| sweetale123 a întrebat:

Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul?
Nu mai stiu daca sunt virgina, pana acum nu am avut contact sexual cu niciun baiat. Este posibil sa nu mai fiu virgina daca am introdus degetul? Mentionez ca mi-a curs sange cand am facut acest lucru.

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Draga mea... intr-adevar este pacat ca te-ai dezvirgiant din greseala si fizic poate ca nu mai esti, dar eu zic ca nu este totul pierdut. Depinde cum vezi situatia. Eu zic ca esti virgina pana cand faci dragoste cu primul baiat. Ca membrana aia e acolo sau nu, tot vei vrea ca primul sa fie special, ca totul sa fie frumos, perfect. Poate ca nu mai esti virgina (fizic), dar asta nu inseamna ca este capatul lumii, tu vei sti ca esti virgina pana cand te culci cu primul barbat din viata ta. Bucura-te de viata, si nu te culca cu primul care-ti face cu ochiul doar pentru ca nu mai ai tu himenul unde ar trebui sa fie.

Numai bine, Shinwinking

131 răspunsuri:
| ANDREUTZA_7615 a răspuns:

Sigur nu

| ciprian_3404 a răspuns:

Din ce ai descris am dedus ca virginitatea este de domeniul trecutului insa de ce trebuie sa te afecteze asta oare?! Poate ca este mai bine din punct de vedere emotional ca s-a intamplat asa si nu ti-a rapit virginitatea (cu tot ceea ce inseamna) un cavaler dupa care sa mai auzi d eel de la prieteni. In momentul in care curge sange inseamna ca nu mai esti virgina, indiferent de elasticitatea existenta sau inexistenta a himenului. Cred totusi ca la primul act sexual vei sangera avand in vedere felul deflorarii tale si micutul tau secret nu va fi aflat!winking

| jonhy a răspuns:

Cred ca da dar ce ai facut n-ai facut bine putea sa ti se intample ceva

| valitimisoara a răspuns:

rolling on the floor mare lucru nu mai esti virgina :O:O e ceva normal sa faci degetica laughing daca te manca nu te speria big grin ( alt nebun laughing) virgin la 24 ani OMG pocait )

| Doc_6983 a răspuns:

Ai grija ce faci in continuare...

| ralu_7322 a răspuns:

Normal ca mai esti:p

| anykya a răspuns:

@bibitza:si daca simte nevoie sa faca dragoste la 12-13 ani cum am vazut ca mai simt unele..tot asta le recomanzi?

| djiceam a răspuns:

Stai linistita eu cred ca mai esti virgina. si pana la urma ce pui mei va luati ca vezi doamne sa masturbat. eu nu cred ca este vreun baiat sau vreo fata care sa nu fii facut asa ceva e omeneste si nu-i ceva anormal. Daca sar fgace o statistica v-ati mira. Vii vrusine baiesti sa spuneti ca v-ati masturbat sau fetelor hai dati cartile pe fata usi de biserica ce sunteti. sweetale123 stai linistita nai sa reusesti tu cu un deget sa te dezvirginezi si apoi mai iera faza aia prin care poti sa-ti dai seama la coloana in spate virginele au 2 gauri atunci cand nu mai sunt virgine acele gauri vor disparea adica incepe corpu sa se dezvolte. djiceam2007

| Elya a răspuns:

Nu ai cum sa te dizvirginezi din prima...mai ales cu degetul.happy

| alinaelenaalinaelena a răspuns:

Nu stiu ce sa zc in privinta ta

insa am si eu o intrebare
am hotarat sa fac dragoste cu pr meu. el vroia sa mi-a bage insa pe mine ma durea foarte rau si am hotarat aman2 sa nu mai continuam.insa mi-a curs putin sange.mai sunt virgina sau nu va rog sa imi raspundeti pentru ca sunt foarte disperatasad

| dilauuu a răspuns:

Doamne frate...cati ani ai sunt curios/? numa bine laughing

| louisiana a răspuns:

Fata mea, nu esti singura care face lucrul acesta, insa trebuie sa ai mare grija cu igiena. Daca mai esti virgina? bineinteles atata timp cat ai folosit doar degetul ci nu si altceva. Stai linistita, te vei desvirgina cu adevarat atunci cand vei avea o relatie cu un baiat... sper sa fie un baiat care sa te merite(bafta). Sfatul meu este sa stai linistita si sa nu mai incerci nimic.Incearca sa-ti ocupi timpul liber cu alte lucruri:citind o carte, vizionand un film etc.Cat despre cei care ti-au raspuns(nu ma refer la toti), incercati sa fiti mai finuti in raspunsuri. Oricui i se poate intampla acest lucru(ma refer la surori-cat ii priveste pe baietii care ti-au raspuns nepoliticos)si nu cred ca i-ati vorbi asa daca ar fi din familie.Asa ca va rog sa va revizuiti comportamentul. Iar tie sweetale123 iti urez multa bafta in viata si in primul rand sa ai mare atentie de acum inainte in tot ceea ce faci.