Da... Pentru Tine, draga mea… (de la Printul pe calut alb…)
Poate ca in ochii mei nu a luminat de ajuns zarea Ta, poateca zimbetul meu senin nu a inseninat indeajuns fata Ta, poate ca am fost doar un strop din roua diminatii, care a cazut in fintina vietii Tale, poate ca am fost doar o stea, in inaltul cerului inimii Tale…
Stii… cind citesc o poveste, indragostirea mi se pare partea cea mai frumoasa! Acum ma simt si eu in poveste, mi se bate foarte tare inima, cind vreau sa spun ceva – parca am un nod in git, cind ma gindesc la Tine – palmele parca transpire rece… Vocea Ta, gesturile, chipul ma face sa traiesc o senzatie ciudata, dar fascinate!
Esti raza de soare care imi lumineaza fiecare clipa a vietii, fiecare minut si secunda, esti cea care a sadit prima oara in sufletul meu asa sentimente! Tu ma urci si ma cobori, ma impingi cu sarutul Tau dulce umezindu-mi buzele pline de dorinta. Un zimbet suav de ingeras imi lumineaza chipul cind ma privesti, venit parca din cer spre a-mi indeplini cele mai nastrusnice vise!
As vrea sa iubesc mereu marea,
dar marea nu iubeste,
As vrea sa iubesc pamintul,
dar pamintul e rece si plin de intuneric
As vrea sa iubesc oamenii,
dar oamenii sint rai
As vrea sa te iubesc pe Tine,
dar nu stiu daca ma iubesti
Dar totusi am sa iubesc tot ce e mai bun
din mare, pamint si oameni
Iar din Tine am sa iubesc totul pentru ca
ai fost si vei fi mereu marea mea iubire!
Eu ma simt singur cind Tu nu esti cu mine, vreau sa fiu alaturi de Tine in orice moment, sa petrecem momentele fericite impreuna, sa ma gindesc la Tine chiar daca voi fi in celalalt capat a lumii, vreau sa Te acopar cu saruturi…
Tu esti tot pentru mine…
Pai nu... nu cred. acum sunt la moda messurile de dragoste sau sms-urile de dragoste desi cred ca parintii nostri inca mai suspina dupa scrisorile de dragoste. am gasit chiar cateva vederi din austria pe care scria: "Te voi iubi pentru o eternitate sau o infinitate de eternitati" de la tata pentru mama. nu e el cine stie ce poet dar ii admir dragostea
Da.Ar fi foarte frumos.Doar ca nu prea se mai practica asa ceva.Acum se trimit SMS-uri se vorbeste pe mess pe mail.Scrisoarea nu prea se mai foloseste.Sunt cazuri ((mai rare intr-adevar)) cand se mai si trimit asa ceva. O zi buna
Scrisorile de dragoste mie mi se par foarte ok.cateodata merita sa iesim din monotonia asta Sms-mms-mesenger si sa punem mana pe o foaie de hartie unde sa asternem ganduri eu ii scriu prietenului meu.deseori cate o scrisorica
Sinceriti spun nu se mai scrie acum le gasesti pe net, asa se scriu mesajele in ziua de azi, mai rar fete sau baieti care scrie un mesaj din suflet sau sa trimita o scrisoare
Scrisorile de dragoste daca n-au in reteta lor si ceva "secret" atunci nu-s desavarsite, pentru gustul meu.de aceea nu voi vorbi despre scrisorile mele de dragoste.
dar vreau sa atrag atentia asupra unei firme ce fabrica ciorapi de dama in Italia:Laura Baldini.In interiorul pachetului cu ciorapi se afla cate o scrisoare de dragoste, frumos scrisa si incadrata cu un fel de fundita rosie(nu din asta de se da pe TPU), scrisoare celebra trimisa de cate un celebru om de cultura sau politic catre iubita sa.pe langa farmecul lecturii firma Laura Baldini isi invata clientela sa fie mai sensibila, sa ceara mai mult intr-o relatie, sa se compare cu persoane importante.
eu zic:minunat!
Cand plec prima la munca, eu ii las ursului meu un mic biletel de dragoste pe masa
Bineinteles! Nu toata lumea are acces la internet! (soldati, prizonieri, condamnati, etc.) plus cei negrabiti, si romantici, carora le place sa simta in maini hartia pe care s-a aflat si palma expeditorului, si poate si un pafum... e cu totul altceva!
De ce nu?
scriam si eu pana acum vreo 3 ani, dar le tineam pentru mine
eram egoista
Poate! Dar importanta este forma de manifestare a sentimentelor-asta era scopul lor. Daca locul scrisorii este ocupat acum de un email sau sms, valoarea lui sta in continut, in emotia traita la citirea lui.
Eh...in ziua de azi nu prea sunt baieti care sa scrie scrisori de dragoste.toti baieti sunt interesati de sex si de saruturi.rar mai gasesti un baiat cu adevarat dragut.ma refer la comportament
ei. sper sa gasesti unul
Sigur ca se scriu. O scrisoare este ceva care se pastreaza. Are scrisul tau de mana semnatura ta si e pusa de tine pe hartie. O poti pastra ca amintire daca o primesti. In ciuda celor care spun ca nu mai e la moda o scrisoare are valoare infinit mai mare decat un SMS sau un e-mail.
Eu una nu scriu scrisori de dragoste prefer sa imi exprim dragostea in mod direct cand sunt cu el.
Eu una nu scriu scrisori de dragoste prefer sa imi exprim dragostea in mod direct cand sunt cu el.
Mai frumos era sa scrii scrisori decat e-mailuri sau SMS-URI, pentru ca o scrisoare pe care o primesti are impregnat pe ea efectiv parfumul persoanei care ti-o trimite. Ca si cum ar fi langa tine!
Pe vremuri existau ziare si reviste care aveau rubrica " Doresc sa corespondeze". Iata cateva titluri: " Saptamana", " Tineretul Liber ", " Ecran Magazin ", " Opus ", " Pop, Rock&Show", " Vox Pop Rock", "Liceenii". Ce pacat ca nu mai exista azi asa ceva. Poate se gandeste cineva sa le reinventeze, sa le reinfiinteze.
Cu mult respect,
Marius
Nu pentru ca sunt prea siropoase si pentru ca dragostea nu se exprima in cuvinte ea se simte
Nu pentru ca sunt prea siropoase si pentru ca dragostea nu se exprima in cuvinte ea se simte
vladinhoVLADUTZ întreabă: