anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai sunt tipi forever alone pe aici ca mine?

37 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

De ce... vrei sa infiintezi un club?

| darrio2007 a răspuns:

Destui. Care clachează de la prima intalnire. Dar nu eu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da si eu sunt alone, home alonelaughing

| RAY a răspuns:

O spui de parca vorbești de covid sau cancer, da mai sunt, persoane care au fost dezamăgite în iubire și numai cred în ia

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cacalau.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sigur se gasesc persoane care sa creada ca nu o sa gaseasca pe cineva si o sa ramana singuri mereu.
Cat despre persoanele care chiar nu o sa gaseasca pe nimeni... nu, nu cred ca sunt. Pentru ca... chiar tu o sa ai pe cineva la momentul potrivit.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Suntem destui, iti spun eu!

| Mayhem666 a răspuns:

Vrei sa-ti faci o secta/cult cu toti forever alone people de pe TPU?
Anyway, prezent!

| Nemessys a răspuns:

O sa mai puna inca o data intrebarea,, bai frace, ce-s cu atatia ratati care se plang pe internet ca nu au relatii? Cat de ratat sa fii ca pana la 18 ani sa nu ai nicio relatie, doamneeeee" rolling on the floor)

| alexalx1234 a răspuns (pentru Nemessys):

Lasă că mie mi-a dat report la faptul că am spus adevărul despre ea și admina mi-a șters răspunsul.

| Nemessys a răspuns (pentru alexalx1234):

Cauta doar oameni care sa ii confirme ceea ce credea deja, asta se numește bârfă, nu dezbatere libera despre un subiect anume.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Nemessys):

Presupun ca doar glumeste, din plictiseala. Sau cine stie thinking

Dar da, este pacat daca nu se face diferenta intre o intrebare la misto si una serioasa, si se mai si sterg raspunsuri din cauza asta.

| Lukasssz a răspuns:

Da

| Werrich a răspuns:

Prezent.

| CIaudiu a răspuns:

Dap, burlac convins pe viata.

| ForeverAlone97 a răspuns:

Prezent

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Prezent!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prezent.

| Saiko10 a răspuns:

Nu sunt forever alone, dar sunt foarte alone momentan pentru ca de cateva luni sunt intr-o situatie in care nu pot avea o relaite.

| FOG92 a răspuns:

Depinde de la ce vârstă te poți considera, dacă ai dat-o pe laba pana la 25, numai ai nicio șansă de redresare, trăind degeaba atâția ani o sa fi incapabil sa ai o relație darămite o familie ....acum nu știu dacă stilul asta de viata e un lucru sanatos, dar cu siguranță nu o sa duci mulți ani asa

| Contşters909090 a răspuns (pentru FOG92):

Da, ai dreptate. Sincer, chiar să presupunem (teoretic) că cineva m-ar plăcea, aș face rahatul praf imediat că nu știu să mă port într-o relație, având experiența unui copil de 7 ani. Chiar gândul unei relații mă stresează. Pur și simplu nu mă simt capabil, simt că mi-am pierdut anii adolescenței și începutului de tinerețe când trebuia să experimentez o grămadă de chestii, iar eu nu am ținut de mână nici măcar o fată. Eu doar mâna dreaptă am știut mereu sad

| FOG92 a răspuns (pentru Contşters909090):

O faci acum cu gandul la irina fata trista laughing)... hai ma nu fi trist, inca mai speri ai, daca nu legi nimic in scoala esti fu tut pe vecie, trebuie sa arati TRAZNET pe social media sa mai footi ceva FI SERIOS, habar nu ai dating-ul in 2021

| Contşters909090 a răspuns (pentru FOG92):

Neah, nici masturbarea nu mă mai satisface, sincer. E clar că sunt fuc*ed up din toate punctele de vedere.
Sper doar că intr-o zi să îmi accept statutul și să nu mai fiu trist.

| FOG92 a răspuns (pentru Contşters909090):

Macar du-te si plateste o curva, pana nu o sa ti se mai scoale de tot laughing)

| FOG92 a răspuns:

Esti ne***ta in kur jigodia dr mars in mortii mati pe videochat jet

| irinafatatrista a răspuns:

Ce-i aia Forever Alone?
Singur mereu?
Cred ca eu sunt aia.

| Contşters909090 a răspuns (pentru irinafatatrista):

Da, exact.
Wow, dacă ești tu cea din poză, nu înțeleg cum ai putea fi forever alone, ești deosebit de frumoasă happy

| irinafatatrista a răspuns (pentru Contşters909090):

Sunt Depresiva si vreau sa ma Sinucid dar niciodata nu am curaj. Despre asta e vorba. Si cand chiar o fac, mereu e cineva acolo care ma salveaza.
Ultima data mi s-a rupt funia (sti la ce ma refer)

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru irinafatatrista):

Stai potolita, fetito!

| anonim_4396 explică (pentru irinafatatrista):

Esti tare big grin Dar in orice caz dau si eu cu prezenta

| Contşters909090 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

E adevărul. Chiar e drăguță tipa, cel puțin așa o văd eu happy

| FOG92 a răspuns (pentru irinafatatrista):

Troll obosit, la cat de obsedati sunt pe lumea asta si daca nu misti un deget ca fata tot gasesti pretendenti... buna incercare cu sinuciderea ta

| omulserios a răspuns:

Vrei sa mi gusti din singuratate?

| Orfan42069 a răspuns:

Nu.

| Cmpower12 a răspuns:

Aici sunt

Întrebări similare