

Frate in cazul asta cand te mai suna un prieten du-te si tu si vezi daca este adevarat si daca este asa cum zice prietenul tau ca sta numai pentru bani mai las-o decat sa duci o viata mizerabila alaturi de ea cel putin eu asa as face, acum totul depinde tine. Bafta!

| mihai_2762 a răspuns:

Salut again!

Ai putea sa le spui prietenilor tai sa ii faca o poza cand o mai vad ca sa te convingi daca nu nu ai decat sa o prinzi tu in fapt si atunci nu mai are ce sa mai zica nimic. Bafta!

| hjs a răspuns:

Ea oricum nu avea sa recunoasca ca se mozoleste la coltul blocului cu unul.Si in plus. ti-au spus destul persoane cum e cu adevarat.Asa ca.eu cred ca e mai bine sa te desparti de ea.altfel.isi va bate joc de tine in continuare.Pa-pa!

| alexoprondrina a răspuns:

Eu as bate-o.
Bye!
Peace!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii se intampla foarte des asa kv dar eu stiu ar fi bine so urmaresti si atunci ai sa te convingi dc este adevarat sau nu bafta