Vrei sa renunți la o relație de la 4 ani pentru ce? Sunt atatea fete frumoase si cu un zâmbet drăguț. Cum ar fi sa te "îndrăgostești" asa in fiecare relație pe care o ai?!
La iubita ta nu te gândesti? Ea te stie la munca si tu...
Tu cum te-ai simti daca ar veni la tine, după 4 ani si ti-ar spune că s-a îndrăgostit de altul?
Astea sunt chestii trecătoare, poate a fost doar o atracție, de îndrăgostit la prima vedere eu nu cred.
Dar dacă ai gânduri cu ea, încheie frumos relația ta apoi vezi-ti de treaba. Nu înșela.
Știu că sunt chestii trecătoare dar sunt sigur că și voi sau unii dintre voi ați trecut prin astea, și acum simt de parca mă doare inima după ea, și să știi că încă așa zisa flacăra iubirii nu s-a stins intre noi doi, mă refer la actuala relație, totuși mi-e destul de greu, trebuie acum să mă comport într-un anumit fel să nu-și de-a seama a mea că e ceva la mijloc, o iubesc mult, și nu vreau să o văd supărată, sau mai ales plângând, poate nu credeți dar mă simt destul de... fentat, derutat, parca aș vrea să stau undeva in liniște, singur
Păi vezi tu..asa nu se poate
Alege pe cineva. Nu ai dreptul sa stai langa iubita ta si sa te gândești la cealaltă. Nu e corect fata de ea. Te inteleg, e greu dar trebuie sa iei o decizie.
Nu pot, va fi o lovitură extrem de grea pentru ea, și în ziua de azi mai rar să ai relație de aproape 4 ani, dacă iau țeapă cu fata asta?, De fac așa, mă mai bate și Dumnezeu, nu o să mă accepte a mea înapoi.Acum asta e, mă gândesc la ea cat mă gândesc și trece, n.o las pe... nevastă.mea, miauuu
Foarte bine. Ma bucur sa aud asta.
Verifica si tu prin registre, cauta-i numele de familie, sau, du-te pe teren si incearca sa-i aflii numele, apoi, Facebook, Instagram, si aia e.
Pofta inimii merita satisfacuta, si cine stie, poate e buna si ca mama la copii.
Ar fi tare s-o lasi pentru asta, si apoi sa o cunosti si iti dai seama ca e o panarama .
Pai încearcă sa vorbești cu ea sa vezi dacă se poate lega ceva. Posibil pentru fata cu care esti de 4 ani sa se fi instalat rutina. Clarificăti sentimentele pentru fiecare și vezi ce e de facut
M-ai bine stergi postarea de pe TPU sa nu vada prietenii tai sau cineva si sa ii zica
Cum de ai o relatie eu nu stiu, asa tare tii s-a rupt filmul de nici macar nu ai reusit sa intri cu ea in vorba.
Amândoi am fost ca muții, am schimbat câteva vorbe și atât, eram prea timizi, nu știu de ce, am mai întâlnit fete frumoase dar nu am avut probleme
Gandeste-te ca ai prietena, las-o in pace pe Alexandra asta, nu o cunosti.
Prietena ta te iubeste si nu cred ca te-ar insela.
Vezi-ti de treaba, Dumnezeu ti-a dat-o pe prietena ta, nu o pierde, o sa iti pare rau dupa