anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai sunt băieți/bărbați virgini pe aici? Cum sunteți?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Datorita unei stimate domnișoare care termina facultatea de medicina și a postat un anunț pe Publi24 și eu având norocul sa nu stau în peșteră și să am internet am intrat în legătură cu ea prin niste megahertzi cu transmite GSM astfel mi-a oferit o oferta, mi-a trimis locatia pe o aplicație americană sponsorizată de masini care mă urmărește la wc adică WhatsApp, mă îndrumat apoi o robotica masona spre locația ei și astfel stimabile domn am penetrat vaginul ei și am devenit bărbat cu acte în regulă, m-a costat 50 de euro, dar mă bucur că am contribuit la viitorul țării, domnișoară poate fii doctorita cuiva, va salva vieți, mulțumesc că m-ai citit

| nyoentox2002 a răspuns:

Am 21 ani și nu mai sunt virgin că am fost la curvelaughing

| ALM2000RO a răspuns:

Da, eu sunt virgin. Am 23 de ani, merg spre 24 (îi împlinesc în aprilie). Personal sunt foarte bine, fiind asexual și aromantic e ca o binecuvântare pentru mine, deoarece nu sufăr, n-am nevoie de sex și relații și mă simt mereu calm și liniștit, neavând nicio frustrare. Să știi că lipsa dorinței și a atracției sexuale și romantice (și lipsa totală a libidoului) le consider o binecuvântare, având în vedere că eu sunt extrem de timid, de introvertit și de asocial spre antisocial. Dacă nu aș fi fost AroAce, aș fi fost frustrat și distrus psihic neavând parte de sex.
Așa, nici măcar nu mă gândesc la lucrurile astea (care mi-ar provoca și o totală repulsie - considerându-le inumane, scârboase și animalice) happy

| LordCristobal a răspuns (pentru ALM2000RO):

Nu te judec si iti respect opinia dar sexul e o activitate foarte frumoasa care produce placeri si bucurii ambelor parti.Vezi sa nu iti para rau peste zece sau doauzeci de ani ca nu ai facut sex cu vreo fata.Sa faci sex cu o fata care iti ace in perioada tineretii e unul din cele mai faine lucruri pe care le poti experimenta.

| Celdrept a răspuns:

Sunt destui pe aici, eram și eu daca eram că acum un no lifer depresiv, eu am avut noroc ca am fost ok până la 20 de ani, după aia a urmat calvarul depresiei catastrofale, dar ăștia sunt fatalai nu depresivi care sunt virgini până la vârste înaintate cum e frustratul de cristidinbucuresti care mi se pare un fătălău care nu mai ignore știe sa de-a preventiv laughing

| vladikoi a răspuns:

Nu bro

| Monty1201 a răspuns:

Bine frate

| CatalinP007 a răspuns:

Suntem bine. Multumim pentru griji!

Întrebări similare