| VrRos780 a întrebat:

Mai sunteți virgini pe aici după 20 ani? Fete și baieti

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu am fost până la 33 de ani, apoi am trecut la treabă, iau amfetamina că am adhd și îmi curaj să fac orice, tu vezi de o meserie, un loc de muncă

| VrRos780 explică (pentru RAY):

Bă,tu glumești sau faci mișto?
Cum pana la 33 ani?

| RAY a răspuns (pentru VrRos780):

Adhd,anexitatea generala, nu știi cum e, bine că iau tratament, vb serios

| VrRos780 explică (pentru RAY):

Deci la 33 ți ai început viata sexuala

| Violleta2022 a răspuns:

Si daca ar fi, crezi ca ar veni sa recunoasca asta?
Oricum nu are nici o importanta pentru societate, doar pentru persoana in cauza.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am fost. Ba nu, era la 22 de ani.

| dullcat a răspuns:

Da, mai sunt si alti oameni.Stai linistit.Ti-am mai spus ca virginitatea nu inseamna nimic.E doar un construct religios si social folosit ca instrument pentru frica etc. sau doar ca insulta de catre persoanele care nu s-au maturizat complet.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru dullcat):

Virginitatea sufleteasca e garantia curatie interioare a omului.Nu e nimic religios sau etic, e normal. Tiganii inca practica si au ceva la baza? Nu, e respectul de el si de celalalt.si bun obicei au. si ii laud pentru asta, Si de la suflet vine la trup, curatia asta, mai putin importanta dar e legata de cea sufleteasca.

| dullcat a răspuns (pentru Konstantinos99):

Vorbesti exact ca cineva spalat pe creier de biserica.Nu e nimic normal in a-ti vinde fiicele sau a le casatori de la 11 ani.Bun venit in secolul XXI, cred ca esti in urma cu vreo cateva.

Mai bine decat sa le lasi sa umble cu vagabonzii si dupa "Tatii sti, uite sunt ranita, uite am ramas gravida " pe scurt si a batut joc de copil si de sufeltul lui, de puritatea lui. Ma lasi! Da nu o fi cea mai buna solutie dar decat ce se promoveaza cu adevarat la educatia sexuala si nu ceea ce trebuie, zic ca e multt mai bine. Plus ca se casatoresc devreme pentru a face afaceri in familie, ei sunt uniti si de aia le merge bine. Eu nu am auzit pe nimeni sa se planga! To t fetele cu experienta se plang ca nu le merge bine, nu alea cuminti, ca logic daca nu ti ai pastrat barbatul initial.WOW
Evolutia vine in tehnologie si simplificare prin digitalizare nu in relatia barbat femeie, ca de la adam si eva barbatul si femeia au acealeasi dotari si aceleasi instincte. Ortodoxia tocmai incearca sa arate armonia unica dintre o fata si barbat si fructul lor prin casatorie WOW, o legatura in viata si o randuiala nu o dezordine in suflet. Dar omul destept este si sinsibil la trecut, trebuie doar sa il si inteleaga ca sa evolueze.

Pentru ce sa tii fetele in lant cand poti educa vagabonzii? Aia nu apar asa din neant, sa stii.Tot cei de etnia lor isi bat joc.Era aici o fata care si-a expus povestea cam tot asa.

Ce se promoveaza la educatia sexuala? Te sperii si tu ca vin cei LGBTQ si fura copiii? laughing Fetele alea ajung in acea pozitie tocmai fiindca au 0 educatie sexuala, habar n-au cum functioneaza zona intima, cand apare sarcina si multe altele, pe langa naivitatea si vulnerabilitatea cauzate de parinti, care, contrar asteptarilor lor, le incurajeaza sa isi faca de scap prin faptul ca le tin din scurt.

"pe langa naivitatea si vulnerabilitatea cauzate de parinti, care, contrar asteptarilor lor, le incurajeaza sa isi faca de scap prin faptul ca le tin din scurt." te cam contrazici. Daca nu le ti din scurt apar problemele, nu invers. Incaodata, daca s ar invata asa ceva, ca de fapt fac only rahaturi made in SUA, asta e programa. Si, uite ca generatia 2000 nu a primit si nici pana atunci,se stia clar te casatoresti si faci tot ce vrei, ce nevoie de educatie era? aparea normalitatea copilul WOW
Educatia sexuala e in noi wtf ce, nu exista?, daca e, macar sa predea babuinii materia asta :]]]]]]]
Fetele ferite, si, baietii, educati ortodox sa inteleaga ce e instinct si ce e dragostea adevarata.

Sigur.Majoritatea care s-au apucat de tampenii au facut-o fiindca acasa primeau intelegere si iubire, nu fiindca erau abuzati psihic si tinuti din scurt, pe langa alte posibile probleme legate de mediul familial. Daca inveti copilul ca fumatul, sexul si chiar drogurile sunt ala cu coarne, fix acolo se vor duce, pentru ca asa sunt adolescentii, dau hormonii si spiritul de rebeliune pe afara.Si unui copil mic cand ii spui sa nu puna mana acolo fiindca se frige, se loveste etc. el tot acolo se duce.

,, Educatia sexuala e in noi wtf ce, nu exista?, daca e, macar sa predea babuinii materia asta'' M-ai pierdut.

E zau, ii spui fa sex cu oricine ca e bine si nu va face, na sa nu asculte Hahah vrajeala.Copilul nu asculta cand e, mic, dar intelege cand e dupa 15 ani ca parintii,nu ii vrea raul deci asculta sau suporta consecintele. Si daca copil intelege consecinta si a mai avut de aface cu o pedeapsa asemanatoare nu risca. Si ce frumos ar de si, ar dori o, reltie, sufleteasca baiatul cu fata, parintii nu i ar lasa?
I ar lasa si s ar pregati de unirea permanenta a celor 2.

Nu, nu am zis sa ii dai tu tigara sau drogurile si sa pui filme xxx. Exista o balanta in toate. Discutia a degenerat total de la subiectul initial, deci nu cred ca mai are sens sa continuam.

Si eu am fost si sunt Rebel dar in,lucruri imorale,nu in lucruri, povestite cu patos experimentate, rational explicate si explicate cu dragoste de parinti. Mai, degraba, sfaturile, nu regulile sunt de incalcat.

| VrRos780 explică (pentru dullcat):

Eu am avut educație asa și nu am curaj sa comunic cu o fată ca să se ajungă la sex

| Emilian65 a răspuns:

Da.

| LordCristobal a răspuns:

Da,eu sunt Lord Virginus of 24 years old.Da anul asta sau viitor am o presimtire ca o sa intra o gagica in cuibusorul meu de nebunii.

| ALM2000RO a răspuns:

Eu sunt virgin la 23 și așa vreau să mor big grin

| VrRos780 explică:

CULMEA, Exact cum ma așteptăm, nici o fată în comentarii

Întrebări similare