| porto89 a întrebat:

Mai oamenni buni am vazut tot felul de intrebari tampite de ce sa nu intreb si eu ceva care chiar este serios...sunteti de acord cu mine ca o relatie dupa aprox 2 ani se "stinge"? adica cam orice ai face doar prin minune o poti pastra pe fata/baiatul langa tine...ms anticipat:*

Răspuns Câştigător
| zayidee a răspuns:

Eu sunt de parere ca atunci cand 2 persoane se iubesc mult de tot, vor cauta mereu o cale sa tina scanteia aprinsa. cred ca nu trebuie sa te plafonezi, stii ca te iubeste, te inveti asa, si tot astepti sa primesti. la un moment dat da, se stinge. intr-o relatie comunicarea, este cheia, apoi sinceritatea, respectul, dragostea. s. a. m. d. Nici un om nu poate sa aiba toate calitatile pe care le doresti.fiecare are defecte, dar trebuie sa stii sa te completezi cu cel de langa tine.

10 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Daca e o relatie sexuala.numai,se stinge!

| Emeraude a răspuns:

La mine a durat 4 ani si fiecare moment trait impreuna a fost ca primul. Asta fiindca a fost o relatie serioasa, nu m-am gandit niciodata ca pot iubi si pot fi iubita asa de frumos. Relatii pasagere am mai avut, 2-3 luni, cea mai lunga a durat 1 an si a fost pur atractie sexuala, nimic mai mult, nu am investit sentimente. Nu stiu care e secretul longevitatii... poate doar potrivirea de caracter, scanteia aceea care nu se stinge niciodata, nu stiu.

| porto89 explică:

Da interesant zayidee cel mai fr rasp... dar totusi nu e nici bazate doar pe sex nu e asa cum credeti la misto.inca de la inceput am fost nedespartiti ne am iubit non stop bine mici certuri. dar *** frate.parca e un facut.si din partea ei si mai ales din partea mea nu mai se simte aproape nimic.parca am fi de o viata.si numai cand ma gandesc cum ar fi fara ea.as innebuni.as fi distrus. dar asta e viata :-s mersi fr pentru rasp pana acum.

| Ana_6509 a răspuns:

S-au făcut studii, cercetări şi alte cele iar rezultatul tot nu este unul concret deci nu văd ce m-ar face pe mine sa concluzionez.

"Pana de curand ni se spunea ca dragostea dureaza cam 3 ani. Apoi au mai fost efectuate niste studii si s-a ajuns la concluzia ca abia dupa 7 ani de convietuire membrii cuplului se plictisesc, dragostea fiind inlocuita cu dezamagirea.

Uite ca dupa noi studii termenul a fost prelungit cu inca 5 ani. Se pare ca mariajele de fapt dureaza in jur de 12 ani. Abia dupa aceasta data cei 2 soti simt ca nu se mai iubesc si ca s-au indepartat unul de celalalt.

Probabil daca vor fi efectuate inca vreo cateva studii se va concluziona ca de fapt dureaza 20 de ani pentru a nu mai iubi pe cineva."

| mihaela_7412 a răspuns:

Da e adev eu am vb cu cineva 2 ani si dupa neam desp orice e posibil

| flory_9483 a răspuns:

Depinde de cele 2 persoane, daca va ti iubit mult si nu puteti sta unul fara celalalt, atunci nu se poate stinge, iar daca unul dintre voi este hotarat sa treaca peste acele momente, atunci da se poate stinge. Poate a trecut doar putin timp de cand nu ai mai vazut-o, dar cu siguranta te ai obisnuit cu ea si nu o poti uita. Poate este scris sa stati despartiti o perioada, iar apoi sa ramaneti impreuna. Eu una daca as fi avut o relatie de 2 ani, nu as fi putut trece si sa uit totul, dar depinde de persona.

| Zero a răspuns:

Dragul meu tongue alti s-au despartit dupa o viata si nu au mai putut face nimic
eu nu cred in miracole pentru ca totul este posibil in lumea asta laughing

| adrianaa a răspuns:

Dupa aproximativ atata timp devine doar obisnuinta.

| CB a răspuns:

Doi ani? prea mult. mai sunt si unele exceptii dar nah. nu totul tine la infinit. Iubirea asta in opinia mea e 'ceva de moment' timp in care partenerii se obisnuiesc unul cu celalat si devine mai comod sa traiesti asa. Asa se ajunge la casatorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una, sunt dea cord cu tine. Si eu am o relatie de 2 ani si 8 luni, dar nu mai merge. Orice as face, pur si simplu se vede ca s-a dus. Nu mai stiu ce sa fac, am incercat sa gasesc solutii, dar se pare ca nu exista, desi el imi spune ca ma iubeste inca. asadar, si parerea mea este ca mai mult de 2 ani nu merge o relatie fara probleme.