Tie nici acum nu-ti este clar pentru ce te-a tinut?
A luat ce a avut nevoie, s-a saturat si te-a parasit, lucru de altfel de asteptat, el fiind intr-o relatie serioasa de 6 ani.
Tu ai gresind acceptand sa-l vezi si sa va intalniti, cand staiai ca are o relatie oficaiala atat de veche. Era evdident de atunci ce urmarea si culmea este ca tu ai acceptat.
Naivitatea si prostia se platesc in viata.
Din pacate, poate este vremea sa inveti din greseli si sa nu le mai repeti, daca nu vrei ca barbatii sa te foloseasca si sa te arunce dupa aceea.
Poate ca a urmarit el de la inceput ceea ce tu vrei sa spui, dar nu i-a iesit, nu s-a intamplat nimic. S a ales doar cu o distractie si atat
Da, dar din distractia asta, tu esti singura care a pierdut!
Pur si simplu nu te mai agreaza. Nu simte fata de tine nici un fel de atractie sentimentala. Punct.
Dacă nu a reușit să ajungă la sex în 3 luni de „relație", e foarte simplu de dedus care e cauza abandonului din partea sa.
Azi sunt destule pipițe care cedează și în trei ore și nu e nevoie să piardă luni de zile ca să le dea jos textila.
Nu ma refer doar la tine, ci in general: de ce naiba va bagati in relatiile altora? Din cati baieti/barbati sunt pe lumea asta singuri, fix pe asta ti l-ai gasit? Pe langa asta, e diferenta asta intre voi. Hai sa nu ne ascundem dupa deget ca "dragostea nu are varsta", ca dupa un timp cand te loveste realitatea, vezi ca e diferenta de mentalitate intre voi si in putine cazuri relatiile de acest gen rezista.
Chestia absurda e ca am fost constienta pe tot parcursul ''relatiei'' daca se poate spune asa, ca nu poate fi de durata, dar am vrut sa vad cat de departe poate merge. Deci sa inteleg ca tu crezi ca si-a dat seama de imposibilitatea de a fi de lunga durata o relatie ca asta. Siii...nu pot spune in apararea mea, dar hai ca incerc, el a fost cel care a vrut sa vorbim si sa incercam
Atunci asuma-ti ca ai luat decizia asta. Daca el iti zice sa te arunci in cap, nu inseamna ca trebuie s-o faci. Pe viitor evita persoane de teapa lui
Gandeste ca el are 27 de ani. tu credeai ca vei avea o relatie serioasa cu un tip de 27 ani?
Draga, asta se numeste pedofilie si poate intra la inchisoare...deci vezi-ti de viata si lasa-l.
Am uitat sa mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale
Atunci corupere de minori. Vorbesc serios. Nu e de jucat.
Cred ca a aflat cealalta, poate s-a distantat de ea si au aparut discutii intre cei 2. Astfel a aleso pe ea.