| LonelyGuy a întrebat:

Mai sunt persoane care nu au avut niciodată o prietenă la 25 + de ani? Cum rezistați?

4 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Ba eu am 23 de ani și nu am avut niciodată o prietena.Desi am avut multe șanse în trecut să îmi fac o prietena dar am dat cu piciorul la toate.
Mai, eu nu cred că e chiar așa nasol sa nu ai o iubita.
Până la urmă nu se învârte totul la a avea o iubita.Sunt și alte lucruri faine pe care le poți face în viața decât să ai o prietena.Gen să faci sport, să citești cărți, sa vizitezi locuri noi și să investești timp in hobbiurile care îți plac.
Problema la tine este că ți-ai indus in minte un gând negativ(faptul că noua ai prietena) care nu te poate afecta cu nimic în viața reală și treaba asta ți-a scăzut încrederea în tine.
Iar când nu ai încredere în tine nu prea poți să îți faci o iubita.
Găsește-ti un nou scop în viață care sa te relanseze pe toate planurile și implica-te și fă cariera într-un domeniu care îți place.Si ai să vezi că ai să reziști bine și de unul singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, există persoane. Dar atenție că discriminarea face ravagii și în comunitatea Asexualilor, comunitatea LGQTB refuzând să adauge acronimul A pentru Asexuali și implicit să apere drepturile lor. De multe ori bărbații își iau acronimul MGTOW (Men Going Their Own Way). Nici femeile fără relații nu au fost lăsate deoparte ele fie devening parte LGBT, ori Trans, făcând schimbare de gen ori ele însele WGTOW-Women Going Their Own Way, având în vedere declin responsabilităților sociale ale societății față de individ și situația lui economico-socială. Nu este un trend, ci o consecință a extremelor din societatea de ziua de azi, neo-marxiștii-socialiști, liberalii, populiștii. Pentru ei indivizii nu au valoare decât electorală foarte scăzută și nu prezintă interes datorită neimplicării sociale reproductive de votanți...

| Tds92 a răspuns:

Jocuri de noroc, alcool, site-uri de videochat sau masturbare cam asa, bine am momente cand numai simt nevoia sa ma autosatisfac dar foarte rar si ma duc pe 31 la fel de singur si ne footut

| Tds92 a răspuns:

In mare parte christ spune un adevar dar, daca toata gandirea ta e canalizata pe problema asta zi de zi ora de ora, multi ani n-ai sa o duci, neavand alte preocupari sport, facultate, citit, gambling, drumetii etc sansele sa o iei razna sunt foarte mari, banuiesc ca esti cumva si al nimanui, excluzand familia, neavand anturaj esti mancat si predestinat singuratatii in proportie de 85% la cum arata dating-ul in zilele noastre

Întrebări similare