| Slade907 a întrebat:

Mai sunt alti "inceli" peste 25 de ani aici?
Cum faceti fata singuratatii si depresiei?
Exista studii care demonstreaza ca singuratatea indelungata dauneaza sanatatii mintale.
Nu degeaba "solitary confinement" este folosita ca pedeapsa in puscarii.
Desi incerc sa vad jumatatea plina a paharului (nu am cancer,nu sunt ciung,pitic, etc ca altii ) as minti daca as spune ca nu m-am gandit de cateva ori la sinucidere pana acum.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Accepți și mergi mai departe,ce altceva sa faci? Sa crezi in tâmpenii gen sufletul contează? Fetele te vad că pe un fraier când ești urat,ele urăsc băieți urâți, nici nu vor sa fie privite de băieți urâți, le e scârbă de ei, când ajung la menopauza se combina cu un fraier dar sta doar din interes atât, fetele oferă vagin atât

14 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Am 27 de ani, sunt singur de aproximativ un an jumate, eu am folosit acest timp liber spre beneficiul meu, financiar, fizic si mental, daca tot ai timp liber ideal ar fi sa faci ceva pozitiv pentru tine, nu te contrazic, mai sunt nopti in care ma simt singur, acum vin sarbatorile si o sa fie mai greu, asta e, trecem peste, pana la urma nu ai alta varianta, da poate sunt ganduri negre, dar daca treci peste ele realizezi ca vrei sa fii bine, indiferent cat iti repeti ca nu e asa, pentru ca fiecare om cauta fericirea, daca nu o poti gasi intr-un partener momentan, o poti gasi in tine.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Pentru cand ai ganduri negre: https://www.facebook.com/......449092538/

| Frank51 a răspuns:

Salut, de ce te cataloghezi incel? Orice bărbat dacă se aranjează bine și îi merge puțin papagalul poate să atragă o femeie. Totul pleacă de la mental, chiar dacă nu ești de 10 la aspect compensezi cu alte chestii.

O parte din vină o are și societatea, socialmedia și platformele de dating nu sunt pentru oricine, nu ai să găsești pe cineva ok și down to earth așa ușor, pentru că marea majoritate a femeilor 18-25 de ani vor distracție și dramă.

Ca să-ți dau un exemplu particular, din experiența mea, din 100 de fete de pe platformele de dating, 2-3 sunt ceea ce trebuie(și la bărbați e cam la fel, dar acum discutăm de femei).

Deci da, viața romantică a unui bărbat modest este dificilă, deoarece nu găsești o femei cu care să creezi o conexiune în adevăratul sens al cuvântului. Însă, dacă nu încerci, femeile nu vor face primul pas aproape niciodată, DECI, uită de platformele de dating, fi deschis la discuții și ieșiri cu fete din grupuri de prieteni, încearcă să o iei încet și natural, o să găsești femeia potrivită la un moment dat și totul va fi cum îți dorești.

| Hyperion7 a răspuns:

Stai sa vezi o relație toxica ce te exaltabig grin

| Miruna333 a răspuns:

Ia legatura cu un psihoterapeut. Singur nu prea faci fata. Doar accepti situatia si iti este rau. Trebuie sa vorbesti cu cineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa iti gasesti pe cineva. Daca nu poti acum, atunci lucreaza la tine etc.

| MioritaPaguba a răspuns:

Sunt unii care sunt vai morții lor care baga la aparate și tot au gagici. Asta am vrut sa-ți exclamez.

NU MERGE CE mai exact? Și eu sunt SINGUR la 27 de ani. Sa găsești panorame gasesti la toate gardurile, mai greu vreuna virgina dupa 20 de ani. Trebuie numai efectiv sa nu puți și sa ai toți dinții în gură sau sa nu înjuri sau sa le judeci cum faci TU cu fiecare FEMEIE de pe aici.

| MioritaPaguba a răspuns:

Cum se face ca eu n-am? Ba nu știu. Da ce stiu sigur e ca o venit unu ce-i terminat de alcool cu o vaca acasă stand cu masa și doua fetite sa-mi dea mie lecții de viata.
Altu având i-ar 3 copii sa mi ceara bani mie. În timp ce ei își cresc copii pe banii statului.

Eu decât sa trăiesc asa mai bine m as fi sinucis.
Nimeni nu vrea sa fie singur, da sunt o grămadă de barbati care au +25 și sunt persoane ok.
Am trecut de faza din liceu în care sa ma simt insecure doar pentru faptul ca n am prietena și sa cred ca sunt inferior altuia care are. Vezi ca asta te baga în groapa.