In tp sarcinii asa zisa menstruatie e posibila sa apara in cel mult primele doua luni. dar oricum, daca femeia este atenta, observa ca acea "menstruatie" e mai slaba cantitativ.
personal, am o prietena care s-a trezit tarziu si acum mai are 1 luna si trebuie sa nasca.in prima luna i-a venit dar a tinut-o vreo 2 zile, a doua luna i-a intarziat destul de mult si la fel, a tinut-o putin. abia atunci si-a dat seama ca e insarcinata. a mai stat inca 2 luni si a ajuns la medic la 4 luni, ea crezand ca are 2 si mai poate rezolva ceva.are doar 17 ani si nu isi dorea copil de la varsta asta.
dar, asta e, daca nu a avut grija, de acum trebuie sa schimbe scutece.pa pa cu adolescenta ei.
asa ca, aveti mare grija fetelor! mai bine un prezervativ, decat sa fim copii cu copii!
Nu cred ca are cum... poate needucatele alea de prin ultimul satuc al lumii, insa slabe sperante. copilul misca, ea ce naiba nu simtea nimic. e cam prea de tot
Bine menstruatia ca menstruatia, ca va vine sau nu regulat dar totusi simti cand te ingrasi 2 kg, iar un copil poate ajunge si la greutatea de 4 kg chiar mai mult cum sa nu simti asa ceva, imposibil, nu e adevarat.
Eu am auzit cazuri in care aveau, probabil inainte o aveau neregulat si nu isi faceau giriji in cazul in care nu au avut, si sunt cazuri in care sarcina ese confundatata cu o criza de apendicita
Da e posibil, eu am avut o prietena care a avut menstruatie in timpul sarcinei si nu si-a dat seama plus ca era si putin plinuta
Daca vreti sa aflati mai multe, pe travel and living, sambata de la 11 parca, este o emisiune care se numeste I didnt know I was pragnent.
alma200033 întreabă:
anonim_4396 întreabă: