| stefy01stefy a întrebat:

Mai sunt 2 zile si vine Valenine`s day. Ajutati-ma va rog. Ce i-as putea lua prietenului meu, lui ii place orice, atata timp cat e de la mine si oferit cu dragoste. Dati-mi si mie multe exemple ca sa am de unde alege(noi avem 16 ani fiecare). Dau fundita.Raspundeti.mi va rog cat se poate de repede si mult:*

Răspuns Câştigător
| Pitic a răspuns:

Un ceas si un parfum
O bluza si o cana cu mesaje de dragoste tongue
O perna in forma de inimioara si un set de deodorant afterseiv si parfum
O esarfa draguta si niste tenesi daca ii stii marimea tongue
Uita-te ca trebuie sa fi aprut tot felul de porcarioare dintralea pentru sf valentin, inimioare, ursuleti, cani, perne su mesaje de dragoste.
Daca vrei ca, cadoul tau sa fie din suflet poti sa ii faci tu o felicitare sau sa ii cumperi o perna, un trico pe care sa le duci la mol si cauti un magazin unde sa poata sa imprime pe perna sau tricou o poza cu voi 2 sau un mesaj si cu semnatura ta.

2 răspunsuri:
| ionut7782 a răspuns:

De obicei nu conteaza cadoul cat conteaza gestul in sine. ofera-i cadou un lantisor sau o bratara ce ia ce poate purta la el tot timpul asa nu te va uita niciodata.sau chiar un ceas. ceva ce poate purta zilnic la el.succes

| Pitika95 a răspuns:

Paiii eu i-am dat de ziua lui o perna personalizata cu noi 2. daca aveti poze impreuna fa-i si tu :X o sa-i placa si nu o sa te uite niciodata :* sper ca te.am ajutat