| sweetale123 a întrebat:

Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul?
Nu mai stiu daca sunt virgina, pana acum nu am avut contact sexual cu niciun baiat. Este posibil sa nu mai fiu virgina daca am introdus degetul? Mentionez ca mi-a curs sange cand am facut acest lucru.

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Draga mea... intr-adevar este pacat ca te-ai dezvirgiant din greseala si fizic poate ca nu mai esti, dar eu zic ca nu este totul pierdut. Depinde cum vezi situatia. Eu zic ca esti virgina pana cand faci dragoste cu primul baiat. Ca membrana aia e acolo sau nu, tot vei vrea ca primul sa fie special, ca totul sa fie frumos, perfect. Poate ca nu mai esti virgina (fizic), dar asta nu inseamna ca este capatul lumii, tu vei sti ca esti virgina pana cand te culci cu primul barbat din viata ta. Bucura-te de viata, si nu te culca cu primul care-ti face cu ochiul doar pentru ca nu mai ai tu himenul unde ar trebui sa fie.

Numai bine, Shinwinking

131 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne citesc aici si sunt uimita:Olol deci:din mom ce ti. a curs sange...adio virginitate, dar dk vr un raspuns sigur, du. te la ginecolog si in felul asta vei fi sigurabig grinfratilor priviti partea buna a lucrurilor, fetele din ziua de azi se masturbeaza singure...asta zic eu ca e un lucru bun pentru in 5 ani nu vor mai exista curvelelaughingse vor satisface singurelaughingdoamneeee asta e nebunia romanului

| LittleWolfLover a răspuns:

Dragii mei colegi TPU si anonimi:
Va inteleg priblemele dar chiar sa va jucati cu,, banana"laughing unui baiat? Este chiar prea de tot. Eu am 30 de ani, am de 3 ani prieten, nu am facut niciodata dragoste cu el. Mestionez ca el are 33 de ani!:X Marog...chiar nu am facut dragoste cu el

| Alocispeptunoi a răspuns:

Buna, am 13 ani si m-am jucat cu degetelu unde nu aveam voie :-s oare mai sunt virgina a curs putin sange si nu stiam ce sa fac

| lupuldemare a răspuns:

Daca ai rupt himenul nu mai esti dar daca erai la ciclu de aia curgea sange da add la lupul.demare si vb

| XxAndreiMasterxX a răspuns:

Da ai avut unghi cand ai facut lucru asta ciudat\?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar un mic accident, nu este o problemă. Himenul nu este capătul lumii, iar doar pentru incapabili este o recompensă un himen penetrat. Dacă crei să te joci, nu introduce lucruri (fie chiar deget) în vagin, ai chiar deasupra lui clitorisul, dăi bătaie.

| jonhy a răspuns:

Cred ca da dar ce ai facut n-ai facut bine putea sa ti se intample ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
gata te-ai dezvirginat

| αndï a răspuns:

Virgin/a --> virgos inseamna nou, fecior, nevinovat
nu inseamna NEAPARAT ca nu mai ai un hymmen intact :*
desi majoritatea lumii asa il iau tongue
deci DA probabil esti virgina daca esti " noua" in privinta relatiilor sexuale laughing
deci. teorectic nu esti virgina dar practic da. un fel de paradox laughing

| bughy89 a răspuns:

Eu zic sa stai linistita. I-a sfatul lui Shin. In plus himenul este o foita care se dilata cand este cazul. E posibil sa te fi zgariat sau sa se fi rupt o parte mica din el. E exclus sa se fi rupt tot himenul doar cu un deget. Parerea mea.

| ShotYouDown a răspuns:

Nu, numai esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca mai esti VIRGINA

| 35AVR a răspuns:

Pacat, ai ratat ce era mai FRUMOS.

Alte răspunsuri
| Doc_6983 a răspuns:

Ai grija ce faci in continuare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg kei aici frate laughing)) tu esti si proasta rolling on the floor)))

| ralu_7322 a răspuns:

Normal ca mai esti:p

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ramai si gravidalaughing)))

domanelaughing

| Polomitreaci a răspuns:

Sperma de deget e asemanatoare cu cea de omlaughing.
P. S:in 9 luni o sa faci un bebelus in forma de deget si cu un himen pe cap rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de varsta...se poate sa iti fi fortat putin menstruatia daca abia estiin pragul ei sau daca estimai mare NU nu mai estivirgina teoretic...insa fiecare fata ar trebui sa considere ca nu mai este virgina abia la primul contact sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza ce crezi tu psihologik nu ceea ce faci, sau fa totul din dragoste si in numele ei si nu vei regreta...

Alte răspunsuri
| yumeee a răspuns:

Cum să se dezvirgineze cu un DEGET oameni buni?!
rolling on the floor
asta ar însemna că şi un O. B te dezvirginează.

| denisa_6919 a răspuns:

Pentru : Este posibil sa nu mai fie virgina daca mi-am introdus degetul? mi-a curs sange ddar dyupa o saptamana si nu am avut nici o relatie sexula cu nici un baiat
raspuns : poate ti-a venit ciculu laughing si tu nu stii rolling on the floor00

Alte răspunsuri
| lolas23 a răspuns:

laughing intreab-o pe mama tawinking ca ea sitierolling on the floorrolling on the floor

| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

laughing Medicul spune ca nu are nici o treaba degetul cu actul in sineoh go on. Asa ca stai calma`happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fain