| -TattO- a întrebat:

Mai revin si eu pe aici!

Acum 1 an si ceva am iesit cu o fata de vreo 2 ori in oras. Bun, am vorbit, ne-am plimbat, am sarutat-o pe obraz. Atunci nu imi place asa mult tipa.
eu aveam 17 ea 16.
Apoi in ultimu timp nu am mai vb si s-a dus asa aiurea tot. Nu era ceva serios oricum.

Apoi acum 1 luna am inceput sa mai vb, da asa aiurea. Ea tot zice ca s-a schimbat ca e mai nebunatica ca e genu mai releba, etc. Ca iei nu ii trebuie prieten ca nu simte nevoia si ca nu stiu ce. Apoi am am primit un msj de la ea cu "cf" i-am raspuns frumos apoi am primit iar niste mesaje din astea de amicitie, am raspuns. in fine. Apoi ma trezesc ca primesc iar mesaj ca nu a dat ea ci prietenul ei mesaju. Ca e suparata ca i. a umblat ala in telef ei si etc.
Nu am mai zis nimic decat sa imi stearga numarul ca sa nu cumva sa aiba problema din cauza mea. A zis ca "neah"

de atunci nu am mai vb. In schimb aseara pe la 11 am primit iar un msj cu cf de la ea. I.am raspuns si apoi ea a zis ca e acasa, ca se plictiseste.
Eu i.am zis ca e naspa sa stea acasa cand poate fi la un suc. Ea a inteles soca eu ii fac invitatie si mi. a raspuns "cand vrei" i-am zis de pr ei si a zis ca nu mai are.
I-am zis ca poate iesim diseara dar a zis ca diseara iese cu ai ei de la bloc. Apoi mi-a zis ca maine e ok? i-am zis ca sa vad ce timp am.

Nu stiu ce sa mai zic. La inceput ma placea ea oarecum. Acum nu stiu daca e genu in care sa te poti baza sau sa vb ceva serios.
Voi ce ziceti?

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Eu cred ca ii place de tine.fiindca iti trimite mesaje si se baga in seama cu tine.si faza cu prietenii... fetelor le place sa aiba prieteni dar in acelasi timp nu isi neglijeaza nici iubitii.sigur va iesi si cu tine...doar ti-a zis ca vrea.
succes!

| hurtsoul a răspuns:

Eu zic ca intr-un fel te place, dar numai pana esti al ei. ii place fetei sa se joace, asta e clar. iar faza cu mesajul de la pr ei nu prea cred, am folosit si eu trucul asta doar ca sa am motiv sa ii tr mesaj unui baiat. eu zic sa iesi cu ea, daca o placi, insa nu ceda, las-o sa umble dupa tine, joaca-te si tu putin cu ea! va fi mai incitant! si inca ceva:nu o saruta din prima seara, chiar daca ea iti arata ca isi doreste, las-o sa se mai framante, sa se mai intrebe daca o placi sau nu. Succes!

| lory_7532 a răspuns:

Deci sa inteleglaughingti-a zis ca nu vrea prieten.si dupa ceva timp si-a gasit prieten laughing. ok foarte nasoala chestia, in fine si eu cred ca te place, dar cel mai bine este sa stii tuh ce simtistraight faceadica sa fim seriosi.STII CE SIMTI? daca o placi fa primul pas si intreab-o daca vrei sa fie cu tinewinking SUCCES:*

| rockveion a răspuns:

Exact ce a zis hurtsoul las-o sa mai,, fiarba'' daca ma intelegi