| Anamaria445 a întrebat:

Mai sunt încă virgină dacă m-am masturbat numa pe glitorit și nu mi am băgat degetele adânc?

33 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Esti, virgina nu o sa mai fi in momentul cand ai contact sexual cu alt baiat.

| Violleta2022 a răspuns:

Pe "glitorit"?
Ce-i ala?

| Emilian65 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm te pot ajuta eu daca vrei, poti sa imi scrii in privat

| Vladimirnicolaimihail779990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Măi serios? Am si eu "o vecină " care are nevoie de ajutor are o ditamai vila 45 de milioane salar + bani intr-un cont din Elvetia ea asa nu prea e silm chiar are ceva kg in plus si nu mai arata chiar ca la 20 de ani are 35 acum luna viitoare merge pe 36 ce zici te bagi? laughing) laughing)) laughing) laughing)

| Vladimirnicolaimihail779990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Glumeam desigur să știi ca NU TOT CE ZBOARĂ SE MĂNÂNCĂ unii mai intreaba și "la oha " nu trebuie totul luat in serios pe net ORICINE poate avea ORICE IDENTITATE! Desigur eu acum nu vreau sa spun nimic despre utilizatorii de rețele sociale dar exista si riscul acesta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vladimirnicolaimihail779990):

A fost buna aialaughing) oricum am inteles unde bati si da asa e, nu poti sa stii peste cine dai aici, Nu doar aici si in viata reala

| Konstantinos99 a răspuns:

Esti virgina stai cuminte Incerca sa eviti masturbarea iti face rau

| Anamaria445 explică (pentru Konstantinos99):

Dece?

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Anamaria445):

Raspunsul e amplu.In primul rand iti creezi o state pe care nu ar trebui sa o traiesti acum ci cu un baiat serios (probabil la nivel de casatorie). Deci starea de acum te va afecta cand vei ajunge cu acel baiat, nu pot sa iti dau detalii amanumtite dar, e posibil sa se planga ca nu va sincronizati si asta pentru momentele de acum.
2.Sistemul nervos este afectat daca observi incepi sa trenuri si vei continua din ce in ce mai tare.
3.Iti consumi energia in mod distructiv, in care modul in care te simti in acea zi e diferit si usor lipsit de putere intelectuala, iti afecteaza in mod direct legaturile dintre neuroni.
4.Eu un viciu pe care daca vrei sa te opresti e greu si simti ceva rau de nu te lasa si trage de tine sa continui.
Raspunsul e amplu.In primul rand iti creezi o state pe care nu ar trebui sa o traiesti acum ci cu un baiat serios (probabil la nivel de casatorie). Deci starea de acum te va afecta cand vei ajunge cu acel baiat, nu pot sa iti dau detalii amanumtite dar, e posibil sa se planga ca nu va sincronizati si asta pentru momentele de acum.
2.Sistemul nervos este afectat daca observi incepi sa trenuri si vei continua din ce in ce mai tare.
3.Iti consumi energia in mod distructiv, in care modul in care te simti in acea zi e diferit si usor lipsit de putere intelectuala, iti afecteaza in mod direct legaturile dintre neuroni.
4.Eu un viciu pe care daca vrei sa te opresti e greu si simti ceva rau de nu te lasa si trage de tine sa continui.

| eliancodrut a răspuns (pentru Konstantinos99):

Sexologii nu sunt de aceiasi parere cu tine. Dimpotriva. Masturbarea este benefica.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru eliancodrut):

Intreaba neurologii si iti explica dereglarea ce se realizeaza la capetele axonilor.Nu e nimic nou sub soare.E o placere ce nu e necesara, devine participant la eliminarea hormonului fericirii in exces desi nu era necesar =>se creaza o stare necesara de supra fericire si iata cum are efect asemanator ca a drogurilor.Corpul e facut ca dupa sex, orgasm sa existe acel copil care elimina starea de obsesie treptat. Normalitatea e normalitate iar ceea ce ne auto cream este fictionar si dăunător.

La care biserica sau cult slujesti. Am auzit aceasta teorie la medicii care iau bani buni de la mai arii bisericilor ca sa se lupte impotriva stiintei.
Eu nu am auzit sau citit nicaieri despre o asemenea aberatie.
Ceea ce ti-am spus eu despre beneficiile sexului este o lucrare editata de o asociatie a sexologilor de notorietate, nu de vreun neorolog cu gandire ratacita, cum sunt printre acestia.

Eu sunt adolescent, slujesc? culte? biserica?hee hee esti putin fixat prietene HAHA cu chestiile astea.Te iau de mana si mergem la mine la acedemia militara sa vedem ce zicelaughing ce mi-a zis si mie logic. De ce crezi ca sunt probe eliminatorii? Ne au zis ca cine are problema asta nu trece, sau cel putin daca e severa pentru ca te afecteaza in randament si fizic si psihic.Nu stiu ce si cine promoveaza stiu ca era cat pe acii sa il pic si am simtit o pe pielea mea, ca mi am vazut de treaba am exersat traseul si proba de distanta si rezultatele sa imbunatateau fix cand imi vedeam de treaba, cand se mai intampla sa ma apuce beleaua rezultatele se imparteu.Da e ineregula, si singurii care o zic sunt cei din cult, pe cine vrei sa sustin? Bravo lor si a medicilor militari.

Despre ce problema este vorba, care nu permite admiterea la Academia Militara?

Ar trebui sa-ti fie rusine sa ii spui unui adult ce ai scris.
Spune-mi mie cine ti-a spus prostiile care le debitezi, ca daca este din armata, va fi dat afara in cateva saptamani.

Masturbarea,aste e subiectul

Cred ca ar trebui sa iti pastrezi parearea. Se concediaza din armata comisia de examinare pe din Bucuresti PUHAHA. E un sistem privat nu stiu daca chiar e cazul sa crezi ca da cineva afara un dublu doctorant si locotenent cel putin pe cel care il stiu eu.Nu da nimeni afara pe nimeni ca asa crezi tu.

Si tot ce stiu e din experienta asta e ideea, nu din povesti din faptul ca am vazut pe pielea mea la antrenamente le zilnice diferenta dintre masturabare si abstinenta. Cand te masturbezi parca esti intr-o bula parca esti posedat, limitat, esti asa parca cu ochii intre deschis.De scapat e greu si tot ramai cu reminiscente.

Ii fi tu mai destept decat o asociatie intrnationala de medici. Iti recomand sa stai in banca ta si sa acumulezi cunostinte.
Iar cu Academia Militara nu te baga, deoarece nu stii nimic.
Eu cred ca bati campii. Candidatii la institutiile militare nu sunt examinati medical de firme private. In aceste firme private nu lucreaza personal militar.
Desigur, ca daca lucreaza la privat armata nu intervine.
Dar asa le-ai imbarligat, incat nu se intelege nimic.
Si-ti mai spun: sunt o persoana care cunoaste sistemul militar.
Daca analizezi ce ai scris, o s-ti dai seama ca ai spus numai prostii.

Tu adolescent ai experienta?

Nu sunt destept si nu e om destept pe pamant, unii au studii in domeniu, iar cand exista contradictii si ai ocazia sa le simti pe pielea ta e mai mult decat evident pe cine sustii happy.2Eu nu fac medicina si nu am ce sa invata, mai mult sa ajuns ca profesorii de la carol davila si academie sa profeseze hibrid intre facultati.3Ai inteles gresit, examinarea se face public dar sistemul militar este privat ne permitand plangeri sau "dreptate" la asta ma refeream.Nu m-am referit la clinici private, mai citeste ce am scris odata. Si eu cunosc sistemul militar, nu stiu de ce crezi ca le sti pe toate, si eu mai am de invatat si cu totii.

Eu am fost destul de clar povestind, nu stiu de ce esti asa insistent, daca ai alta experienta nu doar din povesti a unor studii si reviste te ascultam si eu vreau sa aud.Dar incerca sa nu combati prin ce am trecut eu. Daca vrei vino cu ceva realist paralel cu ce am zis eu.Ca asa am auzit si eu ca zebra are 42 de dungi dar nu am vazut nici una, oare ma cert cu tine ca are fix 42? NU daca ai trait o saptamana intr-o zona specifica si ai numarat fiecare dunga de pe zebrele din turma si ai observat ca nu sta chiar asa, eu te contrazic? Mai degraba sunt interesat sa cum a fost sa fac o medie etc Tu chiar vrei sa ma contrazici, poti sa o faci pana la anul, tot imi sustin punctul de vedere.

Tu nu-ti dai seama ce prostii debitezi. Sistemul militar nu este privat. Si iti spun inca odata: cunosc sistemul militar.
O idiotenie mai mare ca asta nu ai putut debita: "Ai inteles gresit, examinarea se face public dar sistemul militar este privat ne permitand plangeri sau "dreptate" la asta ma refeream." Ca sa nu mori prost: Sistemul miliyar nu este privat. El este un sistem inchis, cu probleme in mare masura secret, doar anumite componente sunt publice. Tu vrei sa dai lectii, dar nu faci diferenta intre privat si secret.
De unde cunosti tu sistemul militar, daca esti adolescent? Chiar nu-ti dai seama ce enormitati debitezi? Nici cadrele militare, care lucreza in armata de 20 de ani nu cunosc toate elementele si problemele armatei: cunosc problemele din particica lor de activitate.
Eu nu le stiu pe toate, dar la sistemul militar ma pricep si cunosc de un milon de ori mai bine si mai mult decat tine. Daca cunosteai sistemul militar iti dadeai seama de ce.

Si am omis ceva: In sistemul miitar exista compartimente pentru rezolvarea plangerilor si reclamatiilor, comandantii au zile de audienta, iar pentru anumite probleme se poate iesi la rapor pe cale ierarhica oricand. Cum ai putut sa debitezi asemenea prostie. Iar in ceea ce priveste clinicilee private, iti recomand sa mai citesti ce ai scris. Napoleon spunea ca nu-i de vina cel ce nu intelege corect un mesaj, ci cl care-l transmite.
Si cu asta Basta. Nu mai am chef sa-ti mai citesc idioteniile de incultura.

| ok1345 a răspuns (pentru eliancodrut):

E prima oara in viata cand eu explic, iar cel ce citeste ori se face ca nu intelege ori chiar nu intelege.Nu am zis ca e privat ca persoana juridica sau ca nu apartine de stat, e privat de restul poporului! Deja observatiile tale nu mai au deaface cu subiectul ci cu mine personal prin folosirea efectului "argument ad personam" Acest fenomen psihologic constă în atacarea sau discreditarea unei idei sau a unei afirmații prin concentrarea pe caracteristicile sau pe persoana care o susține, în loc să te concentrezi pe argumentele sau pe logica din spatele ideii respective. Este o tactică retorică care poate fi folosită pentru a distrage atenția de la substanța unei dezbateri și pentru a discredita adversarul. NICE Asa cum am spus tu nu ai nici un argument.Nu aduci argument, inseamna ca imi dai dreptate pasiv. Cultura o faci daca ai deschidere si inveti din greseliile si experientele altora. CONCLUZIEtongueentru o viata sanatoasa evitati masturbarea, pentru cine a ajuns pana aici.

| eliancodrut a răspuns (pentru ok1345):

Copile nu ai inteles nimic. Si nici nu stii nimic, nici despre masturbare, dar mai ales despre domeniul militar.
Pe mine m-a facut sa intervin faptul ca ai spus - alambicat, este adevarat - ca nu sunt admisi in academia militara baietii care se masturbeaza. Acest lucru este ceva de Gâgă.
Pentru unul care nu cunoaste fenomenele nu ai ce argumente sa aduci. Nu te lua dupa toate prostiile si idioteniile publicate pe net.
Eu ti-am atacat cunostintele tale in acest domeniu, care sunt splendide, dar lipsesc cu desavarsire. Dar nici cu logica nu stai prea bine. Stii ca in Academia Militara sunt admisi sau exista si studenti casatoriti? Dupa tine acestia nu ar trebui sa faca sex? Ca intr-o partida de sex se pierde mai multa energie decat intr-o actiune de masturbare. O sa imi spui ca te refereai la afectarea psihica. Ii fi tu mai destept decat cateva mii de medici sexologi, psihatii și psihologi, care au spus si spun ca daca faci sex sau te masturbezi - se refereau la elevii din colegii - de 2-3 ori pe saptamana corpul isi mentine mai usor sanatatea, mersul la medic scade de 2-3 ori.
In incheiere iti spun: ceea ce sustii tu este dogma religioasa, care, din pacate, pe bani grei, unii medici si psihologi le sustin in folosul bisericilor, deci al religiei. Iar religia - dupa cum spunea si Eminescu - este
"... o frază de dânşii inventată,
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,"
Si-n incheierea incheierii iti spun: eu nu vin cu argumente concrete din anumite motive. Spun atat: am studiat domeniile, le studiez si... le cunosc. Asa ca nu mai incerca sa vii cu argumente fara sa ai studii, ciupind cate ceva de pe ici, pe colo.
PS. E o zicaere: "94% dintre baieti se masturbeaza, iar celalti nu recunosc" Dupa spusele tale, doar cativa dintre baieti si barbati nu duc o viata sanatoasa, adica nu sunt sanatosi. Cata utopie!

| eliancodrut a răspuns (pentru eliancodrut):

Erata: in loc de "cativa dintre baieti si barbati nu duc o viata sanatoasa, adica nu sunt sanatosi. " te rog sa citesti "cativa dintre baieti si barbati duc o viata sanatoasa, adica sunt sanatosi. "

| Vladimirnicolaimihail779990 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Nu e ceva rau sa iti produci placere singur/ă rau ar fi daca nu ai face-o ca simti ca vrei sa distrugi orice iți iese in cale si te cerți cu toata lumea

| ok1345 a răspuns (pentru Vladimirnicolaimihail779990):

Da pentru ca te lupti cu tine însuți. Dar nu castigi nimic daca simti placere adica e ceva de 2 secunde pe care il irosesti, energie, timp etc. Daca lasi placerea sa te conduca nu faci nimic in viata. Daia in istorie cand placerea a dictat sa distrus familii, tari etc si exemplul merge si catre marii oameni ai istoriei care au murit fara sa dea importanta placerii.Placerea e binevenita cand te bucuri alaturi de cineva si creezi prin acea placere. Dupa un moment de placere o saptamana corpul tau incerca sa recupereze vitaminele, proteinele, lipidele si tot ce ai pierdut pentru momentul placerii.Placerea e pentru o iubire intre o femeie si un barbat vesnica, in care nu placerea primeaza sau instinctul si chiar sufletele celor 2 si aleg ca momentul placeri sa ramana in sibconstientul lor si sa ii uneasca si trupește.

| Cavaler001 a răspuns:

Clitoris*winking
Ești, dar daca tot ai pofte și prieten nu te mai juca singura. In 2 este mult mai frumos.
Aveți grijă cum va jucati happy

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Nu stim ce e "glitoritul"...

| Luca3472 a răspuns:

Buna da inca mai esti cat timp nu ti-ai bagat degetele sa iti rupi himenul (simti o durere destul de mare atunci cand se rupe si de obicei curge si putin sange dar acest lucru nu e obligatoriu) kiss