Draga mea... intr-adevar este pacat ca te-ai dezvirgiant din greseala si fizic poate ca nu mai esti, dar eu zic ca nu este totul pierdut. Depinde cum vezi situatia. Eu zic ca esti virgina pana cand faci dragoste cu primul baiat. Ca membrana aia e acolo sau nu, tot vei vrea ca primul sa fie special, ca totul sa fie frumos, perfect. Poate ca nu mai esti virgina (fizic), dar asta nu inseamna ca este capatul lumii, tu vei sti ca esti virgina pana cand te culci cu primul barbat din viata ta. Bucura-te de viata, si nu te culca cu primul care-ti face cu ochiul doar pentru ca nu mai ai tu himenul unde ar trebui sa fie.
Numai bine, Shin
Doamne citesc aici si sunt uimita:Olol deci:din mom ce ti. a curs sange...adio virginitate, dar dk vr un raspuns sigur, du. te la ginecolog si in felul asta vei fi sigurafratilor priviti partea buna a lucrurilor, fetele din ziua de azi se masturbeaza singure...asta zic eu ca e un lucru bun pentru in 5 ani nu vor mai exista curvelese vor satisface singuredoamneeee asta e nebunia romanului
Dragii mei colegi TPU si anonimi:
Va inteleg priblemele dar chiar sa va jucati cu,, banana" unui baiat? Este chiar prea de tot. Eu am 30 de ani, am de 3 ani prieten, nu am facut niciodata dragoste cu el. Mestionez ca el are 33 de ani!:X Marog...chiar nu am facut dragoste cu el
Buna, am 13 ani si m-am jucat cu degetelu unde nu aveam voie :-s oare mai sunt virgina a curs putin sange si nu stiam ce sa fac
Daca ai rupt himenul nu mai esti dar daca erai la ciclu de aia curgea sange da add la lupul.demare si vb
Virgin/a --> virgos inseamna nou, fecior, nevinovat
nu inseamna NEAPARAT ca nu mai ai un hymmen intact :*
desi majoritatea lumii asa il iau
deci DA probabil esti virgina daca esti " noua" in privinta relatiilor sexuale
deci. teorectic nu esti virgina dar practic da. un fel de paradox
Eu zic sa stai linistita. I-a sfatul lui Shin. In plus himenul este o foita care se dilata cand este cazul. E posibil sa te fi zgariat sau sa se fi rupt o parte mica din el. E exclus sa se fi rupt tot himenul doar cu un deget. Parerea mea.
Sperma de deget e asemanatoare cu cea de om.
P. S:in 9 luni o sa faci un bebelus in forma de deget si cu un himen pe cap
Cum să se dezvirgineze cu un DEGET oameni buni?!
asta ar însemna că şi un O. B te dezvirginează.
Pentru : Este posibil sa nu mai fie virgina daca mi-am introdus degetul? mi-a curs sange ddar dyupa o saptamana si nu am avut nici o relatie sexula cu nici un baiat
raspuns : poate ti-a venit ciculu si tu nu stii 00
Medicul spune ca nu are nici o treaba degetul cu actul in sine. Asa ca stai calma`