Care-i relevanta intrebarii tale? Stii vorba aia, cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia.N-ar fi mai logic si mai intelept sa-ti vezi de treaba ta? Intreb si eu asa...
Da.alea care mai au un pic de demnitate in ele, si un pic de minte sa nu se lase.
Da normal. Frate da am observat ca niciunul nu vreti sa fiti neutrii. Deci, sa fii virgina e un lucru cu care sa te mandresti pana la 18 ani, inseamna ca ai fost o fata cuminte si care nu s.a ars cu cu toti(am dat 18 ca o varsta normala) si chiar daca dupa 18 ani numai esti virgina nu e chiar sfarsitul lumi Eu doar imi dau cu parerea ca la 14 ani pe care ii am nu stiu daca pot sa ma pronunt in definitiv.
~>Take careee`!
Doamne cand va aud " Da.alea care mai au un pic de demnitate in ele, si un pic de minte sa nu se lase. "
Si ce ma te plateste statu daca esti virgina)!
Cu ce te ajuta?! Iti tine de foame?
Doamne) Ori cu ori fara Tot femeie esti!
Sti vorba aia...virginitatea e sa o dai, nu sa te duci cu ea in rai... dupa 18 ani mi se pare ok.
Adica romeo vrai sa spui ca toate fetele pina la 17 deja sunt dezvirginate sau ce vrai sa spui tu cu asta?
Am o colega de fac virgina, care a avut si 3 relatii de aprox 1 an fiecare, si uite`o aici, a zis ca se "pastreaza" pentru cine merita. sincer, o respect
Cine-i virgina la 17 ani ori e proasta, ori urata ca moartea, ori saraca de nu are dupa ce bea apa.
Da, eu. Si nu e o rusine, e un lucru cu care sa te mandresti!
Toate cele bune,
Mikayla
Heii .
Faiina intrebare )
da eu. 15 ani :p
majoritatea nu mai sunt. fetelor un sfat :
Pastratsiva virginitatea, la varsta asta orcat tear iubii tot degeaba isi va bate jk de tine.e foarte adevarat! si aiurea
HappynewCenusa întreabă: