Buna, uite eu iti pot spune ca am lucrat 6 ani in Italia si cunosc mentalitatea lor in privinta femeilor noastre, parerea mea este sa nu te increzi in el, ai timp anca de maritat, am vazut multe cazuri, s-au maritat cu italieni si asteptau sa le dea 2 euro sa-si cumpere sampon sau mai stiu eu ce, din moment ce poti munci si ai doua maini si doua picioare este ca trebuie sa profiti ia si munceste asa vei realiza ceva, decit sa ai ochi scosi mai tarziu caa facut pentru tine si a dres mai bine este sa stai in banca ta si sa-ti vezi de treaba ta.Mai ales ca tu ne spui ca este si tanar, in general nu sint seriosi, poate tu ai dat peste unul cu suflet, dar totusi gandeste ca mai bine stai pe picioarele tale decit sa ai ochi scosi dupa aia.Iti doresc multa bafta si gandeste bine ceea ce vrei sa faci, sper ca nu ai sa imi ei in nume de rau sfatul meu si iti vei da si singura seama ca ceea ce vrei sa faci acum va fi regretabil poate mai tarziu.
Parerea mea (strict parerea mea) este ca... poate nu e tipul potrivit... Adica... trebuie sa fii cat mai naturala, cat mai TU... Si sa va simtiti bine amandoi... fiind voi insisi si fiind impreuna...
Da... suntem dezamagite de partea masculina... dar uneori tot la ei apelam... Gandeste-te ce vrei sa faci... Adica... ai 22 de ani... Esti singura... Poti sa-ti construiesti o cariera de succes, sa fii independenta... Si sa-ti stea multi barbati la picioare... Sau... poti sa cazi in "plasa" la acest tip... Sa-ti intemeiezi o familie cu el... Fara sa stii daca o sa ai vreo satisfatie dupa ce faci asta... Alegerea iti apartine, dar gandeste-te bine.
p. s. Daca vrei mai vb pe privat (prin mesaje).
O zi faina!
Incearca sa comunici cat mai mult cu prietenul tau, sa ii explici ce fel de om esti si ce probleme ai avut in trecut.
Daca tine mult la tine ar trebui sa inteleaga faptul ca tu ai nevoie de o perioada in care sa-ti pui gandurile in ordine.
Asculta-ti instinctele si fii cat mai deschisa fata de el.
imi dau seama ca esti o persoana buna si generoasa. O sa vezi mai tarziu ca ceea ce daruiesti acum se va intoarce in timp inzecit la tine.
Mult succes in viata!
O familie nu se itemeiaza de pe o zi pe alta, e ceva serios, e o viata noua, sfatul meu! mai asteapta, incearca sa va cunoasteti bine in fidanzament(si eu sunt la roma de 8 ani, singur si tinerel), sa va cunoasteti mai bine, si cand simti ca esti pregatita din toate punctele de vedere, faci si pasul asta.
beausingurlamasamea întreabă: