Eu cred ca ii place de tine.fiindca iti trimite mesaje si se baga in seama cu tine.si faza cu prietenii... fetelor le place sa aiba prieteni dar in acelasi timp nu isi neglijeaza nici iubitii.sigur va iesi si cu tine...doar ti-a zis ca vrea.
succes!
Eu zic ca intr-un fel te place, dar numai pana esti al ei. ii place fetei sa se joace, asta e clar. iar faza cu mesajul de la pr ei nu prea cred, am folosit si eu trucul asta doar ca sa am motiv sa ii tr mesaj unui baiat. eu zic sa iesi cu ea, daca o placi, insa nu ceda, las-o sa umble dupa tine, joaca-te si tu putin cu ea! va fi mai incitant! si inca ceva:nu o saruta din prima seara, chiar daca ea iti arata ca isi doreste, las-o sa se mai framante, sa se mai intrebe daca o placi sau nu. Succes!
Deci sa intelegti-a zis ca nu vrea prieten.si dupa ceva timp si-a gasit prieten . ok foarte nasoala chestia, in fine si eu cred ca te place, dar cel mai bine este sa stii tuh ce simtiadica sa fim seriosi.STII CE SIMTI? daca o placi fa primul pas si intreab-o daca vrei sa fie cu tine SUCCES:*
beausingurlamasamea întreabă: