Pai sunt multe chestii. Incearca sa faci rost de niste melodii d`astea care va plac voua cel mai mult. Si bineinteles si unele putin mai indraznete. Ia lumanari din acelea micute si pune`le asa in fiecare coltisor (nu prea multe), eventual si niste betisoare parfumate. Poti lua diverse lucruri: fructe, frisca, ciocolata, creme cu care sa-i dai etc. Si eu zic sa porti o lenjerie cu dantela si apoi sa-ti iei o camasuta mai lunga sau ceva usor. Parul eu zic sa ti`l legi la inceput asa mai simplu apoi sa ti`l dezlegi pe parcurs... Te poti machia da mai putin, ar fi frumos sa ai si o manichira mai speciala si niste accesorii dar tot asa mai simple. A! si iti poti lua si niste tocuri. Asteptandu`l cu paharul cu sampanie . Nu uita sa tii lumina stinsa. Eventual o veioza si/sau televizor. De asemenea puteti vedea un film romantic Distractie placuta! :p
Pai pai pai. o masa romantica tu cu el adica ceva gatit de tine sa vada ca esti si o prietena harnica si poate si o noapte de dragoste nu uita de prezervativ. Daca vrei sa te protejezi si tu si el luati Durex "Extra Safe" este perfect pentru o partida nebuna sau amoroasa. Bafta
Pai poti sai dai un cadou ca ori care altul si... daca esti indrazneata sarutal.Dar numai cand sunteti singuri.
Fai un dans in poala sau streaptease si lasa-l se evolueze in functie de cat de puternica e legatura dintre voi
Sari pe el fetito, ce atata circarie si scenarii de film.
Pe mine ma bufneste rasul la comentariul lui @MysteriousOfficial.
Viata nu e film, fa ce simti si nu mai visa la stelute.Doar iubeste-l!
@I'mPerfect(a)!, eu nu stiu de ce te bufneste pe tine rasu'. Mai degraba pe mine ma bufneste la citirea raspunsului tau. Cu ce o ajuta ce i`ai zis tu? Esti penibil/a. Din raspunsu meu tot poate sa ia o chestie doua, d`aia i-am si zis mai multe, ca nu stiu eu ce preferinte are. Stie si ea ca trebuie sa faca ce simte, nu e capat de lume daca a pus o astfel de intrebare. lol Oricum, din moment ce ai raspuns asa, tu habar n`ai de chestiile pe care eu le-am scris acolo. Hai Ciaw.