| eualexandra321 a întrebat:

MAI PRIETENASI RASPUNDETI ASA MAI CONCIS! Eu m-am mutat de curand intr-un sat si acolo am vazut un baiat si la prima vedere m-am indragostit de el.Nici macar nu am vorbit niciodata cu el dar tot il plac si am observat niste gesturi la el care pretind sa ma placa:se uita la mine cand sunt oriunde si cand mergem acasa cu autobuzul se uita la mine cand intram, se izoleaza cateodata de grup si mai vorbeste ciudat cand sunt in preajma si cand urcam pe scari la liceu cand o i-a inainte se uita de sus la mine.Toate astea mi se par mie sau chiar ma place? Si sunt timida nu prea am curaj sa intru in vorba cu el, si el cred ca la fel.Ce-mi sugerati?

6 răspunsuri:
| iulia_7948 a răspuns:

Mai copii, nu aveti cum sa va indragostiti fara sa cunoasteti omul. a place de el si atat. asta inseamna cand il vedeti si tresare inima sau ce va mai tresare. atractie fizica de adolescenti.

| eualexandra321 explică (pentru iulia_7948):

Am scris gresit,, il plac,,.Da nu stiu de ce! Cand il aud ca vorbeste parca zici ca-s leit eu si e si aceeasi zodie cu mine. Poate este rusinos si nu vrea sa vorbeasca cu mine?

| Xenya a răspuns:

Iti faci curaj si te duci sa vorbesti cu el, nu are sens sa te gandesti ce o sa ii spui, inspiratia te va lovi atunci pe loc! happy

| SinCaraMistico a răspuns:

Iti sugerez sa-l bagi si tu inseama si sa te mai dai la el eu iti spun asta din experienta pentru ca sunt si eu baiat sa stii si mai bine il provoci sa te placa mai mult si sa te imbraci frumos sa mirosi frumos sa te dai cu parfum si date foarte mare si cand esti in preajma lui baga-l si tu in seama intrebal cati ani are cum il cheama ii ceri nr de telefon etc.

| Oana04 a răspuns:

Poate te place. Poti sa afli asta doar daca vorbesti cu el.Deci incearca sa-ti iei inima-n dinti si sa vorbesti intr-o zi cu el

| eualexandra321 explică (pentru Oana04):

Da imi este rusine sa vorbesc cu el si daca il intreb daca ma place poate neaga.Nu stiu ce sa fac.Mai zi cevalaughing