E complicat si sincer eu cat de cat trec prin ceea ce treci tu aproximativ la mie ideea e ca parintii mei nu stiu multe in fie sunt si dezavantaje si avantaje in cazul tau, de exemplu daca ramai cu baiatul care in familia lui are o boala si iti doresti sa ai o casnicie cu el trebuie sa te asiguri ca aceea boala nu se va transmite si la copii care ii vei face cu baiatul.Tu esti adolescenta te plictisesti repede de o relatie si cu timpul ce cresti vei cunoaste baieti de tot felul.Important este ceea ce simti tu sa faci in asa fel sa iti fie tie bine si sa te gandesti la anumite consecinte.Care o sa fie al tau tot al tau va fi.Mult noroc si bafta
Boala este ereditara deci exista riscuri
Nu face ce vor altii, fa ce consideri tu ca este bine pentru tine, la urma urmei fericirea ta este in joc. Daca te vei lua dupa mama ta, vei traii cu intrebarea "ce-ar fi fost daca?" Cunosc multe cazuri. Iar in legatura cu baiatul care te place, nu-i da sperante.
Nu pot sa te sfatuiesc altceva decat sa iti asculti inima. E foarte important! Alege-l pe cel pe care il iubesti cu adevarat .
Daca tu il iubesti pe iubitul tau ramai cu iubitul tau.Incearca sa o faci pe mama ta sa inteleaga ca el e altfel si ca nu conteaza din ce familie e.Si in legatura cu celalalt baiat, nu pare sa il placi.
Eu zic sa iti asculti inima nu ce zice mama ta... poate dupa aia daca alegi ce zice mama ta o sa fi nefericita si o sa regreti
Mie imi place si de baiatul cu care vorbesc de 2 luni, dar nu la fel de mult ca celalalt.care ar fi cea mai buna alegere pentru mine dintre cei doi? si am uitat sa spun ca ei se cunosc si sunt de aceeasi varsta.si desi baiatula cela stie ca am prieten tot incearca...de ceva vreme.si imi face placere sa vorbesc cu el.dar...sentimentele pentru el nu domina la fel de mult ca a celulilalt.
Cel mai important e pentru tine sa faci ce iti dicteaza inima se numeste intuite feminina.