In public, genul de gesturi pe care le faci din obisnuinta, dar cineva le poate considera sexy/atragatoare :3
Pe bune conteaza personalitatea,cum vorbeste,cum se comporta, daca stie sa glumeasca, daca e mai inebunatica de fel, da conteaza si fizicul, pana la urma tu ce vrei?
cand un mascul vrea sex alege ceva hot unde doar fizicul conteaza majoritatea barbatiilor aleg fizicul pentru ca sunt interesati doar de sex
alti aleg alte chesti pentru ca vor o relatie unde conteaza comportamentul, inteligenta
Vreau exact ce am intrebat. Un raspuns. La fel cum unele fete le impresioneaza sa zic asa, mai degraba sunt innebunita dupa gestul baietilor de a-si da cu mana prin par, la fel ar trebui sa baietii sa fie innebuniti dupa un anumit gest, un gest tipic al fetelor.
Si mie imi place cand o fata isi cu mana in par, tu vrei sex sau ce? crezi ca unu te va placea ca tu faci gesturi? nu toate fetele ne plac la fel indiferent ce ar face, un baiat rau frumos cu patratele i place o fata mai cuminte, timida pentru ca e usor de pacalit, imi place sanii cand i vad, picioarele, parul, gesturi cum ar fi cand merg pe tocurii ca gastele
Doamne fereste eu n-am pomenit de absolut nimic care sa duca cat de putin la s*x si tu numai de asta ma intrebi, ce nu e clar in intrebarea mea? stiu si eu ca nu te poti indragosti de cineva doar pentru ca face un anumt gest, dar stiu ca te inebuneste intr-un fel cand vezi pe cineva ca face un gest anume, si eu vreau sa stiu care e acel anumit gest la fete!
Ti-am spus ce ne inebuneste o fata hot, care arata bine si care e bine imbracata, posibil sunt anumite pozitii cum sta, merge etc
Ok, deci pentru baieti gesturile unei fete nu au nici-o relevanta? nu exista anumite gesturi care sa innebuneasca un baiat/sa ii placa?
Nu stiu, nu pot vb in numele tuturor, imi place zambetul
Fereasca! Omul nici nu a pomenit de sex, tu o tii una si buna cu acest cuvant. Devine enervanta aceasta obsesie a ta, sincer.
Pot sa fie controlate sau involuntare dar la unele imi place cum ridica o spreanceana, apleaca capul intr-o parte cand priveste sau il tine in palma. Sunt multe dar nu imi vin in minte si descopar de fiecare data altele in functie de persoana care le face.
Multumesc, tu cred ca esti singurul care a inteles de fapt intrebarea. mersi m-a ajutat raspunsul tau
George0197 întreabă: