anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai stiti prietenul acele din republica moldova. dupa o luna si 2 saptamani mi-a zis ca m-a asteptat destul si ca vrea sa ma culc cu el.Si eu i-am zis ca nu si am pus punct relatiei, i-am zis ca daca nu ma intelege nu avem de ce sa fim impreuna.si mai tarziu imi da urmatoarele mesaje crying care pur si simplu m-au distrus nu credeam ca exista asa persoane.
Primul mesaj de la el: Intra-adevar sunt un mincinos, care a vrut doar sa se culce cu tine si sa te lase. Asa sunt eu, din pacate si cred ca de aceea te-am pierdut.Acum sunt pentru prima oara cinstit in viata mea!
Al doilea mesaj: Absolut tot a fost o farsa! Am folosit tot ceea ce am invatat din propria experienta pentru a te obtine.Niciodata nu am simtit nimic pentru tine si nici pentru alte fete.Cand te priveam cu ochi de indragostiti de fapt te dezbracam din priviri, iar cand ne plimbam si ne simteam bine, eu de fapt jucam teatru, facand un scop definit absolut absolut totul.Chiar si micile cadouri care ti le dadeam nu erau decat niste chestii care stiam ca apropie clipa in care o sa fiu in pat cu tine. Mi se parea ca totul merge bine, dar totusi am gresit putin spunandu-ti ca sunt indragostit de tine, a fost o greseala de tactica pe care nu mi-o pot ierta. Caci si asa nu m-am culcat cu tine. DAR din greseli se invata si aceasta experienta o voi folosi pe viitor.
Al treilea mesaj: Tu nu mi-ai facut nimic, nimeni nu mi-a facut nimic, dar eu de mic am zis ca vreau sa ma culc cu cel putin 1000 de femei, pana acum am 99 din care 24 virgine, si am vrut sa fii a 100 fata cu care ma culc, si a 25-a virgina caci sunt nascut pe 25 si vroiam pe acest loc sa fie o romanca.Cat am stat cu tine am avut 5 fete. Asta e crudul adevar.Trebuie sa fii fericita caa esti prima care dupa atata chin din partea mea ai ramas ne****a de mine, dar oricum nu renunt pentru ca vei intelege ca fara mine e greu.

Si la sfarsit imi zice: Ai crezut in toate prostiile. si cand ieri ti-am zis ca-mi esti cea mai draga fata nu m-ai crezut.Asta e, intr-adevar ti-am scris ce vroiai sa auzi.

M-a terminat sincer sunt distrusa. eu cred ca este foarte adevarat tot ce mi-a scris in primele mesaje. crying((crying((( Problema este urmatoarea el e in grupa cu mine la facultate si nu stiu cum o sa pot sa il vad in fiecare zi sa il aud. vreau sa plec departe...crying Nu pot sa imi imaginez cum exista asa persoane pe lumea asta.Vi s-a intamplat vreodata asa? Cum ati procedat? Si ce sfaturi imi dati?crying

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, ce om...imi pare rau ca exista astfel de baieti, care de altfel sunt multi.Am patit si eu cam la fel ca tine, a stat cu mine un an si tot ma batea la cap ca sa ma culc cu el, cum nu am acceptat mi-a dat papucii, deci ce cinic a putut sa fie, a stat cu mine un an fara sa ma iubeasca, un an doar sa faca sex cu mine, dar cum a vazut ca dupa atata timp nu ii merge, m-a lasat baltasad, totusi desi am suferit mult, viata merge inainte, acest baiat care ti-a facut asta nu merita niciun gram din iubirea si atentia ta, nu ii da importanta, ignora-l si bucura-te ca nu ai picat in plasa lui, asa cum nici eu nu am picat, cand te gandesti cate sunt in stare sa faca unii baieti pentru o partida de sex, cate lacrimi si suferinta provoaca unei fete, chiar nu ii inteleg, daca nu le iubeste, de ce le amageste, adica daca chiar vor sex sa mearga pe traseu ca sunt destule, dar nu sa se joace cu fetele, care chiar ii iubesc si ii respecta, si cat de bine stiu sa joace teatru, perversiiiiii.Ai grija de tine si nu te lasa la el orice ar fi, ignora-l total si gandeste-te la tot ce ti-a spus, nu merita sa dai 2 bani pe el!

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi cu fruntea sus si nu ai de ce sa te rusinezi.nici daca te culcai cu el nu aveai de ce sa te rusinezi. dar cred ca este un prost periculos pentru celelalte fete. daca-ti spune ceva, sau te ia la misto, intreaba-l, cate din cele 99 a violat? si ca o sa ai grija de el cand il vei vedea cu o fata. poti pastra scrisoarea lui pentru a convinge alte trudite care vor crede ca tot ce zboara, se mananca. tu ai avut noroc.altfel sufereai un pic dar deja, stii lucrul asta.ai grija.trebuie sa cauti omul caruia -i dai pomul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga, este instabil pshic, ocoleste-l.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scumpa ce ticalos poate fi...nu il baga in seama fi indiferenta si data viitoare ai grija...is multi d astia

| miauu a răspuns:

Mergi cu fruntea sus.arata-i ca esti fericica si nu te-a intunecat.arata-i ca nu0ti pasa va fic el mai bine. ii vei demonstra ca nu-te-a afectat si ca si tu poate te-ai jucat cu el
winking
nu am fost in situatia asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miracolule, data viitoare să ne spui și vârste. La prima vedere, fac pariu pe cei 2 cenți din buzunar că tu ai între 15 și 17 ani, iar prietenul ăla peste 20. Dar, așa vă trebuie, când vă luați de braț cu băieți d-ăștia. Aveți mai mult noroc să câștigați la loto 6/49 decât să nimeriți un băiat care să vă iubească cu diferențele astea de vârste. În loc să-l luați pe unul mai de vârsta voastră, ăla care vă place în ascuns la nebunie de luni/ani, dar nu stați cu el mai mult din motive morale și preferați băieți d-ăștia pentru că... sunt mai maturi? (așa ziceți voi). Ce ziceți de maturitatea celui de mai sus? Foarte... pătrunzătoare.

| yoannah a răspuns:

Îndrăgostește-te de altcinevaworried
Oamenii ca asta sunt e evitatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 19 ani... in nici un caz 16-17 si el are 19 ani... am scris ca e in acceasi grupa la facultatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miracle, atunci ești un caz mai special, dar nu izolat. Nu mă gândeam că la 19 ani mai pui astfel de întrebări, mai ales când ești și la facultate, dar fie. Mea culpă. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru luchass... Mai bine taci si lasi lumea sa creada ca esti prost decat sa deschizi gura si sa nu lasi nici o indoialawinking

| Viuvi a răspuns:

Te-ai indragostit de persoana nepotrivita!
Insa ai fost fata desteapta ca ai pus punct relatiei ...acest baiat nu e nici primul, nici ultimul si fete proaste sunt destule.
Cu siguranta se va intoarce roata.
Tu trebuie sa inceci sa uiti, si vei vedea ca in curand ai sa gasesti pe cineva care te merita! Nu are rost sa plangi, sa suspini dupa un asemenea nemernic care nu se gandeste decat la el straight face
Asta e o invatatura pentru toate fetele insa e f greu sa inveti din propriile tale greseli dapai din greselile altora!
Te-am pupacit si sa ai grija in viitor!
Capu sus, incearca sa dai uitarii acestei intamplari nefericite din viata ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Măi Miracle, fata mea, eu nu te-am jignit pe matale. Nu știu care-i prostul dintre noi și mai ales distrus, cuvinte scrise de mânuța ta. Apoi, ținând cont că ai căzut într-o capcană ieftină, tare mi-e greu să cred că ești atât de deșteaptă precum te încrezi.
P. S.: Poți să dai la stupizi până ți-o amorți mâna, pe mine tot în cot mă doare. Sunt sigur că am primit votul ăsta numai de la fete ce le e groază de realitate. Visați în continuare, poate vă treziți într-o zi.

| alinutzacodruta a răspuns:

E dement tipul ala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si nu inteleg care este problema ta ...ai vazut ca este un idiot care nu merita nici sa-l salutzi sau nu merita deloc atentia ta? ce este asa de greu sa uitzi de el.
normal ca exista si astfel de persoane ce credeai ca traim in rai?
in ziua de azi minciuna este in floare iar teatrul nu se mai joaca in sali special amenajate ci in viata de zi cu zi ...de la mic la mare toata lumea joaca teatru ar trebuiii sa te obisnuiesti cu astfel de persoane pentru ca sigur vei mai intalniii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer? Eu cred ca nu e adevarat ce a scris in primele mesaje ci doar vroia sa iti zica ce`ti doreai tu sa auzihappy Mdah. tu chiar ai crezut?!laughing da ce mama` e vreun gigolou?hee hee...si zici ca esti la facultate?! ...nu se observa scuze:d

| Denisa a răspuns:

Nu te merita! din pacate sunt o multime de baieti care vor doar sex. Iti vorbesc frumos, iti zic ca te iubesc pana te baga in pat de f** si apoi te arunca, ca pe o carpa. Esti una dintre norocoasele care a stiut sa se abtina si uite...este exact ca majoritatea...chiar el recunoaste. Vei gasi probabil un baiat sincer care nu te iubeste doar pentru trupul tau. Nu am patit chiar asa. Am avut multe oferte de "viitori iubiti" dar i'am refuzat stiind ca singurul lucru pentru care ma for este pentru ca sunt frumoasa si virgina( ca tine). Eu una nu ma bag intr'o relatie decat cu un baiat pe care il cunisc bine, suficient de bine, asa incat sa stiu ce fel de baiat e. Capul sus, iti va trece, greu, probabil va dura dar iti va trece iti garantez. Baiatul asta despre care vorbesti este un animal care nu merita bagat in seama. Ignoral!