Buna, ce om...imi pare rau ca exista astfel de baieti, care de altfel sunt multi.Am patit si eu cam la fel ca tine, a stat cu mine un an si tot ma batea la cap ca sa ma culc cu el, cum nu am acceptat mi-a dat papucii, deci ce cinic a putut sa fie, a stat cu mine un an fara sa ma iubeasca, un an doar sa faca sex cu mine, dar cum a vazut ca dupa atata timp nu ii merge, m-a lasat balta, totusi desi am suferit mult, viata merge inainte, acest baiat care ti-a facut asta nu merita niciun gram din iubirea si atentia ta, nu ii da importanta, ignora-l si bucura-te ca nu ai picat in plasa lui, asa cum nici eu nu am picat, cand te gandesti cate sunt in stare sa faca unii baieti pentru o partida de sex, cate lacrimi si suferinta provoaca unei fete, chiar nu ii inteleg, daca nu le iubeste, de ce le amageste, adica daca chiar vor sex sa mearga pe traseu ca sunt destule, dar nu sa se joace cu fetele, care chiar ii iubesc si ii respecta, si cat de bine stiu sa joace teatru, perversiiiiii.Ai grija de tine si nu te lasa la el orice ar fi, ignora-l total si gandeste-te la tot ce ti-a spus, nu merita sa dai 2 bani pe el!
Mergi cu fruntea sus si nu ai de ce sa te rusinezi.nici daca te culcai cu el nu aveai de ce sa te rusinezi. dar cred ca este un prost periculos pentru celelalte fete. daca-ti spune ceva, sau te ia la misto, intreaba-l, cate din cele 99 a violat? si ca o sa ai grija de el cand il vei vedea cu o fata. poti pastra scrisoarea lui pentru a convinge alte trudite care vor crede ca tot ce zboara, se mananca. tu ai avut noroc.altfel sufereai un pic dar deja, stii lucrul asta.ai grija.trebuie sa cauti omul caruia -i dai pomul.
Scumpa ce ticalos poate fi...nu il baga in seama fi indiferenta si data viitoare ai grija...is multi d astia
Mergi cu fruntea sus.arata-i ca esti fericica si nu te-a intunecat.arata-i ca nu0ti pasa va fic el mai bine. ii vei demonstra ca nu-te-a afectat si ca si tu poate te-ai jucat cu el
nu am fost in situatia asta
Miracolule, data viitoare să ne spui și vârste. La prima vedere, fac pariu pe cei 2 cenți din buzunar că tu ai între 15 și 17 ani, iar prietenul ăla peste 20. Dar, așa vă trebuie, când vă luați de braț cu băieți d-ăștia. Aveți mai mult noroc să câștigați la loto 6/49 decât să nimeriți un băiat care să vă iubească cu diferențele astea de vârste. În loc să-l luați pe unul mai de vârsta voastră, ăla care vă place în ascuns la nebunie de luni/ani, dar nu stați cu el mai mult din motive morale și preferați băieți d-ăștia pentru că... sunt mai maturi? (așa ziceți voi). Ce ziceți de maturitatea celui de mai sus? Foarte... pătrunzătoare.
Te-ai indragostit de persoana nepotrivita!
Insa ai fost fata desteapta ca ai pus punct relatiei ...acest baiat nu e nici primul, nici ultimul si fete proaste sunt destule.
Cu siguranta se va intoarce roata.
Tu trebuie sa inceci sa uiti, si vei vedea ca in curand ai sa gasesti pe cineva care te merita! Nu are rost sa plangi, sa suspini dupa un asemenea nemernic care nu se gandeste decat la el
Asta e o invatatura pentru toate fetele insa e f greu sa inveti din propriile tale greseli dapai din greselile altora!
Te-am pupacit si sa ai grija in viitor!
Capu sus, incearca sa dai uitarii acestei intamplari nefericite din viata ta!
Măi Miracle, fata mea, eu nu te-am jignit pe matale. Nu știu care-i prostul dintre noi și mai ales distrus, cuvinte scrise de mânuța ta. Apoi, ținând cont că ai căzut într-o capcană ieftină, tare mi-e greu să cred că ești atât de deșteaptă precum te încrezi.
P. S.: Poți să dai la stupizi până ți-o amorți mâna, pe mine tot în cot mă doare. Sunt sigur că am primit votul ăsta numai de la fete ce le e groază de realitate. Visați în continuare, poate vă treziți într-o zi.
Pai si nu inteleg care este problema ta ...ai vazut ca este un idiot care nu merita nici sa-l salutzi sau nu merita deloc atentia ta? ce este asa de greu sa uitzi de el.
normal ca exista si astfel de persoane ce credeai ca traim in rai?
in ziua de azi minciuna este in floare iar teatrul nu se mai joaca in sali special amenajate ci in viata de zi cu zi ...de la mic la mare toata lumea joaca teatru ar trebuiii sa te obisnuiesti cu astfel de persoane pentru ca sigur vei mai intalniii
Nu te merita! din pacate sunt o multime de baieti care vor doar sex. Iti vorbesc frumos, iti zic ca te iubesc pana te baga in pat de f** si apoi te arunca, ca pe o carpa. Esti una dintre norocoasele care a stiut sa se abtina si uite...este exact ca majoritatea...chiar el recunoaste. Vei gasi probabil un baiat sincer care nu te iubeste doar pentru trupul tau. Nu am patit chiar asa. Am avut multe oferte de "viitori iubiti" dar i'am refuzat stiind ca singurul lucru pentru care ma for este pentru ca sunt frumoasa si virgina( ca tine). Eu una nu ma bag intr'o relatie decat cu un baiat pe care il cunisc bine, suficient de bine, asa incat sa stiu ce fel de baiat e. Capul sus, iti va trece, greu, probabil va dura dar iti va trece iti garantez. Baiatul asta despre care vorbesti este un animal care nu merita bagat in seama. Ignoral!