| sweetale123 a întrebat:

Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul?
Nu mai stiu daca sunt virgina, pana acum nu am avut contact sexual cu niciun baiat. Este posibil sa nu mai fiu virgina daca am introdus degetul? Mentionez ca mi-a curs sange cand am facut acest lucru.

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Draga mea... intr-adevar este pacat ca te-ai dezvirgiant din greseala si fizic poate ca nu mai esti, dar eu zic ca nu este totul pierdut. Depinde cum vezi situatia. Eu zic ca esti virgina pana cand faci dragoste cu primul baiat. Ca membrana aia e acolo sau nu, tot vei vrea ca primul sa fie special, ca totul sa fie frumos, perfect. Poate ca nu mai esti virgina (fizic), dar asta nu inseamna ca este capatul lumii, tu vei sti ca esti virgina pana cand te culci cu primul barbat din viata ta. Bucura-te de viata, si nu te culca cu primul care-ti face cu ochiul doar pentru ca nu mai ai tu himenul unde ar trebui sa fie.

Numai bine, Shinwinking

132 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg kei aici frate laughing)) tu esti si proasta rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ramai si gravidalaughing)))

domanelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de varsta...se poate sa iti fi fortat putin menstruatia daca abia estiin pragul ei sau daca estimai mare NU nu mai estivirgina teoretic...insa fiecare fata ar trebui sa considere ca nu mai este virgina abia la primul contact sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza ce crezi tu psihologik nu ceea ce faci, sau fa totul din dragoste si in numele ei si nu vei regreta...

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fain

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti badarani happy si niste increzute, nu va luati de fata, oricine face ce vrea cand vrea unde vrea cu cine vrea sau cu ce vrea happy e un lucru normal sa se masturbeze, si stai mai linistita, esti virgina happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut...nu mai esti virgina, ar trebui sa mergi la un doctor ginecolog sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil dar nu in totalitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dracu sperati fata?! unele himene sunt mai elasticehappy! si eu m-am jucat sincer, nu tu sange, nu tu durere nu tu nimiclaughing! nu o ma speriati caci e posibil sa mai fie virgina depinde... a si babyblue taci fmm alexandra ca tu ti-ai bagat periuta de dinti si furtunu de la dus...ca veneai plangand la mine. uiti? nu te lua de ea ca te injur! deci iubita daca nu te-a durut si nu ti-a curs sange esti!happydaca nu ma crezi consulta un ginecologwinkingdaca vrei sa-ti spun mai multe add:pam_karamello@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahh trebuia sa ma chemi pe mine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ati la revedere! Nu mai esti virgina! Imi pare rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci nu mai esti virgina... imi pare raw happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred camai esti virgica atata timp cat ai sangerat. ce varsta ai?

Alte răspunsuri
| S1mplu a răspuns:

Eu zic ca nu mai esti virgina, dar masturbarea nu inseamna ca e lucru nesanatos, pana si doctorii spun ca masturbarea e ceva normal, autosatisfacere, o multime de fete fac lucrul asta, numai sa te speli inainte sa faci si de preferat sa tii la igiena personala, sa nu te infectezi in zona intima.

| XxAndreiMasterxX a răspuns:

Da ai avut unghi cand ai facut lucru asta ciudat\?

| ShotYouDown a răspuns:

Nu, numai esti

| lolas23 a răspuns:

laughing intreab-o pe mama tawinking ca ea sitierolling on the floorrolling on the floor

| lupuldemare a răspuns:

Daca ai rupt himenul nu mai esti dar daca erai la ciclu de aia curgea sange da add la lupul.demare si vb

Alte răspunsuri
| ForeverForYou a răspuns:

Draga cred ca nu mai esti virgina daca ti-a curs sange "i'm sorry"

| denisa_6919 a răspuns:

Pentru : Este posibil sa nu mai fie virgina daca mi-am introdus degetul? mi-a curs sange ddar dyupa o saptamana si nu am avut nici o relatie sexula cu nici un baiat
raspuns : poate ti-a venit ciculu laughing si tu nu stii rolling on the floor00

| KisS_7800 a răspuns:

Draga clar ca nu mai esti virgina daca ti-a curs singe dar am si eu o intrebare dar daca nu-ti curge singe asat inseamna ca mai esti virgina?

| 1990 a răspuns:

Eu zic ca mai esti virgina deoarece nu se compara nimic cu sexul natural! Oricum du-te la un medic deoarece poti pati ceva! Oricum prima data cand o sa faci sex cu un barbat o sa fie foarte foarte dureroooooooos! Ai grija daca vrei sa mai discutam cautanma ancutza_rlk.

| sibel19998 a răspuns:

Si eu mi-am indrodus degetul si nu mi-a curs.Mi-a curs ceva alb.

| DaNa51112 a răspuns:

Sa nu mai faci de astea ca te poti rani foarte grav!

| 35AVR a răspuns:

Pacat, ai ratat ce era mai FRUMOS.

| andrei_9278 a răspuns:

Clar ca nu mai esti virgina..Era mult mai bine daca aveai prieten si o faceai cu el te asigur ca te simteai altfel...