Te gandesti bine
Daca ai avut menstruatie, nu poate fi vorba de sarcina.Iar testul l-ai efectuat corect avand in vedere ca dupa 21 de zile de la contactul sexual cu pricina nu mai exista dubii in ceea ce priveste rezultatul lui.
Femeile care sustin ca au menstruatie pe perioada sarcinii, cel mai probabil nu isi cunosc corpul si vorbesc sa se afle in treaba sau au alte probleme ce cauzeaza sangerari vaginale anormale.
Deci daca menstruatia ta a fost normala ca durata si cantitate, in mod cert nu poate fi vorba de sarcina.
Multa sanatate!
Intotdeauna indiferent de tipul sau marca testul de sarcina care este folosit dupa trecerea a 28 de zile de la data ovulatiei (cand este cunoscuta data) sau fata de data in care a avut loc actul sexual, rezultatul obtinut este 100% viabil, valid si corect.
Indiferent de durata ca numar de zile, sau de modul in care s-a desfasurat si s-a manifestat sangerarea menstruala. Multa sanatate
Chiar dacă am facut testul in dimineata zilei a 28 a?
Acum 3 minute | alesiaari explică (pentru corbulalbrosu):
Chiar dacă am facut testul in dimineata zilei a 28 a?
EXACT, chiar si in cazul in care urina testata a fost luata din vasul WC dupa urinare.
Păi mă gândesc că nu, da am auzit de atatea cazuri
Te gandesti bine
Daca ai avut menstruatie, nu poate fi vorba de sarcina.Iar testul l-ai efectuat corect avand in vedere ca dupa 21 de zile de la contactul sexual cu pricina nu mai exista dubii in ceea ce priveste rezultatul lui.
Femeile care sustin ca au menstruatie pe perioada sarcinii, cel mai probabil nu isi cunosc corpul si vorbesc sa se afle in treaba sau au alte probleme ce cauzeaza sangerari vaginale anormale.
Deci daca menstruatia ta a fost normala ca durata si cantitate, in mod cert nu poate fi vorba de sarcina.
Multa sanatate!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: