| Anamaria445 a întrebat:

Mai sunt încă virgină dacă m-am masturbat numa pe glitorit și nu mi am băgat degetele adânc?

33 răspunsuri:
| Vladimirnicolaimihail779990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Glumeam desigur să știi ca NU TOT CE ZBOARĂ SE MĂNÂNCĂ unii mai intreaba și "la oha " nu trebuie totul luat in serios pe net ORICINE poate avea ORICE IDENTITATE! Desigur eu acum nu vreau sa spun nimic despre utilizatorii de rețele sociale dar exista si riscul acesta!

| ok1345 a răspuns (pentru Vladimirnicolaimihail779990):

Da pentru ca te lupti cu tine însuți. Dar nu castigi nimic daca simti placere adica e ceva de 2 secunde pe care il irosesti, energie, timp etc. Daca lasi placerea sa te conduca nu faci nimic in viata. Daia in istorie cand placerea a dictat sa distrus familii, tari etc si exemplul merge si catre marii oameni ai istoriei care au murit fara sa dea importanta placerii.Placerea e binevenita cand te bucuri alaturi de cineva si creezi prin acea placere. Dupa un moment de placere o saptamana corpul tau incerca sa recupereze vitaminele, proteinele, lipidele si tot ce ai pierdut pentru momentul placerii.Placerea e pentru o iubire intre o femeie si un barbat vesnica, in care nu placerea primeaza sau instinctul si chiar sufletele celor 2 si aleg ca momentul placeri sa ramana in sibconstientul lor si sa ii uneasca si trupește.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vladimirnicolaimihail779990):

A fost buna aialaughing) oricum am inteles unde bati si da asa e, nu poti sa stii peste cine dai aici, Nu doar aici si in viata reala