Esti bunaadica gasesc la tine cam tot ce le plac baietilor (sani, fund, fata, imbeacaminte, comportament)pe scurt o fata de viata.
Probabil se refera la sufletul tau?! Poate mai sunt si altii care vad mai departe de fizic...Think about!
@Andrex chiar nu credeam ca voi ajunge la populare...nredeam ca vo'i avea 10 raspunsuri si gata si in plus nu'mi pasa stai calm chiar nu imi pasa daca am sau nu intrebari populare...sincer acum
Mda, o perioada mai delicata a anului, in care stai prost cu increderea in sine si ai venit sa faci "baie de multime", stii tu foarte bine la ce se refera baietii...totusi, mai am o banuiala, ca ei iti spun ca esti buna pentru ca vor sa te invite la Biblioteca Academiei, sa lecturati impreuna din clasici si filosofi. Chill, ca nu sunt invidioasa pe nimeni.
Înseamna ca esti fermecatoare, arati foarte bine, ai un corp sexy, unduirea corpului si imbracamintea iti pun formele in evidenta, totul fiind nu intr-un mod exagerat.
Si acum ce vrei de la noi? Sa te felicitam ca "esti buna "? Esti buna adica vor sa ti-o traga pentru ca le plac Sanii si fundu si buzele si restul chestiilor mari de la tine
Esti buna, adica esti dotata -> adica le'ar pune botu sa faca sex cu tine mai pe scurt
E evident!
Este un element de argou. E aproape imposibil sa nu stii ce inseamna. ori ai pana in 10 ani ori ai postat raspunsul acesta pentru a fi laudata.
Pa, pa.
Cand un baiat spune asta inseamna ca esti buna pentru...sex cam asta e...nu merita atentie
Heloo...este 3 ianuarie intrebarea este puza de vre'o 5 zile...nu mai am nevoie de raspunsuri
Multumesc tuturor
Sn00pY a răspuns:
raspuns ales
Esti bunaadica gasesc la tine cam tot ce le plac baietilor (sani, fund, fata, imbeacaminte, comportament)
ClYocliX întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: