| forever4you a întrebat:

Mai toti baietii imi spun ca sunt buna... ce inseamna asta? Ma dispera toti care ma vad vai uite ce buna este si fostul meu prieten a spus ca ii place cel mai mult corpul meu...la ce se tot refera?!

Răspuns Câştigător
| Sn00pY a răspuns:

Esti bunahappyadica gasesc la tine cam tot ce le plac baietilor (sani, fund, fata, imbeacaminte, comportament)pe scurt o fata de viatawinking.

54 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă arăți bine la corp este cu înțeles sexual!
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

La ce puteai sa fii buna?! La corp...desigur!

Oricum, eu una ma simt jignita daca cineva imi lauda corpul si nu inteligenta sau felul de a fi!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Probabil ai forme apetisante, vai si dealuri, si emani sexualitate la greu! Dar ai mare grija, ca fara caracter si cultura, sentimente si atitudini ok, risti sa fii folosita doar carnal, si apoi next!

| Zenithf a răspuns:

Tu vorbesti serios sau faci glume?

| Razvan a răspuns:

Ai auzit de expresia "Dau un regat pentru un sarut"?
Re-edit 2011:"Dau orice sa o am pe asta la pat"
Convinge prin inteligenta, nu prin ambalaj

| gigiro a răspuns:

La corpul tau! Dar asta nu inseamna decat ca baietii vad doar ambalajul, habar nu au cum gandesti, cum esti cu adevarat! Eu, m-as simti un pic deranjata de astfel de remarci si le-as spune :"dragii mei, am si cap."

| elasexygagica a răspuns:

Si ceai vrea sati zica? ca esti urata cu spume?

| forever4you explică:

Ahaaaaaaaaaaaaaa... ce prosti! Multumesc dar aveti mare dreptete in ziua de astazi multi baieti se uita doar la aspectul unei fete
@cosmin cu ce te ajuta daca iti zic de unde sunt si cati ani am?

| forever4you explică:

@gabitsss iar tu dupa raspuns esti cam invidioasarolling on the floor

| forever4you explică:

Bai omule eu cu intrebarea asta creca ajung la popularelaughing

| forever4you explică:

@Andrex chiar nu credeam ca voi ajunge la populare...nredeam ca vo'i avea 10 raspunsuri si gata si in plus nu'mi pasa stai calm chiar nu imi pasa daca am sau nu intrebari populare...sincer acum

| forever4you explică:

Gata ia'm dat lu'i SnOOpY funditabig grin

| forever4you explică:

Heloo...este 3 ianuarie intrebarea este puza de vre'o 5 zile...nu mai am nevoie de raspunsuriwinking

Multumesc tuturorkiss

| Georgiana2905 a răspuns:

Ai grija cu baietii astia! si eu am auzit multi spunand ca, ba aia e buna, ba cealalata, ba le comparau. Multumeste-le cu indiferenta. Baietii din ziua de azi, majoritatea prin "buna" nu zic nimic mai mult decat '' ce buna e la pat ''.
Oricum fi bucuroasa, probabil ca arati atat de bine incat "toti care te vad" spun " ce buna este"

| cOnTexT a răspuns:

Imi place ca iar dau multi explicatii inutile laughing

A fi buna inseamna "buna de pl" - adica de sex happy
A fi buna nu inseamna a fi frumoasahappy
Bft.

| GyeBaek a răspuns:

Cred ca vor sa profite de corpul tau.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Înseamna ca esti fermecatoare, arati foarte bine, ai un corp sexy, unduirea corpului si imbracamintea iti pun formele in evidenta, totul fiind nu intr-un mod exagerat.

| pwp a răspuns:

Adica ai fund si sani.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mda, o perioada mai delicata a anului, in care stai prost cu increderea in sine si ai venit sa faci "baie de multime", stii tu foarte bine la ce se refera baietii...totusi, mai am o banuiala, ca ei iti spun ca esti buna pentru ca vor sa te invite la Biblioteca Academiei, sa lecturati impreuna din clasici si filosofi. Chill, ca nu sunt invidioasa pe nimeni.

| BLUEishot a răspuns:

Adica ca esti dotata ai sani si/sau fund mai frumos spus acum cam toti baietii se uita la aspectul fizic nu la personalitate, orgoliu etc lasa-i inpace daca asa zic mie una mi se pare cam penibil sa strice in gura mare wai ce buna e aia

ps. deci cum am zis lasa-i in pace si nu te intoarce la ei big hug :*

bye sper ca te-am ajutat :* :*

| BLUEishot a răspuns:

Greseli: adica esti dotata*

| elenaA_9063 a răspuns:

"Esti buna!" este echivalentul mitocanesc al expresiei "arati bine". De asemenea, expresia "esti buna" are si o tenta sexuala, cu alte cuvinte "arati bine si te-as lua o tura...". big grin

| Agentulx a răspuns:

Se vede ca nu ai o varsta prea mare. Stai linistita desi acum te agaseaza acest lucru mai tarziu o sa-ti foloseasca. Inseamna ca esti draguta si le place de tine nu-i nimic rau in asta ba chiar e de bine.

| DeEeA_2049 a răspuns:

Buna adica la corp-probabil esti slabuta, ai fund si sani...- la fata, la par...Practic,faptul ca esti "buna" inseamna ca arati bine.

| PredatoR a răspuns:

Probabil esti buna la suflet laughing adica esti buna ai fund, sani, corp misto etc...

| JustMeBăi a răspuns:

"Esti buna" se refera la aspectul fizic, adica arati apetisant, dar cei ce iti spun asta nu vor decat sex.winking

Bye!happy

| Amrita a răspuns:

Se refera la faptul ca arati foarte bine. Dupa parerea mea, cei care iti fac astfel de complimente. ("esti buna" in loc de "esti frumoasa") nu merita atentia ta pentru ca sunt superficiali.

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Că ești bună de pipăit, cred că te-am lămurit.

| Ella123 a răspuns:

Buna adica...sexy,ai cur, ai sani.