Draga mea... intr-adevar este pacat ca te-ai dezvirgiant din greseala si fizic poate ca nu mai esti, dar eu zic ca nu este totul pierdut. Depinde cum vezi situatia. Eu zic ca esti virgina pana cand faci dragoste cu primul baiat. Ca membrana aia e acolo sau nu, tot vei vrea ca primul sa fie special, ca totul sa fie frumos, perfect. Poate ca nu mai esti virgina (fizic), dar asta nu inseamna ca este capatul lumii, tu vei sti ca esti virgina pana cand te culci cu primul barbat din viata ta. Bucura-te de viata, si nu te culca cu primul care-ti face cu ochiul doar pentru ca nu mai ai tu himenul unde ar trebui sa fie.
Numai bine, Shin
Ce dracu sperati fata?! unele himene sunt mai elastice! si eu m-am jucat sincer, nu tu sange, nu tu durere nu tu nimic! nu o ma speriati caci e posibil sa mai fie virgina depinde... a si babyblue taci fmm alexandra ca tu ti-ai bagat periuta de dinti si furtunu de la dus...ca veneai plangand la mine. uiti? nu te lua de ea ca te injur! deci iubita daca nu te-a durut si nu ti-a curs sange esti!daca nu ma crezi consulta un ginecologdaca vrei sa-ti spun mai multe add:pam_karamello@yahoo.com
Eu zic ca nu mai esti virgina, dar masturbarea nu inseamna ca e lucru nesanatos, pana si doctorii spun ca masturbarea e ceva normal, autosatisfacere, o multime de fete fac lucrul asta, numai sa te speli inainte sa faci si de preferat sa tii la igiena personala, sa nu te infectezi in zona intima.
Daca ai rupt himenul nu mai esti dar daca erai la ciclu de aia curgea sange da add la lupul.demare si vb
Pentru : Este posibil sa nu mai fie virgina daca mi-am introdus degetul? mi-a curs sange ddar dyupa o saptamana si nu am avut nici o relatie sexula cu nici un baiat
raspuns : poate ti-a venit ciculu si tu nu stii 00
Draga clar ca nu mai esti virgina daca ti-a curs singe dar am si eu o intrebare dar daca nu-ti curge singe asat inseamna ca mai esti virgina?
Eu zic ca mai esti virgina deoarece nu se compara nimic cu sexul natural! Oricum du-te la un medic deoarece poti pati ceva! Oricum prima data cand o sa faci sex cu un barbat o sa fie foarte foarte dureroooooooos! Ai grija daca vrei sa mai discutam cautanma ancutza_rlk.
Clar ca nu mai esti virgina..Era mult mai bine daca aveai prieten si o faceai cu el te asigur ca te simteai altfel...