Îi spui pur și simplu și vezi ce zice, poate chiar îi place ideea. Dar trebuie să ții cont și de fanteziile lui, poate vrea și el să încerce cu o altă femeie în cuplu.
Eu cunosc vreo două; una nu a avut curajul să îi spună soțului, alta era în tratative.
Ciudat totuși, majoritatea tipilor se chinuie să își convingă partenerele, nu invers.
Încearcă sa ii spui de departe, si încetul cu încetul te apropii de ceea ce vreai
Nu as vrea neaparat sa incadrez asta la dorinta de inselat (desi acolo ma duce gandul), dar daca el nu are nicio problema, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Tu il cunosti mai bine, tu stii cum ar trebui sa ii spui.
Dupa parerea mea esti defecta. Daca partenera mea doar mi-ar spune ca are o asemenea fantezie, cu atat mai mult daca mi-ar si propune sa facem asta, as turba de furie. Mi s-ar face imediat scarba de ea, as parasi-o si nu m-as uita inapoi. Eu nu-mi impart femeia cu nimeni si imi starneste furie doar gandul ca ea ar vrea si alt barbat decat pe mine, ca vrea ca poola altuia sa intre in ea. Daca vrea pe altul sa se duca la ala, dar eu ies din peisaj...definitiv.
De obicei bărbații își doresc sa faca sex cu 2 femei..nu cu partenera si un slt bărbat …
Înșelat ar fi daca el nu ar fi prezent ..nu? sa ascunzi si sa minți e înșelat, dupa parerea mea
Stii ca swinger-ul e un mod de viata care a salvat multe cupluri? Gandirea ta mi se pare antica..Bine ca bărbații pot sa-si dorească asta si femeile nu…
Daca gandirea mea e antica pentru ca nu suport coorvele, accept cu mandrie aceasta catalogare! S-a intors lumea cu cooru-n sus, acum e o virtute sa fii coorva!
Adevarat.
Voiam doar sa atrag atentia asupra punctului comun pe care il au cele doua concepte, si anume sa faci sex cu o alta persoana decat partenerul.
Ii spui sincer, daca vrea bravo, daca nu, ori uiti de fantezie ori te desparti de el, daca il inseli esti degeaba.
Barbatii sunt barbati, femeile sunt femei. Noi nu avem nevoie de atasment emotional pentru sex, voi in mare parte da. (poate nu tu, dar general) Pe langa asta, Daca el vrea cu 2 femei iar tu nu, nu e problema lui. Sincer daca mi-as auzi iubita ca vrea sex cu mine si inca un barbat, va deveni vosta iubita.
Cu asa oameni inapoiati ..cum naiba sa evoluezi?
Nu stiu ce cauti aici, sincer?
Atunci de ce ar trebui sa accepte femeie, fanteziile unui bărbat?
Dacă voiam sa-l înșel, o făceam deja…si nu-mi mai puneam toti conservatorii in cap.
Eh uite ca sunt si femei care nu se atașează emoțional cand e vorba de o fantezie
Il accepta si pepartenerul meu la puf? vad ca ai experiența si dai sfaturi bune
Daca un barbat e inapoiat pentru ca i se pare o monstruozitate ca femeia lui sa fie footuta si de altul, inseamna ca 99.999% dintre barbatii de pe planeta sunt inapoiati si isi doresc sa ramana inapoiati! Au ajuns coorvele jegoase de ultima speta, sa emita teorii despre evolutie! Tu trebuie sa intelegi ca o coorva nu va fi niciodata acceptata sau respectata, indiferent cate tertipuri mizerabile incearca ea ca sa-i faca pe cei normali si covarsitor majoritari, sa para anormali. Nu intelegi ce caut eu aici? E cumva rezervat site-ul asta pentru femei carora le place sa se foote cu mai multi parteneri? Bleah, cata scarba-mi provoci! Ce cauti tu aici, printre oamenii normali?!
Mare dreptate ai, eu sunt fată dar niciodată nu m-am gândit să fac o asemenea nebunie. Eu sunt de părere că o relație este despre iubire nu despre fantezii dracesti
Heei! Eu zic ca e evident ca nu esti defecta si ca mai sunt milioane de femei care isi doresc sa faca asta si multe deja o fac. Depinde cum este el ca om, in primul rand trebuie sa aflii parerile lui in privinta asta. O poti face printr-un prieten comun de incredere sau un prieten de-al tau de incredere care sa afle parerea lui sau o prietena daca nu chiar tu sa-i aduci in discutie subtil. De exemplu ai putea incerca sa-l intrebi ce parere are despre cuplurile care fac asta, iar in prima faza sa-o spui despre cei care o fac cu o o femeie ca mai apoi sa-i spui despre un barbat. Eu sincer m-as bucura sa am o iubita care imi poate vorbi despre orice. Iar el daca nu e asa deschis la minte ca si tine, probabil ca nu e cel mai potrivit iubit pentru tine. Succes!
orika întreabă:
HappynewCenusa întreabă: