Care este problema? Sint mai multe, dar in primul rind prima mare problema este cum arata acea persoana, adica cum arata fizic.Pentru oamenii asta e tot ce conteaza in prima faza sa te placi fizic. Daca nu te placi fizic atunci nu mai ajungi sa vezi ce suflet are si povesti de genul asta.Deci problema este clara.Ca barbat de nu esti prea frumos fizic tot vreio o tipa draguta si o tipa mai putin draguta chiar de te vrea ea pe tine nu o vrei tu pe ea.Deci ceva de genul pe cine tu vrei nu te vrea el sau ea si invers.Si uite asa multa lume asteapta ce nici ei nu stiu.Dar asta asteaptam cu totii o tipa draguta sau un barbat bine sau cel putin cu bani.Alta problema se refera la sex.Nepotrivire sxuala adica ma refer aici la marimi, la durata, la cit de des o facem. Daca exista diferente mari atunci oamenii aia se vor desparte.Si uite asa iar ajungem singuri.Ce problema ar mai fi? Mai este inca una care se pare e pe locul 2 dupa aspectul fizic si anume lipsa de comunicare.Chiar de iti place cineva o sa incerci sa stai sa vezi cum e si daca ceva nu-ti place o lasa-i sau il lasi si a sta asa fara sa spui ce te doare ce nu-ti place etc.O sa fii intgrebat de ce? Si tu o sa dai din colt in colt dar niciodata nu o sa spui lucrurilor pe nume.Sa spui uite mai frate chstia asta nu-mi place la tine. Daca oamenii ar comunica poate ar incerca sa resolve anumkite aspect care ar merita incercare si poate rezultatul ar fi altul.Si doar d aca o sa vezi ca nu merge atunci sa mergem fiecare pe drumul luI. Oamenii asta fac evita sa comunice nu stau sa incerce macar sa discute fie din lipsa de experinta fie din rusine fie din alte motive.
Poate ai dreptate, dar ma gandesc ca faptul ca nu ne-am vazut niciodata ceea ce a simtit ea pentru mine nu a fost iubire ci nu stiu, altceva, apropo ce parere ai de relatiile la distanta? de ex cum a fost a mea...
Vorbim daca vrei, id meu este : cryss.cryss32, te astept...
Timiditate excesiva si tendinta (existenta, zic eu, mai preganant la baieti) sa tot glorifice inutil si contraproductiv "tinta" emotiilor lor.Desigur,si obsesia de a nu fi respins si dorinta de a-ti pastra demnitatea, sau, fie pseudo-demnitatea, care sa nu fie facuta tandari de cel/cea ce refuza, desi asta e intalnita mai des la baieti.Mai e si victimizarea si, ce ma amuza pe mine cel mai tare,"incapacitatea".Cum, bre, incapacitate, Hugh Hefner are 275 de ani si umbla cu o blondina de 28! Sau poate,pur si simplu, sunt urati ca foamea.Da' nu-i bai, ca si asta se rezolva, nu cu timpul, ci relativ repede.Eu si un popor cam batut in cap, dar cu vorbe intelepte avem o vorba : Man up, cupcake!
Alejandra4785 întreabă:
Markus_4003 întreabă:
linarkfts întreabă: