Fetele de 14-18 cauta numai distractie iar dupa 19-20 ani in sus se gandesc ca anii au trecut si trebuie sa se puna pe treaba de a agata pe unu cu un viitor bun care sa o poata intretine si sa aiba tot ce isi doreste
Asa ca in ziua de azi fete serioase cum spui tu se gasesc mai rar iar acele serioase sunt cele mai timide care nu vor sa iasa in evidenta / fara prea multe distractii si foarte rar in cluburi si de asta e asa greu de gasit
Se mai gasesc si fete serioase. Da cam rar. Daca ai sa cauti prin marile orase gen C`ta sau Bucuresti nu ai sa gasesti niciuna. Sau poate vreuna de 11 `12 ani. . Parerea mea
Da dragul meu. As putea spune ca ma numar printre cele care nu le intereseaza banii si masinile unui baiat sincer.Dar daca are si una si alta e si mai bine . Hai sa fim serioase acum. Care fata imi spune mie ca nu i`ar placea ca iubitul ei sa aiba bani ar fi cea mai mare ipocrita. Dar de aici pana la a sta cu un baiat pentru bani (in cazul meu) este cale lunga!
Daca ai peste 20 de ani.cred in ceea ce zici.
Am 20. Nu am peste 20
Adica in cele sub 20 nu crezi?
Cum sa nu)
Intr-adevar in Romania sunt tot felul de femei. Dar sa stii ca nu toate sunt la fel. Sunt si serioase, dar sun mai putine . Nu toate au aceeasi mentalitate, unele saliveaza ddupa portofele si masini de fite si ar face orice pentru ele. Daca vr o fata serioasa cauta si o sa gasesti, dar mai greu. Succes :*
Sunt tot felul de femei pe pământ, despre românce ce sa spun? de obicei ca și Andra (de la pro tv) era o femeie buna și nu era prea "bogata" după ce s-a căsătorit cu Măruța, are fițe în cap. De obicei fetele serioase se găsesc greu, nu mai e viata ca înainte.
Speranta moare ultima...cam asta e principiul!