La inceput cand ne-am cunoscut vorbea cu mine si ne intelegeam bine dar dintr-o data nu ma mai bagat in seama...si apoi am aflat ca o place pe cea mai buna prietena a mea dar ea nu tie ca el o place
e o poveste incurcata
Iesi in evidenta cu ceva. In cazul in care baiatul stie ca il placi incearca sa il faci gelos, si daca nu stie fa ceva special, ca sa fi in centrul atentiei si sa vada ca tu esti mai buna ca si fata de care lui ii place.
Pai in mare parte nu, daca ii place de alta fata, nu o sa iti dea tie importanta, dar daca incearca sa stea cu ea. si sa zicem ca ea il refuza, o sa vina la tine eventual daca nu cumva mai are o varianta de rezerva. Iti spun din punctul de vedere al unui baiat, baga-te in seama cu el, pentru ca poate nu stie ca iti place de el
Dar nu vreau sa fiu bomboana pe care o mananci cand se termina prajitura
Sigur ca mai poti face ceva.indiferent de situatie tu nu uita sa speri ca intr-o buna zi. poate el va intelege ca tu nu esti o parasuta (ca altele)si va admira asta la tine.ptc in aceste zile putine fete.nu sunt curve:d
Spune-i prietenei tale despre ce este vorba, daca prietena ta iti este prietena adevarata ti-l lasa tie, si asta depinde daca si ei ii place de el.Imi pare foarte rau pentru acest lucru. Poate ai mai avea sanse, ramai cu el prieten si poate la urma v-a gasi ceva la tine ce nu gaseste la ea!
ςгเรtเภยкค întreabă:
linarkfts întreabă: